03 Aug
Első randi szabályok férfiaknak

Az első randi minden társkereső rémálma! Ha már a nők kaptak tőlem 7 könnyen követhető első randi szabályt, úgy gondoltam, ideje a férfiaknak is írni.


Első randi szabály 1. Legyél eredeti!

A helyzet a következő: ha online társkeresőn ismerkedtetek meg, akkor a legnagyobb valószínűséggel a kiszemelted már tucatnyi vakrandin van túl. Mi lenne, ha megpróbálnál kicsit kiemelkedni a masszából és emlékezetessé tenni az eseményt? Például megtudakolod, mi a kedvenc színe, és viszel neki egy szál olyan színű virágot. Vagy ha tudod mi a kedvenc csokija, viszel egyet az első randira (igazán nem nagy befektetés). Biztosan jó hangulatban fog indulni az esemény és meg fog jegyezni magának.


Első randi szabály 2. Legyél udvarias és viselkedj!

Lehet, hogy Neked fel sem tűnik, de a randi során partnered végig alaposan megfigyeli, hogy hogyan viselkedsz. Az apró részletek nagyon fontosak! Például: kinyitod-e előtte az ajtót, lesegíted-e a kabátját, csámcsogsz-e vagy sem, tele szájjal beszélsz-e vagy sem, piszkálod-e a füled stb. Lehet hogy egy hosszú kapcsolat után már elszoktál attól, hogy “viselkedj”, de jobb, ha újra belerázódsz, mert egy rossz mozdulat és le vagy írva a másik szemében. A legelején a külsőségek nagyon számítanak!

A malacvicceket, sikamlós történeteket felejtsd el! Tudom, hogy Te biztosan úriember vagy, de én randiztam olyan férfival, aki úgy gondolta, szórakoztató történet vacsora közben az, hogy hogyan hányt be egy melegbár ruhatárában. Szerinted volt folytatás?!


Első randi szabály 3. Bókolj egy kicsit!

Ezt is sokan kihagyják: nem dicsérik meg randi partnerüket. Vedd észre, ha kiöltözött/szépen kisminkelte magát jelölted, és dicsérd meg. Hidd el, plusz pontot ér!

 

Első randi szabályok férfiaknak

Bókolj neki és varázsolj mosolyt az arcára!

Első randi szabály 4. Legyél érdeklődő!

Sok férfi követi el azt a hibát, hogy megpróbálja lenyűgözni a randi partnerét azzal, hogy felsorolja a saját érdemeit. Ez eltart egy-két óráig, vége a randinak és szerencsétlen partnere meg sem tudott szólalni. A nőknek ilyenkor az jár a fejükben: “de minek is vagyok én itt? ezt a monológot hallgatni?” Ha már régóta csak Te beszélsz, vedd észre magad, és a monológból próbálj párbeszédet alakítani. Érdeklődj a másik élete felől, beszélgess vele – sokkal jobban le fogod nyűgözni azzal, hogy figyelsz rá, mint azzal, hogy felsorolod, milyen nagyszerű is vagy. (5 biztonságos és bevált témát is tudok neked javasolni első randi esetére itt)


Első randi szabály 5. Legyél magabiztos, de ne agresszív!

Nagyon fontos, hogy legyen önbizalmad, és ez látsszon is. Ugyanakkor ne legyél agresszív. Például ne állj le vitatkozni a pincérrel és ezzel ne hozd kellemetlen helyzetbe randi partneredet.


Első randi szabály 6. Legyen B-terved!

Ha mindig van B-terved, akkor nem érhetnek meglepetések és nem kell rögtönöznöd az első randin. Ha például szabadtéri programot szerveztél és elkezd esni az eső, tudd előre, hogy hova mentek helyette. Ha az étteremben/kávézóban csőtörés van, tudd előre, hogy hova mentek helyette. Így nem leszel annyira stresszes az első randin.


Első randi szabály 7. Tégy maradandó pozitív benyomást!

Ahogy az első randi a végéhez közeledik, hagyd, hogy az történjen, amit ő szeretne. Ne erőltesd a csókot, vagy az ölelést. Ajánld fel, hogy hazakíséred, de természetesen minden hátsó szándék nélkül! Ha jól érezted magad, mondd meg neki, és búcsúzz el két arcra adott puszival, mint egy igazi úriember. Ha nem nyomulsz, nem mászol rá, és hagyod, hogy ő irányítsa ezeket a dolgokat, kellemesen fog zárulni az estéje – és a Tied is! És persze nagy valószínűséggel folytatás is lesz…


Társkeresés indul!Hiányzik az önbizalmad, vagy még csak az elején jársz a társkeresésnek? Tudok segíteni!

9 Comments

  1. Pingback: Első randi: 7 szabály nőknek | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Első randi: 5 biztonságos téma | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.