31 Jul
Első randi: 7 szabály nőknek

Első randi egy ismeretlennel? Rémálomnak hangzik! Azonban ha követed ezt a nyolc egyszerű szabályt, túl nagy hibát már nem követhetsz el! (Első randi szabályok férfiaknak – itt!)


Első randi szabály 1: Ne beszélj az exről!

Hihetetlen, hogy ezt mindig és újra el kell mondanom: az első randi nem arra való, hogy a másikat lelki szemetesládának használd, és kiöntsd neki a múltad összes nyűgét. Az is hihetetlen, hogy vannak, akik úgy gondolják, ők csak “őszinték”, amikor rögtön kipakolják az összes szerelmi bánatukat. Nagy tévedés! Az első randi arra való, hogy jól érezd magad, és a másik is jól érezze magát veled. Kizárt dolog, hogy kívánatossá válj egy önsajnálatba fúló este után a másik szemében. Tehát: exekről legfeljebb tárgyilagosan, részletek nélkül beszélj, méghozzá nagyon nagyon röviden! (5 biztonságos első randi témát is összegyűjtöttem, itt olvashatod!)


Első randi szabály 2: Ne játszd meg magad!

Tudom, közhelyes, tudom, elcsépelt, de akkor is muszáj ideírnom: légy önmagad! Ne próbálj meg másnak látszani az első randin, mint aki vagy. Ne játszd meg a kisminkelt, selyembe öltözött végzet asszonyát, ha inkább tornacipőben és farmerban szoktál lógni egész nap! Ehhez az is hozzátartozik, hogy nem kell minden szavával egyetértened. Ha valamiről máshogy gondolkodsz, nyugodtan megmondhatod. Előbb-utóbb kiderül úgyis az igazság, és átverésnek fogja érezni a randi partnered, ha rájön.


Első randi szabály 3: Ne mássz rá és ne fojtsd meg!

Oké, hogy tetszik, még az is rendben van, hogy bejössz neki. De azért még az első randi után korai lenne még a templomi harangokat vizionálni. A férfiaknak általában lassabban megy az érzelmi kötődés, mint a nőknek. Ezért halálra rémülnek, ha Te már rögtön az elején a jövőről kezdesz el beszélni. És ha halálra rémülnek, akkor bizony elmenekülnek…


Első randi szabály 4: Tanuld meg fogadni a bókokat!

Tudom, ez is meglepően hangzik, de ha belegondolsz, be fogod látni, hogy igazam van: a legtöbb nő manapság képtelen a bókokat fogadni. Te mit szoktál válaszolni, ha valaki megdicséri a frizurádat, ruhádat, előadásodat, stb.? Ugye, hogy valami olyasmit, hogy “ááá, semmiség, ócska gönc, a fodrász elcseszte, stb.”? Magyarázkodás és magad becsmérlése helyett ha legközelebb bókot kapsz, mondj mosolyogva annyit: “Köszönöm!” Ha tudod fogadni a bókot, az annak a jele, hogy van önbizalmad, és elfogadod saját magad.

 

Első randi szabályok

Legfontosabb randi szabály: mosolyogj és tudd fogadni a bókokat!

Első randi szabály 5: Ne várasd meg!

Ne késs el! Ilyen egyszerű. Senki sem szeret várni, így ő sem. Legfeljebb 5 percet késhetsz. Ha ennél többet, feltétlenül írj neki egy SMS-t, vagy hívd fel hogy késel.


Első randi szabály 6: Legyél türelmes!

Ha jól sikerült a randi, akkor se kezdj már másnap SMS-eket küldeni neki, ne hívogasd, hagyd, hogy átgondolja a dolgokat és magától jelentkezzen. Semmi gond nincs egy másnap küldött e-maillel, hogy jól érezted magad, de ne nyaggasd újabb randi után. Ha szeretne újra látni, hidd el, közölni fogja veled. Persze lehet, hogy pár napra szüksége lesz, hogy összeszedje a bátorságát. Várd ki ezt türelemmel!


Első randi szabály 7: Csak pozitívan!

Ezt sem lehet elégszer elmondani: legyél pozitív. Ne csak az exeidről ne beszélj, de a problémáidról se! Az első randi lényege, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, és a randi partnered élvezze a veled való együttlétet. A nagy vallomások és lelkizések nem az első randira valók. Nem tudod siettetni egy párkapcsolat kialakulásának lépcsőit és fázisait, bárhogy is szeretnéd. Az első randi funkciója annyi, hogy megnézzétek, képesek vagytok-e egy-két órát kellemesen eltölteni. Ha a fenti szabályokat betartod, Neked is menni fog!


Társkeresés indul!Izgulsz a randiktól? Jól jönne egy kis megerősítés? Tudok segíteni!

4 Comments

  1. Pingback: Első randi: 7 szabály férfiaknak | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Randi tippek nőknek | Társkereső Kalauz

  3. Pingback: Első randi: 5 biztonságos téma | Társkereső Kalauz

  4. Pingback: Első randi: mit tegyél és mit ne? | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.