16 Feb
Itt a Társkereső Kalauzon rengeteg olyan férfi olvasót látok, akik már egy éve mintha csak azt bizonygatnák, hogy nekik miért nem megy a pártalálás. Vagy a bíró, vagy a pálya, vagy a körülmények alapon mindig épp valamire rákenik a dolgot, persze a hunyók legtöbb esetben a nők. Mert nem válaszolnak, mert nem mennek el második randira, mert más pasikkal kezdenek, mert ilyenek és olyanok. Többen azt írják, hogy ők “már feladták”. Nekik – és azoknak, akik úgy érzik, a társkeresés “reménytelen” ügy, írom a mai cikket, afféle motivációként.

Nick Vujicic megházasodik.

Ez így még nem nagy hír, de ha ismered Nicket, és láttad már a következő videót, akkor tudod hogy kiről van szó. Nick motivációs előadó, aki körbeutazta a világot. Nick szörfözik, golfozik szabadidejében, és több éve van barátnője, akit eljegyzett és idén el is vett feleségül.
Nick kéz és láb nélkül született.

Amint látod, nem az az elcsüggedős típus. Keresztény családba született, édesapja lelkész volt, édesanyja ápolónő. Kora gyermekkorától igyekezett teljes életet élni, és megtalálni a maga útját. Hogyan tudna írni? Hogyan játszhatna a többiekkel karok és lábak nélkül? Nick nem adta fel, hite megerősítette abban, hogy van értelme élnie. Sőt! 19 éves korától elkezdte terjeszteni az igét, hogy mások számára is reményt adjon és hitet. Motivációs előadása – “erős leszel-e a végén?” címmel bejárta a világot az interneten. “Korlátok nélküli élet” címmel könyve jelent meg, amellyel szintén millióknak segített. Benne Nick arról ír, hogy hogyan győzte le fogyatékosságát és sikerült kialakítania egy önálló, gazdag, értelmes életet.

“Megtaláltam létezésem célját, és a körülményeim értelmét is. Megvan annak az oka, ha ekkora akadályokat kapsz az életben” – nyilatkozta Nick, aki úgy gondolja, hogy minden szenvedésnek és küzdelemnek, amelyet az élettől kapunk, megvan a maga értelme. A kihívások, akadályok legyőzésének kulcsa pedig az, hogy hogyan állunk hozzá ezekhez a kihívásokhoz, milyen erős a hitünk abban, hogy le fogjuk tudni győzni őket és mennyire bízunk Isten erejében.

Nick üzenete: soha ne add fel. Eljegyzése és esküvője újabb bizonyíték arra, hogy igaza van.

Éljen az ifjú pár!

Tehát, Te milyen alapon adod fel, ha Nick sem adta fel?

Ha eddig panaszkodtál és a kifogásokat kerested, hogy neked miért nem megy a társkeresés, itt az ideje, hogy szembenézz a kihívásokkal és legyőzd őket.

Neked is sikerülni fog!

Ha úgy érzed, jó lenne egy kis személyes támogatás és motiváció, gyere el és beszéld ki magad, találjuk meg együtt a megoldást társkeresős problémáidra!
“Szíverősítő” Társkereső Műhely kizárólag férfiaknak március 1-én, csütörtökön!
Témák: önbizalom fejlesztése, mi kell a nőknek?, kilépés a barátzónából, online társkeresés és randizás
(A Társkereső Műhely helyszíne: Budapest, Király utca, díja: 3000 Ft, amelyet a helyszínen tudsz fizetni.)

148 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.