05 Mar
A hiányzó VALAMI

Több tucat levelet kapok minden nap, amelyben társkeresők kérnek segítséget tőlem. Vannak visszatérő slágertémák, úgymint “nem tudok ismerkedni”, “nincs önbizalmam”, “miért nem ír vissza”, “hogyan tudnék összejönni vele”, “hol ismerkedjek” – coaching klienseim is általában ilyesmikkel hozakodnak elő. Ugyanilyen slágertéma annak kiderítése, hogy a másik nem képviselője vajon mit ért azalatt, amit mond. Például, mit akarjon az jelenteni, amikor azzal a mondattal hagynak faképnél, hogy “hiányzik belőled valami”?

Olvasói levél következik, a hozzászólásokhoz pedig várjuk a rejtély megfejtését!

 

Az a bizonyos hiányzó VALAMI…

 

Mi lehet az a Valami, aminek a hiánya miatt az ígéretesen kezdődő kapcsolataim mind ugyanúgy végződnek? Harmincas nő vagyok, pár éve egyedül, nemrég határoztam el, hogy jó lenne mégis inkább valakivel. Találkozgattam is férfiakkal, közben sokat tanultam (tőled is többek között). Simán fel tudom hívni magamra a jelölt figyelmét, elérem hogy randira hívjon. Csinos vagyok, értelmesnek gondolom magam és kedvesnek. Most már vagyok annyira nyitott, hogy ha kölcsönös a rokonszenv és van valami közös világ, akkor tovább jutunk egy randinál. Akár egy bontakozó kapcsolatig is. Nem nyomulok, megvárom a kezdeményezéseiket, hagyom őket egy kicsit küzdeni. Jó velem a szex is, ebben egészen biztos vagyok. És néhány hét/hónap után, amikor már kezdem beleélni magam, hogy jé, ez működik, megkapom a hideg zuhanyt: ‘Bocs, nincs veled semmi baj, jó veled minden, csak éppen “hiányzik belőled Valami”‘. Mi volna ez a Valami, ami minden más nőt szerethetővé tesz, kivéve engem? És erre miért csak sok idő után jönnek rá? Bele kell nyugodnom, hogy gyári hibás vagyok, vagy csak nem tudok valami nagyon alapvetőt?

 

Nos, uraim: mi lehet az a “Valami”, ami hiányzik?

Most szándékosan nem írok semmilyen saját értelmezést és magyarázatot, kíváncsi vagyok a Ti hozzászólásaitokra!

Nők meglátásait szintén örömmel fogadjuk – segítsünk a fenti harmincasnak kibogozni a szálakat!

 

(És hogy milyen az ideális nő, akiből semmi sem hiányzik? Megmondja egy kisfiú. Hallgassátok meg a beszélgetést, részemről nagyon jól szórakoztam rajta! 🙂

161 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.