29 May

Már előre tartasz a nyártól, hiszen nincs kivel és nincs hova menned?
Úgy érzed, mindenki párban, vagy családban nyaral, kivéve téged?
Már a barátaid is mind leszervezték a programjaikat?

 

Akkor ezt az egy hetes tábort Neked találtam ki!

 

ÚJRA Tengernyi szerelem! – egy hetes tábor társkeresők nőknek
egy hét, amely végre Rólad szól

 

Neked való?

Ezt a tábort társkereső nőknek találtam ki, Téged is várlak, ha

  • kiégtél előző párkapcsolataidban
  • nem vagy túl még előző kapcsolataidon
  • régóta vagy egyedül, és fogalmad sincs, hol keresd a párod
  • régóta próbálkozol, de sosem jön össze semmi
  • ha szeretnél kicsit saját magaddal foglalkozni
  • ha szeretnél egy jó társaságban eltölteni egy hetet jó hangulatban, sok nevetéssel
  • ha szeretnél végre úgy igazán feltöltődni
  • ha szeretnél végre tengernyi szerelmet!
  • + ha voltál már bármilyen általam szervezett rendezvényen és ott jól érezted magad 🙂

Kik lesznek?

A Szabad Vagyok Programban 18-78 éves korig mindenki résztvesz, így a tábor esetében sincsen korosztályos besorolás. Hozzád hasonló helyzetben lévő nők fognak eljönni, akiktől sokat tanulhatsz azon kívül hogy nagyszerűen fogod érezni magad! (Tavalyi táborozók életkora: 32-68-ig, kivétel nélkül jól érezték magukat)

De nehogy azt hidd, hogy csak magunkban leszünk! Tavaly is a táborozók rengeteget ismerkedtek a többi nyaralóval + idén az Edzésmester Program résztvevői is velünk tartanak, egy helyen leszünk,  közös programjaink is lesznek.

A tábor céljai

A Tengernyi Szerelem! tréningprogram megalkotásakor három cél lebegett a szemem előtt:

  1. Legyen ez egy olyan hét, amely csak ritkán adódik az életben: egy hét, amely csak Rólad szól. Ennek keretében összegzünk, tervezünk, utakat jelölünk ki, komoly önismereti és önbizalomnövelő munka fog folyni a pozitív pszichológia eredményeire és a life coaching eszköztárára alapozva. A program összeállítása mögött komoly szakmai háttér van, a gyakorlatok működnek és nagyszerű változásokat tudnak hozni az életedbe (tavalyról bizonyítékaim is vannak erre 🙂
  2. Legyen ez egy olyan hét, amelynek során átvesszük az összes, társkeresésre vonatkozó kérdésedet, kételyeidet és megnézzük a társkeresést a férfiak szemszögéből is a 2012-es Mit akarnak a férfiak? – felmérés válaszaira alapozva
  3. és végezetül legyen ez egy olyan hét, ahol egyedülállóként is nagyszerűen érzed magad a csapattal, elengeded magad, játszol és teljesen feltöltődsz, sokat napozol és úszkálsz a tengerben 🙂 Sőt, kirándulni és bulizni is fogunk!

 

A tábor programja a következő:

Bemelegítés: augusztus 30-án, pénteken Budapesten tartunk egy kis ismerkedést, csapatépítést, hogy a buszon már ismerősöket üdvözölhess. Ha nem tudsz jönni, az sem probléma, de ez egy kis extra, ami tavaly is bevált.

Indulás: Szeptember 2-án, hétfőn délután indulunk Budapestről (igény szerint fel tudunk venni utasokat Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Szegeden), és a 17 órás buszút után reggeli órákban érkezünk Paraliába. (A buszutat vedd további csapatépítésnek!)
Megérkezés, ismerkedés: Az első program kedden délután kezdődik, addig elfoglaljuk a szállást (a legtöbb szoba 3 különálló ágyas, egy darab 4 ágyas is van, a buszút végére dől el, ki kivel szeretne lenni). Utána üdvözöljük a tengert, körbenézünk a városban és egymással is megismerkedünk.
Önismereti munka: Szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton három blokkra osztjuk a napot a következőképpen:
A délelőtti két órás első blokk után 4 órás szabadidő, majd folytatjuk a napot a második blokkal egészen vacsoráig.
Esti boldogságtervezés: Idén együtt táborozunk az Edzésmester Programmal, esténként közös programot tervezünk velük. Vacsora után tehát a harmadik blokk választható, mindenkinek szól: BoldogságTervezés foglalkozásokat tartunk különféle játékokkal és sok nevetéssel, trénertársam a BoldogságTervezés programból ismert Jaczenkó László lesz.
Torna! Idén minden reggel fél órás tengerparti átmozgató tornán, és délutánonként egy órás tornán vehetsz részt az Edzésmester Program szervezésében többek között Szűcs Ildikó Edzésmesterrel – nemcsak lelkileg, de testileg is szuperfitt leszel a tábor végére! (Persze ha nincs kedved tornázni, sütkérezhetsz a tengerparton is helyette)
Kirándulás: Elkirándulunk az Olimposz hegy lábához és megnézzük Zeusz kádját illetve a festői hangulatú Litochoro városkát.
Meglepetés program: Hétfőn meglepetés program lesz 🙂 Tetszeni fog!
Zárás: kedden zárunk, strandolunk és este indulunk vissza Magyarországra.

A hét folyamán mindegyik napnak meglesz a maga témája, összegezzük a múltat, megnézzük a jelenünket és tervezünk a jövőbe is, mindeközben természetesen kiemelten foglalkozunk a társkeresés, társtalálás témájával a tőlem már megszokott módon.

(A programok szervezésének változtatási jogát fenntartom 🙂

Hol lesz?

paralia11 (1)Paralia az Olymposi Riviéra gyöngyszeme. Kék tenger, forgalmas és csendesebb homokos partok, nyüzsgő bazárok, bárutcák, tengerparti szórakozóhelyek. Egy hétre az egész a mi játszóterünk lesz, önmagad megtalálásának színhelye.

A szállás 2-4 fős apartmanokban lesz, amelyeknek alapfelszerelése a zuhanyzó/WC, konyhasarok, TV, wifi és erkély. A szállástól a strand csupán pár percre van

Mikor?

Akkor, amikor a legmelegebb a tenger, amikor remélhetőleg a legjobb az időjárás, és amikor már a turistadömping kicsit lecsitul: szeptember 2-11-ig. (7 éjszaka szállás) (Az időjárásért sajnos felelősséget nem tudok vállalni de azt ígérték a görög istenek Olimposzon hogy minden rendben lesz)

Mennyibe kerül?

A Tengernyi Szerelem! tábor tartalmazza:

  • egyhetes, sehol máshol nem kapható, a Szabad Vagyok Program és Randi Andi által kidolgozott önismereti-társkereső tréninget
  • naponta másfél órányi választható Edzésmester tornát (kivéve amikor kirándulunk 🙂
  • esténként választható BoldogságTervezés Műhelyeket
  • kirándulást Litochoroba (Olimposz hegység, Zeusz kádja)
  • meglepetés programot
  • buszutat
  • 7 éjszaka szállást 2-4 személyes konyhasarokkal, fürdőszobával/WC-vel, terasszal wifivel ellátott apartmanokban
  • a szervezési költségeket.

 

Igyekeztem olyan árat kalkulálni, amely mindenki számára elérhető. A tábor programja mögött rengeteg tapasztalat, hosszú évek munkája és tengernyi tanfolyami óra áll, a maga nemében egyedülálló. Az árat, amelyet megszabtam, önmagában a tanfolyamért el lehetne kérni. Egynapos tanfolyamaim 14900 Ft-tól kezdődnek. Mennyibe kerüljön akkor egy nyolc napos program, amely ráadásul a görög tengerparton, napsütésben és nyári hangulatban van megrendezve?

Remélem, te is egyetértesz azzal, hogy a végleges ár ugyancsak kedvezményes lett.

A Tengernyi szerelem! tábor ára: 45.000 Ft + 150 Euro (bruttó)

A tábor ára két részletben fizetendő: első részlete 45.000 Ft, amelyet banki átutalással kell fizetni, ezen felül pedig 150 Euro, ami a tábor helyszínén fizetendő, érkezés után az első megbeszélésünkön.

Figyelem! Az ár nem tartalmazza az étkezéseket és a költőpénzt. Főzhetsz az apartmanokban, vagy vacsorázhatsz Paraliában, tavaly is ez bizonyult a legegyszerűbbnek. A 2 Eurós Gyrostól kezdve a 7 Eurós vacsorákig minden változat megtalálható.

Ki a szervező?

A buszt és a szállást a GrandTours Kft. szervezi,, a tréninget Randi Andi és a Szabad Vagyok Program (Mayavi 3.0 kft). Mindkét cégnek utána tudsz nézni a cégjegyzékekben.

Hányan leszünk?

Csakúgy, ahogy a tréningjeim, a tábor is kiscsoportos lesz, legfeljebb 16-20 résztvevőt viszek magammal.

Szeretnék jelentkezni!

Ha biztosan tudod, hogy a fenti feltételekkel részt tudsz venni a Tengernyi Szerelem! különleges tréningen és nyaraláson, a lenti űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni.
Jelentkezésed után kapsz egy visszaigazoló emailt a részletekkel, tehát hogy hova kell utalnod az első részletet, a 45.000 Ft-ot. Ne felejtsd, hogy a második részletet, 150 Eurót készpénzben kell fizetned majd Paraliában.

  

 

Még van 1 hely! Jössz?

 

Kövesd a tábor részleteit a Facebookon is, ahol lélekben már el is kezdtünk készülni! >>>

Kérdésed van?

Hívd az ügyfélszolgálatot hétköznap 10 és 17 óra között: 705144009

A tréningprogramok szervezője és a Tengernyi szerelem! tréningprogram tulajdonosa: Randi Andi és a Szabad Vagyok Program csapata (Mayavi 3.0 Kft)

Az utazást és szállást szervezi: GrandTours Kft.

 

[learn_more caption=”Tavalyi résztvevők véleménye – Kattints!”]

Visszajelzések a táborról:

“Szuper volt, nagyon örülök, hogy ilyen sok emberrel találkozhattam, találtam barátokat, akikkel továbbra is tartjuk a kapcsolatot. Én úgy érzem, hogy sokat segített önmagam megismerésében. Már ma úgy éreztem, hogy fejlődtem, valahogy más gondolatok foglalkoztatnak, könnyebbnek érzem az előttem álló feladatok megoldását. Könnyebben kommunikálok, ma egész nap csak telefonálással telt, hogy beszámoljak milyen jól éreztem magam. Ezt köszönöm, hogy ilyen fiatalon mellettünk álltál és maximális segítőkészséget nyújtottál. Segítettél mindenkinek, ha nem is nagyon akarta, hogy nézzen szembe önmagával. Köszönöm! Úgy érzem más lesz az életem ezután.”

 

“Jól éreztem magam, nem volt semmi olyan, ami miatt rosszul kellett volna, hogy érezzem magam. Mondhatom, hogy megkaptam, amit lehetett, hiszen nyaraltam, tanultam és be is vásároltam. Sőt mi több, kirándultam, ismerkedtem, újabb barátokra tettem szert, és még közelebb kerültem önmagamhoz. Mindazokkal az élményekkel, amikkel gazdagabb lettem, tovább dolgozhatok. Felnyitottátok a szememet arra, hogy a kommunikáció is tanulható és van még mit a gátlásosságomból leépíteni. Ez nem más mind, hogy önmagamról konkrétan beszélni tudjak úgy, hogy példákkal alátámasztva mások számára is világossá tegyem és egy összefüggő képet nyújtsak. Amit kaptam, hogy megtapasztalhattam, hogy mennyire vonzom a pasikat, eme sikerélményekkel hazatérvén bele is vágtam a tudatos pasi keresésbe. És igen is, válogatni fogok :-)

 

“Egy nagyon nagy kikapcsolódást, egy feltöltődést. Azt, hogy ismét érzem, milyen, amikor jól vagyok.Jól éreztem magamat, sok jó emberi kapcsolatot kaptam, odafigyelést, őszinte szavakat, bátorságot új kapcsolat nyitásához.
Mottó:” Csak lazán, csak lazán..:-)”
Tudatosítani a célt, de tudni elengedni is azt, nem görcsösen ragaszkodni..”

 

“Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy része lehettem az első táborodnak. Mondták itthon, hogy sokkal lazább, felszabadultabb vagyok. Én, akin mindenki keresztülnézett, akár boltban, vagy ügyintézéskor, ma remekül elbeszélgettem két kedves eladóval is, teljesen civil dolgokról, macskákról, kertről… Kihúzom magam az utcán, sokkal többet mosolygok, és szemmel láthatóan van hatása… Az önbizalmam előbújt a csigaházból, remélem, jó sokáig kint is marad, dolgozom rajta. Köszönöm!”

 

“Tényleg jól éreztem magam. Picit jobb időjárás lehetett volna.
Én úgy érzem, megerősödtem lelkileg. A társak véleménynyilvánítása is őszintéknek tűntek.
Tulajdonképpen már régóta érzem magamban, hogy rendben vagyok (adott lehetőségek mellett), és ebben erősítettek meg.”

 

“Sok nyitott kérdés tisztázódott bennem.Erősödött a hitem az önbizalmam. Rájöttem arra, hogy sokkal nyitottabnak kell lenem, játékként kell felfogni a dolgokat és a boldogság itt van bennem csak oda kell figyelnem.
Az együtt töltött szép napokra mindig emlékezni fogok.”

 

“Összességében jól éreztem magam, hiszen ott voltam, ahol lenni szerettem volna. Több dologban megerősítést kaptam, például abban is, hogy nincs olyan leragadt állapot, amiből ne lehetne tovább lépni. Aztán sikerült feloldani egy gyerekkori blokkomat (mese), aminek nem voltam tudatában. Végérvényesen megtanultam, hogy lehetetlen nincs, csak tehetetlen.
Mindent hálásan köszönök!”

 

“nagyon jól, máskor is szívesen mennék, vagyis nagyon várom a következőt!
egy nagy, jóérzést adó egyveleg van bennem. Mit tanultam? Úgy gondolom újabb módszereket az önismerethez, újabb szembesülést önmagammal, értékeimmel, más emberek a világhoz és magukhoz való viszonyát, újabb adalékokat, a “ki vagyok én?”-hez, lazaságot. konkrétan többet nem tudok említeni, de úgy érzem csakis sok mindent kaphattam, mert jobban érzem magam mint előtte és ismerőseim is örömmel fogadják a változásom.

 

 

[/learn_more]

26 Comments

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.