16 Dec

Szerelem – mindig nagy kijelentésekkel és kérdésekkel kezdődik. Gyakran kapok  “Szerelmes vagyok” kezdetű leveleket, amelyek végén a fő kérdés: “de vajon ő szerelmes belém?”

Megtalált a szerelem – de vajon ő szerelmes belém?

Természetes, hogy egy kapcsolat legelején ez a legégetőbb kérdés. Nagy különbség van szerelem és szimpátia között. Néha a “szerelmes vagyok” érzés nem több, mint szexuális vonzás. “Szerelmes belém?” Számos jel mutathat arra, hogy IGEN!

1, Ha szerelmes, akkor… Törődik veled. Ha szerelmes beléd, akkor Te vagy listájának az első helyén. Úgy kezel, mintha máris összetartoznátok, odafigyel rád és arra, hogy hogyan érzed magad. Ha szerelmes beléd, akkor érdekli, hogy mi van veled.

2. Ha szerelmes, akkor… Királynőként kezel. Ha szerelmes beléd, azt észreveszed. Úgy kezel, mint egy hercegnőt, vagy ócska az egész? Ha megpróbálod letenni a rózsaszín szemüveget és nem áltatod magad, akkor ezt pontosan látni fogod. Férfiak esetében is lehet látni, hogy mennyit érsz neki.

3. Ha szerelmes, akkor… Kimutatja az érzéseit. Viszonylag kevés ember hazudja azt, hogy szerelmes. Az emberek nagyrésze inkább nem mondja, vagy még a legelején elejt egy-két jelentős mondatot, miszerint “nem akarok kapcsolatot még”. Figyelj oda ezekre.

4. Ha szerelmes, akkor… Költ rád. Szerelmes beléd? Ha anyagi helyzetéhez képest igyekszik a legjobb helyekre elvinni, vagy ajándékokkal kedveskedik, akkor az mindenképpen azt üzeni neked: “Szerelmes vagyok, fontos vagy nekem.”

Végezetül a legfontosabb: legyél őszinte magadhoz, még akkor is, ha esetleg fáj. Figyelj oda a fentiekre és tudni fogod: vajon ő szerelmes-e beléd.

Társkeresés indul!

Ilyen és ehhez hasonló kínzó kérdésekre és párkeresési problémákra olvasd el az ingyenes “Társkeresés indul!” leckesorozatot! >>>

8 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.