16 Dec

Szerelem – mindig nagy kijelentésekkel és kérdésekkel kezdődik. Gyakran kapok  “Szerelmes vagyok” kezdetű leveleket, amelyek végén a fő kérdés: “de vajon ő szerelmes belém?”

Megtalált a szerelem – de vajon ő szerelmes belém?

Természetes, hogy egy kapcsolat legelején ez a legégetőbb kérdés. Nagy különbség van szerelem és szimpátia között. Néha a “szerelmes vagyok” érzés nem több, mint szexuális vonzás. “Szerelmes belém?” Számos jel mutathat arra, hogy IGEN!

1, Ha szerelmes, akkor… Törődik veled. Ha szerelmes beléd, akkor Te vagy listájának az első helyén. Úgy kezel, mintha máris összetartoznátok, odafigyel rád és arra, hogy hogyan érzed magad. Ha szerelmes beléd, akkor érdekli, hogy mi van veled.

2. Ha szerelmes, akkor… Királynőként kezel. Ha szerelmes beléd, azt észreveszed. Úgy kezel, mint egy hercegnőt, vagy ócska az egész? Ha megpróbálod letenni a rózsaszín szemüveget és nem áltatod magad, akkor ezt pontosan látni fogod. Férfiak esetében is lehet látni, hogy mennyit érsz neki.

3. Ha szerelmes, akkor… Kimutatja az érzéseit. Viszonylag kevés ember hazudja azt, hogy szerelmes. Az emberek nagyrésze inkább nem mondja, vagy még a legelején elejt egy-két jelentős mondatot, miszerint “nem akarok kapcsolatot még”. Figyelj oda ezekre.

4. Ha szerelmes, akkor… Költ rád. Szerelmes beléd? Ha anyagi helyzetéhez képest igyekszik a legjobb helyekre elvinni, vagy ajándékokkal kedveskedik, akkor az mindenképpen azt üzeni neked: “Szerelmes vagyok, fontos vagy nekem.”

Végezetül a legfontosabb: legyél őszinte magadhoz, még akkor is, ha esetleg fáj. Figyelj oda a fentiekre és tudni fogod: vajon ő szerelmes-e beléd.

Társkeresés indul!

Ilyen és ehhez hasonló kínzó kérdésekre és párkeresési problémákra olvasd el az ingyenes “Társkeresés indul!” leckesorozatot! >>>

8 Comments

 1. Dreen 2011. December 17. Saturday 17:21

  Számomra teljesen távoli hogy egy nő viszonzatlanul szerelmes legyen egy férfiba, de ez nyilvánvalóan a személyes aspektusom sajátja. 🙂

  Mégis egy gondolat, ami talán hasznos lehet a viszonzatlanul szerelmes nők számára: Ha egy lány akivel ismerkedem és aki még tetszik is, de még nem vagyok szerelmes belé, egyszercsak szerelmet vallana, lehet hogy megijesztene. A férfiak többsége ugyebár nem nagyon tud az érzelmeivel mit kezdeni, tehát már csak azért is, de én nem ilyen vagyok. Én valószínűleg azért ijednék meg, mert ez egy felelősség: “Szerelmes belém. Te jó ég, mi lesz ha én nem szeretek belé? Összetöröm a szívét!”, és ez a gondolat önmagában is elég hozzá hogy megnehezítse az ügyet, a következménye pedig sok félreérthető jel (vagy annak félreérthető hiánya) lehet, rosszabb esetben menekülés a lány elől. – Pont amit a viszonzatlan és be nem teljesülő szerelmesek tapasztalnak.

  Egy férfiúi jótanács ha ilyen helyzetben vagy: Ha Te lettél először szerelmes kettőtök közül a másikba, TITKOLD, egy eset kivételével.
  Titkold, ne valld be, csak KÜLDD A JELEKET. Finom kis jeleket, amelyek egyértelműen többek mint szimpla szimpátia vagy barátság, de még nem szerelmi vallomás. Engedd, hogy “Ő legyen először szerelmes beléd”, legfeljebb utólag kiderül egy fantasztikus pillanatban, hogy de te már hónapok óta, ő butus…

  A kivétel, azt leszámítva hogyha szerelmet vall. 🙂 Ha azt látod hogy épp egy vallomás hiányzik neki.. De akkor is csak egyértelmű jelekkel tedd, lehetőleg ne szavakkal, és utána hagyd gondolkodni és hagyd hogy ő lépjen rá egy új kör kezdeményezésével.

  Lehet hogy teljesen beteg vagyok és ezért baromira eltérek az átlagtól, de úgy gondolom hogy nagy általánosságban ez így követendő. 🙂

  Reply
  • Dgabi 2011. December 17. Saturday 21:57

   Teljesen jó…..

   Szia

   Reply
 2. Gréti 2011. December 18. Sunday 05:51

  Nagyon köszönöm,sok dologra rájöttem,én szerelmes lettem,de a te útmutatásodból rájöttem hogy a nagy Ő több vasat tart a kezében.Nehezen tudok kijönni belőle,de igyekezni fogok!

  Reply
 3. Columbo felesége 2011. December 21. Wednesday 15:09

  A variálás a töketlenkedés jele. Aki költ, mindent megtesz, Te vagy az első, és utána mégis megijed attól, ha kiderül, hogy viszontszeretik, az nemcsak a másikat, de önmagát is képtelen felvállalni. Képtelen kiállni az érzelmeiért, saját véleményéért, saját magáért. Magyarul önbizalom nulla. Ezek a fiúk megrekednek az elérhetetlen hajszolásában, mert képtelenek észrevenni és értékelni egy nő szerelmét. Sajna.

  Reply
 4. fehér rózsa 2012. March 19. Monday 11:11

  két éves viharos szerelem internetes ismerkedéssel kezdődött.A nő 65 a férfi 70 éves most.
  Ma ott tartunk hogy egyik napról a másikra a férfi szakított.Élőben december óta nem találkoztak,folyamatos kifogások jöttek a férfi részéről.A nő iszonyatosan szenved,mit tegyen hagyja menni?vagy kérlelje tovább?

  Reply
 5. izsak 2012. December 18. Tuesday 22:06

  Kérlelje továb

  Reply
 6. izsak 2012. December 18. Tuesday 22:13

  Én is szerelmes vagyok amikor hozámegyek mindig kitalál kifogásokat.Amikor egyedűl vagyunk akkor mindig jol szora kozúnk.amikor a szemébe nézek túdom hogy szeret. Csak nemeri elmondaniés énsem.

  Mitcsinályak hogy elmond hasam

  Reply
 7. izsak 2012. December 18. Tuesday 22:16

  Kérlek segicsetek

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.