19 Dec

“Szerelmes vagyok!!!” – rögtön utána a legnagyobb kérdés: “és ő szerelmes belém“?

Honnan lehet tudni, hogy a másik szerelmes beléd? Íme 15 egyszerű jel, amelyből könnyen kiderítheted!

Szerelmes belém?

15 jel hogy itt a szerelem!

1. Ha szerelmes beléd, érdeklődést mutat a dolgaid iránt. Ha szerelmes beléd, akkor érdekli a sorsod. Megkérdezi, milyen volt a napod, hogy van a családod illetve a barátaid, emlékszik arra, amit előzőleg meséltél neki.

2. Ha szerelmes beléd, könnyedén mosolyt varázsol az arcodra, és eléri, hogy érezd, különleges bánásmódban van részed.

3. Ha szerelmes beléd, akkor szenvedélyes, figyelmes, tekintetbe veszi hogy mit szeretnél, fontosak számára az igényeid és a vágyaid.

4. Ha szerelmes beléd, akkor rendszeresen felhív telefonon, és érezteti veled, hogy gondolt rád, hiányoztál neki. Vagy csak úgy, minden ok nélkül is érdeklődik a hogyléted felől.

5. Ha szerelmes beléd, akkor a lehető legtöbb időt veled szeretné tölteni – még ha nagyon elfoglalt, akkor is igyekszik úgy alakítani a programját, hogy együtt lehessetek.

6. Ha szerelmes beléd, akkor olyan dolgokat is megoszt veled, amit másokkal nem.

7. Ha szerelmes beléd, ha kell, áldozatokat is hoz azért, hogy együtt lehessetek. Például képes lemondani számára fontos dolgokról csak azért, hogy veled lehessen.

8. Ha szerelmes beléd, akkor megmondja neked, hogy mennyire jól érzi magát veled – és persze ez látszik is!

9. Ha szerelmes beléd, akkor apró, váratlan figyelmességekkel lep meg téged – kedves sms-eket küld, vagy apróságokkal ajándékoz meg.

10. Ha szerelmes beléd, akkor természetes, hogy szeret összebújni veled és közel lenni hozzád.

11. Ha szerelmes beléd, időt szán arra, hogy megajándékozzon, árcédulától függetlenül.

12. Ha szerelmes beléd, akkor kérés nélkül is ad és hálás mindenért, amit tőled kap.

13. Ha szerelmes beléd, akkor veled tervezi a jövőjét. Erről beszél is.

14. Ha szerelmes beléd, akkor azt meg is mondja.

15. Ha szerelmes beléd, azt egyszerűen tudod. Nincs kétely, nincs kérdés, nincs győzködés. Belenézel a szemébe és tudod.


Társkeresés indul!További kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy hogy találod meg a szerelmet? Kattints ide, és Társkeresés Indul! >>>

22 Comments

 1. Dreen 2011. December 20. Tuesday 17:19

  Na ja. Csak ne viszonzatlan legyen. 😀

  Jó-jó, nem szóltaaam..!

  Reply
  • Stark Péterné Ilona 2012. January 5. Thursday 08:33

   Kedves Andi! Eddig minden leveledet elolvastam.Ami igaz, az igaz, minden úgy van ahogy leirod. Sok csalódás ért engrm is az életben,de remélem már nem sokáig.Volt egy barátom, én beleestem mire ő azt mondta, hogy ha nem szeretsz belém én szeretni és kedvelni foglak. Azóta sem értem mire gondolt, vagy jelentettem e számára valamit is.Azóta sem tudom elfelejteni.3gyönyörű éjszaka és vége.most már kezdem érteni, csak egy kaland voltam neki.Kezdem azt hinni, hogy minden férfi ilyen.Vagy van még valaki aki azt tudná adni amit kap.Tudom nem szép dolog férj melett egy másik férfi, de sajnos a férjemtől 18 év alatt nem kaptam annyi szeretetet, és gyengédséget mint azon a3 éjszakán. Talán megértesz engem.Nem irok regényt bár lehetne,és mot be is fejezem.Üdv. Ilona.

   Reply
   • Anettka 2012. May 5. Saturday 11:29

    5 éves párkapcsolatban pár chates beszélgetés is tud annyit adni, mint amit az 5 év nem. sajnos 🙁 és ettől csak a bűntudat nő, meg az érzés, hogy nem biztos, hogy a megfelelő emberrel vagy együtt.
    Esetemben a másiknak családja van 🙁 mégis tudom, érzem, hogy szeret és én is őt. De nem lehet.
    És ki tudja mit hoz a jövő? lehet hogy pár boldog hónapért adnánk fel mindketten hosszú éveket…és lehet hogy mégis megérné?! 🙁

    Reply
    • kolbász 2013. June 29. Saturday 04:03

     hát már meg ne haragudjatok és “pasi” vagyok de alapjáraton mindegy milyen nemű vagy ha szereted a partnered akkor tiszteled is és az semennyi tiszteletet nem jelent ha együtt vagy valakivel és megcsalod. én tényleg márcsak elvből is elfogadom másnak a véleményét ha nem akar rajta változtatni akkor is ha nem támasztja alá érvekkel. Ha tőle is megkapom azt a minimális szükségles tiszteletet.
     De azzal hogy csaljátok “szerelmeteket” kib*szottul undorító visekeldést tanusítotok ugyhogy k*rva mélyen szégyeljétek el magatokat. (megjegyzem nem a konzervatív fajtából vagyok szinte mindent elfogadok de ti ocsmányul szennyek vagytok pusztán ezért nem tudtam megállni hogy írjak nektek. na csá

     Reply
  • 2017. October 2. Monday 16:52

   hmm eből a dologból csak 2 vagy 3 ami igaznak mondhato róla….. SAJNOS :8 🙁

   Reply
   • szabo lola 2017. October 2. Monday 16:53

    hmmm : 🙁 🙁 🙁

    Reply
 2. dobrocsi szilvia 2012. January 6. Friday 05:12

  akivel jóban roszban 11 évet együt vagy miért hagyod el

  Reply
 3. Gyöngyi 2012. January 6. Friday 11:59

  Na igen, és aztán a fehér lovat bekötötték az istállóba, ahol a lovász gondjaira bíztak. A királylány és a királyfi bement a kastélyba, és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
  Hm.. Bocsi, de én már felnőttem, nem hiszek a mesékben. Egyébként szerintem nem a szerelem a legfontosabb a párválasztásnál. Bizonytalan érzelmi alapokra, mely a hormonok múló játéka csupán, nem lehet tartós kapcsolatot építeni.

  Reply
  • pffff 2013. July 7. Sunday 12:16

   Mi értelme van egyáltalán a tartós kapcsolatoknak akkor? Hogy lehet így gondolkozni? ha rádmászik esténként hogy érzed magad? Már rád sem mászik, igaz? na ugye.

   Reply
  • Dreen 2013. July 11. Thursday 04:07

   Hm… Részvétem Gyöngyinek… :/

   Reply
 4. Fülöp Dóra 2013. January 1. Tuesday 19:37

  Nagyon köszönöm, hogy megírtad ezeket a pontokat így most már biztos tudom,hogy szeret.
  🙂

  Reply
  • Eszter 2020. April 21. Tuesday 16:10

   Èn is

   Reply
 5. Rudel 2013. July 1. Monday 14:04

  Szerintem ritka az a bizonyos első látásra szerelem dolog. Többnyire a randizások, találkozások során alakul ki a szerelem, mikor már jobban megismertük a másik embert. Nem beszélve arról, hogy sok nő keresi azt a bizonyos pluszt a férfiban. Azt pedig szerintem nem nagyon találja meg első látásra.

  Reply
 6. Lulu 2013. October 22. Tuesday 17:25

  Ne is haragudj kolbász, de van mikor a szükség törvényt bont. Nálatok férfiaknál is van, hogy a nő nem ad meg eleget, ezért félrelépsz. Ha az ember nem kapja meg azt, amire vágyik elkövet azért a vágyért, olyat, amit ha a párja megadna neki, nem tenné meg. Vannak akik csak azért csalják meg párjukat, mert “miért ne?” Ez valóban undorító mind nőként, mind férfiként. Viszont előbb kérdezd meg hogy mért csalhatták meg párjukat, és utána dobálóz a trágár szavaiddal.

  Reply
 7. Hugóboss 2013. November 18. Monday 10:01

  Sziasztok! Szeretnék én is hozzászólni! A szivnek nem lehet parancsolni.Én a párom egyik haverjával összeszürtem a levet.találkozgattunk párszor Elvoltunk.minden szép és jó volt megbeszéltük hogy kitálalunk othol én is ő is.mire lebuktunk.És megkért hogy tagadjam le.Majd ő othol letiztázza a dolgokat…Egyszóval ott volt az alkalom de ő meghátrált!Magát kihuzta a szarból engem meg benne hagyott Egy világ dölt bennem össze hogy átvert.azóta négy hónap eltelt..egy faluban lakunk és úgy teszek mintha nem is ismerném vagy mintha nem is láttam volna életembe.de belül bánt és fáj

  Reply
 8. nevetovillam 2014. August 30. Saturday 13:03

  hahó,
  ezek közül mindnek meg kell lennie, vagy a többségének? részleges a siker nálam.
  köszi

  Reply
 9. Evvencs 2014. October 7. Tuesday 18:49

  Huuh ezek de igazak velem is ugyanezt csinálja egy fiú *-* *_* :* <3 🙂 😉

  Reply
 10. Mathtech 2014. December 26. Friday 20:57

  velem pont forditva van a helyzet én már 4 éve szerelmes voltam de hiába nem vizonozza pedig össze illek vele már néha követem is meg egyszer ki is fizetem neki az italt a cukrászdába meg multkor mikor név huzás volt és ajéndékot kellet adni másoknak én pont ött huztam és egy doboz bonvon-t és gy bőgrét amin szív forma volt 3D-en de ez nem lényeg meg egypárban voltunk történelem órán és mikor egymás mellet voltunk rajzoltam egy képet amin ketten csokólózunk és majnem észre vette meg egy szerelmes vers is volt na de tehát az az én próblémám hogy nem merem neki elmondani hogy szerelmes vagyok belé pedig sokszor egy pár vagyunk órákon meg elék közeli barátok vagyunk és nem merem neki megmondani hogy szerelmes vagyok belé ez a problémám hogy mondjam meg neki meg nem csak eggyet irtam szerelmes versekből meg szerelmes rajzokbol hanem kb 6-9 a versekből rajzokbol meg vagy egy tucatott és tele van vele a technika dobozom na de ez az én próblémám emberek nem tudtok benne segítení légyszives segítsetek benne

  Reply
  • Timehigh 2016. March 3. Thursday 17:46

   Ha szereted, tegyel meg mindent, hogy meg tudd o is szeret-e teged. Ne varj tul sokat, mert mas megteheti helyetted. Keszulj fel a legrosszabb valaszra mielott barmit is tennel. Probald meghivni valahova ahol tudod o is jol erzi magat. Akar tobbszor is. Arra is keszulj fel, hogy lehet, azt mondja majd, nem akar veled elmenni. Akkor tudd meg miert. Ha viszont el-el jartok valahova es jol elvagytok, vagy kozeledj hozza finoman fizikailag (helyzettol fuggoen), vagy szoban mondd el mit erzel iranta.
   De jol vesd az eszedbe keszulj fel a legrosszabra is, es ne elj alom vilagban!
   Cselekdj mert az eletben nem szabad kihagyni a lehetosegeket. El sem hiszed milyen hamar megoregszik az ember.
   Legy bator vallalj kockazatot, de elotte MINDIG merd fel a veszelyet!

   Reply
 11. egylany 2015. July 7. Tuesday 19:55

  Sajnos ez mind szép és jó, de sosem lehet tudni előre a jövőt. 🙂
  Hiába tetszik neked valaki, és mégis messze laksz tőle, nem ér semmit, ha még a nevét sem tudod, vagy esetleg a telefonszámát.
  Velem megtörtént az eset, és visszanézve a pontokat tetszettem neki. Viszont az a sok km, ami elválasztott tőle. Épp az utolsó nap volt, hogy nyaraltunk a családommal. Szerencsére láttam. Mosolygott, de szerintem nem tudta előre, hogy nem maradunk… Lelkileg fel voltam készülve rá, de még mindig rossz érzés.
  Ki tudja, talán lehet, hogy az igazi volt :)…
  Na, de nem kell ezen rágódni, van még egy csomó év, ami előttem áll! Hátha találkozom vele még…

  Reply
 12. Herceg lara 2019. November 8. Friday 21:43

  Na most mondok valamit van egy Kevin nevű szerelmem de mindig a lányok vannak közte

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.