09 Jun

“Kedves Andi!

Nagyon köszönöm a sok tájékoztató jellegű útmutatásod, aminek azt hiszem még én is hasznát veszem a további életem során!
Csak röviden annyit szeretnék magamról elmondani, hogy 56. éves, özvegy nő vagyok, van egy 33 éves lányom és két gyönyörű unokám. Egy csodálatos munkahelyem, ami a mai világban megbecsülendő, de hamarosan azt mondhatom, hogy a megérdemelt nyugdíjas éveimet elkezdhetem (2012. május hónaptól). Tehát panaszra semmi okom, boldog, kiegyensúlyozott, elégedett ember vagyok, tele vágyakkal és célokkal, amiket még az előttem álló 25-30 évben szeretnék egy szerető társsal megosztani, megélni!
A következőkről tudok beszámolni a társkeresést illetően:

Mivel már nem tartozom a fiatal és a középkorú hölgyek táborába, (igaz ezt belülről megcáfolom, de talán a külsőm is ezt árulja el) annak ellenére a kitartásom meg lett az eredménye.
A sok ismerkedés, levelezgetés, találkozások meghozták az eredményt, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy megtaláltuk másik felünket. Mindketten több éve keresgélünk, több társkeresőn be voltunk regisztrálva, de mi ez év májusában találtunk egymásra a Badoo-n. Miután megismerkedtünk, ki is léptünk és e-mailben folytattuk a levelezést, telefonon és skype-on beszélgetünk, ismerkedtünk. A nagy találkozásra augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor, amire nagyon készülünk mindketten, ugyanis akkor jön haza külfödröl.

Ismerkedésünk lépésről-lépésre haladt, mindig közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz és ez boldog érzéssel tölt el mindkettőnket! Rajongással várjuk egymás levelét és érezzük a belőle áradó szeretetet és vágyat egymás iránt! Csodás dolog újból ilyen érzéseket érezni, ébreszteni egymásban! De csak azok képesek erre, akik tudnak egymásra hatni, és szeretetükkel képesek a másikban az érzelmeket, érzéseket fellobbantani, felszínre hozni! Mi is azt mondtuk egymásnak, hogy már ilyen érzésekre nem számítottunk, és tessék itt van! Kortól független, hogy kit mikor talál el Ámor nyila! De ha visszagondolok, nem is olyan szándékkal regisztráltam be a Badoo-ra, hogy társat keressek, hanem az ismerősök agitálására léptem be. Olyan volt ez számomra, mint a pillangó meséje, …”ha kergeted elszáll, de ha leülsz és nyugton maradsz, akkor a válladra száll”! Így van ez a társkereséssel is, nem szabad sürgetni! A boldogságnak ára van, küzdeni kell érte, kitartással és türelemmel viszont megvalósítható!

 

És amit fontosnak tartok kortól függetlenül, hogy jó ha az embernek pozitív kisugárzása van, mert az esélyei is megduplázódnak! Boldog vagyok, egészséges, és amit elértem eddig az életben, amit megteremtettem magamnak, mind boldogsággal tölt el és ha mindehhez egy szerető társ is párosul, akkor azt mondhatom, hogy teljes és boldog az életem! Kell ennél több? Nekem nem! Szeretettel mindent meg lehet szépíteni, és még csak pénzébe sem kerül az embernek!

Szerettem volna megosztani Veled azt a boldogságot, amit most átélek.

A rossz idő ellenére Kedves Andi, nagyon szép napot kívánok és további sikereket a munkádban, és sok boldogságot a magánéletedben!

Üdvözlettel és szeretettel egy őszinte Tisztelőd: Zsóka”


Társkeresés indul!Találd meg Te is a párod a Szabad Vagyok Program segítségével! >>>

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.