16 Jul
“Kedves Andi,

 

köszönöm leveleid, a sok jegyzetet, tanítást. Te is hozzájárultál a sikeremhez, mert nagyon sok erőt adtak a soraid.

 

Bejelentkeztem társkeresőkre, írtam sok levelet, találkoztam, tölcsér elvet követtem és nem adtam fel. Aztán egyre kevesebben írtak, de fent maradtam vártam, figyeltem. Egyszercsak kaptam egy nagyon kedves levelet, amire szívesen válaszoltam. Nagyon hosszú és tartalmas, érzelmekkel teli méleket küldtünk egymásnak, már a fényképek alapján megvolt a szimpátia. Az első randink 6 órás volt, nagyon sokat beszélgettünk. Azóta minden nap találkozunk. Helyre tettük a múltat. Nem volt kérdés, hogy belevágunk. Már együtt élünk, és azt tervezzük, ez így is marad, amíg be nem fejezzük ezt a földi létet. Középkorúak vagyunk mindketten, nagy gyerekekkel, de most újra tininek érezzük magunkat.

 

Csak annyit tennék hozzá, h 17 éve váltam el és azóta nem találtam normális pasit. Voltak rövidebb-hosszabb kapcsolataim, de sikerekről nem számolhatok be. Hatásodra viszont átalakítottam a gondolkodásmódomat, egészen más fontos már nekem, és így meg is találtam a TÁRSam.

 

Köszönöm a sok lelki támogatást. További sikereket kívánok neked, sok ehhez hasonló levelet, és “sorstársaimnak” azt, hogy megírassák ezeket.

 

Puszi,

L.”

Társkeresés indul!Találd meg Te is a TÁRSadat a segítségemmel! >>>

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.