27 Apr
A világ legfurcsább online társkeresői

Szingliként online szeretnéd megtalálni a társadat? Olyan valakit akarsz, aki igazán különleges? Unod már az átlagos pasikat? A következő oldalakon ilyeneket garantáltan nem találsz! Íme a világ legfurcsább online társkeresői.

1. Macskátlanok kíméljenek! Totális macskabolondok gyülekezőhelye: Ha macska nélkül nem tudod elképzelni az életedet, és a pasidat sem, ismerkedj a Purrsonals.com-on! “Ahol macskaimádók találkoznak”.

2. A társkeresés sötét oldala Kizárólag feketében vagy hajlandó a világot látni, bejön a gót stílus? Kiütést kapnál egy öltönyös-nyakkendős fazontól? Találd meg sötét oldalad a GothicMatch.com-on. “Az egyes számú portál gót szingliknek és barátaiknak”

3. A határ a csillagos ég Star Trek függő vagy és titokban Picard kapitány a szerelmed? A TrekPassions-ön talán találsz hozzá hasonlót. Az oldal kizárólag sci-fi rajongók ismerkedőhelye (a Star Treken kívül jóindulatúan beengednek Star Warsosakat is). A szinglik két sci-fis párkereső jótanácsot is kaphatnak itt: “Live long and prosper!”, illetve “Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”

4. Ölelgetni való plüssmackók előnyben Szőrös plüssállatként érzed a legjobban magad, imádsz beöltözni oroszlánkirálynak, és ugyanezt a párodtól is elvárod? Beláthatod, hogy ilyen igényekkel esélyed nincsen a hagyományos oldalakon. Irány tehát a Pounced.org!

5. Geek és számítógépfüggő vagy? A Geek2Geek weboldalon kereshetsz társat. Számítógépfüggő csajokkal ismerkedhetsz, bármely programnyelven.

6. Paraszt vagy? “A városiaknak fogalmuk sincs semmiről” – ez a mottója a kizárólag farmereket gyűjtő Farmers Only társkeresőnek. A már több, mint száz esküvőt maga mögött tudó oldal a farmereken kívül nagylelkűen agráros diákokat, állatbarátokat, sőt, cowboyokat és rodeósokat is beenged.

7. Sodorni is jobb ketten. “Együtt szívunk, együtt nevetünk” – ez lehetne a szlogenje a kizárólag marihuána fogyasztóknak indított 420 társkereső oldalnak. A kiemelt füstölgők között jobbnál jobb nőket és nagyobbnál nagyobb spanglikat találhatunk. Nyomozati anyagnak is megteszi.

8. Társkereső kizárólag szépségeknek. A külső igenis számít – sőt, csak az számít igazán – gondolhatták a kizárólag szép embereket engedélyező BeautifulPeople társkereső oldal indítói. A fotókat “szakmai” zsűri moderálja, állítólag tavaly tömegesen tiltottak ki olyan brit nőket, akik a valóságban sokkal ducibbak, mint a képeken. Kizárólag csúnyáknak fenntartott oldalról még nincsen tudomásunk, de ami késik, nem múlik!

Ha arról sincs fogalmad, hogy hogyan kezdj neki a társkeresésnek, segítség itt

2 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.