23 Jan

Társkereső Kalauz szabályzat

with Comments Off on Társkereső Kalauz szabályzat

A Társkereső Kalauz cikkeihez bárki hozzászólhat a következő szabályzat betartásával:

Szabályzat

  1. Minden felhasználó kizárólag a Szabályzat betartásával használhatja a Társkereső Kalauzt.
  2. A hozzászóláshoz előzetes regisztráció nem szükséges.
  3. Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel hozzászólni, tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz!
  4. A felhasználónévhez ne írj emailcímet! Az emailcímet tartalmazó felhasználóneves hozzászólásokat előzetes értesítés nélkül töröljük. Ha azt szeretnéd, hogy mások megtaláljanak, add meg Facebookos vagy egyéb elérhetőségedet a “honlap” rubrikában. Bármilyen, szolgáltatást vagy reklámot tartalmazó honlapcímes hozzászólót szintén előzetes értesítés nélkül törlünk.
  5. Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Ezeket a hozzászólásokat a moderátorok törlik.
  6. A hozzászólásokat, amennyiben nem kapcsolódnak a cikk témájához, az adminisztrátor bármikor törölheti a beszélgetés tartalmának és színvonalának megőrzése érdekében. Azt, hogy mi nem kapcsolódik szorosan a cikk témájához, az adminisztrátor dönti el. Az adminisztrátornak nem célja a moderálás, de szükség esetén megteheti.
  7. A Társkereső Kalauz nem fórum, a tagok közötti magánjellegű beszélgetéseket – amennyiben a témát nem viszik előbbre – az adminisztrátor bármikor törölheti.
  8. A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegû követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.
  9. Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a blog mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól illetve a valótlan állításoktól, az adminisztrátor a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a blogon közölt esetleges fals adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.
  10. Tilos a Társkereső Kalauzon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.
  11. A Mayavi 3.0 kft. fenntartja a jogot a blog használatának korlátozására, vagy a blog megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják.
  12. A blog üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a blog szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.