30 Jun

Az egyik legnagyobb angliai szerető kereső oldal, az Illicitencounters azt nyilatkozta, hogy a vb idején 200%-kal nőtt meg náluk a női regisztrálók száma. A “láthatatlan asszonyok” ilyen módon keresnek szórakozást addig, amíg férjeik a meccseket nézik. Természetesen nem a vb miatt romlott meg a kapcsolatuk: a gondok már jóval korábban elkezdődtek, a fociláz csupán hab volt a tortán.

Ezzel a témával keresett meg a TV2 Mokka műsora, amelybe Szunai Linda szépségkirálynővel hívtak be egy beszélgetés erejéig. A beszélgetés során átvettük, hogy mi történik online fronton a VB alatt, illetve hol és hogyan lehet ismerkedni.

Online meccsek vb idején

Az egyik legnagyobb társkereső oldal, a Randivonal megkeresésemre elmondta: a hagyományos, egyedülállóknak szóló társkereső oldalakon az aktivitás a vb ideje alatt nemhogy csökkent, de még nőtt is. Köszönhető ez annak, hogy a tagok számára vb játékot hirdettek meg felületükön, ahol mindenki szavazhatott saját kedvenc csapatára. A felmérésből kiderült, a németek a nagy kedvencek a társkeresők körében.

Az angliai statisztikához hasonlítanak a magyar szerető kereső oldal adatai: a viszony.hu-n (igen, kéretik ide regisztrálni a félrelépni szándékozóknak és tessék békén hagyni a komoly kapcsolatot keresőket, ezúton köszönik) a vb ideje alatt ugyan a női regisztrációk száma nem nőtt jelentősen, viszont a férfiaké 15%-kal csökkent – úgy tűnik, a szex sem annyira fontos, mint a foci.

Randi rendezvények

A vb szintén nem befolyásolja az offline randi rendezvényeket: a Társkereső Kalauz által szervezett, harmincas és negyvenes korosztálynak szervezett VillámRandin is teltház volt, utóbbi esetén rekordot döntöttünk, hiszen 13 pár, összesen 26 társkereső tudott megismerkedni egymással. (Pedig a randi ideje alatt volt meccs!)

villámcset beszélgetők

Van, ahol a randi fontosabb, mint a meccsek

Ismerkedés kivetítős helyeken

Aki viszont sem online, sem szervezett randi rendezvényeken nem szeretne társat keresni, de unja az egyedüllétet, annak nagyszerű választás a számos meccsnéző hely egyike. Nők egyértelmű előnyben vannak ezeken a helyeken: a vb az a különleges alkalom, ahol végre a férfiaknak kell sorba állniuk a WC-nél és nem a nőknek! Meccsek alatt pedig lehet, hogy a férfiak a kivetítőre koncentrálnak, na de két meccs között vagy meccs után nagyon könnyen szóba lehet velük elegyedni.

Budapesten hogy csak pár példát soroljak: Szabadság Tér, Eiffel tér, Pagony, Wunderland és rajta kívül az összes hely szinte a Margit-szigeten, Fröccsterasz. Vidéki ötleteket is kérünk!

És hogy hogyan ismerkedjünk? Egy férfi olvasónk javaslatai a következők:

“Egy dologra nem szabad számítani, a figyelemre. Arra, hogy “csak velem foglalkoznak”. Ráadásul minden figyelemfelkeltő “játszmázás” teljesen hiábavaló. Hozzáértőnek, foci fun-nak mutatkozni, nevetségesség-veszélyes, az egyéb csevegésre – hány felesége/gyereke van Dani Alves-nek a brazil jobb hátvédnek – meg alkalmatlan a szitu.”

Tehát: barátnőkkel indulás meccset nézni, félidőben vagy két meccs között pedig indulhat az ismerkedés!

A TV2 Mokka adását itt láthatjátok (a ruhám szokás szerint Ille-olla – köszönöm nekik!):

3 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.