14 Jan

A decemberi alkalom nagyon jól sikerült, többen érdeklődtek, hogy mikor lesz megint, nos, itt a következő adás:

Ha a legelején rákattintasz bal oldalt lent a feliratra (kérdések), akkor láthatod, hogy milyen kérdésekre válaszoltam, illetve oda tudsz ugrani azokra a kérdésekre, amelyek téged is érdekelnek!

 

12 Comments

 1. Atti 2014. January 18. Saturday 22:14

  Randi Andi kedves, látom téged is ‘belőttek’ a forgatásra. Jó a séród. 🙂

  Reply
  • Randi Andi 2014. January 19. Sunday 00:39

   Nem “lőtt be” senki. Én magam mentem el fodrászhoz és tanultam meg sminkelni. 🙂

   Reply
 2. Levkovics József 2014. January 23. Thursday 07:24

  szia Andi

  még nem találtam meg ideális lányt és még nem találtam meg a boldogságot kélek segicsél szia

  üdvözlettel:Levkovics József

  Reply
  • Randi Andi 2014. January 26. Sunday 09:37

   Kedves József!

   Nézz itt körül, rengeteg segítséget találsz!

   Üdv

   Randi Andi

   Reply
 3. Gabor 2014. January 26. Sunday 23:10

  Andi nem említette, de sokan kérdezték tőle, hol lehet ismerkedni.
  Bárhol!
  Postán vagy bankban várakozva, buszon, buszmegállóban a buszra várva, vonaton, utazás közben.
  Bevásárlásközben, szinte bármely nagyobb üzletben ahol több ember is megfordul, vagy ahol szimpatikus az ott dolgozó eladó, nyáron strandon, csoportos kirándulás közben, amatőr színjátszó csoportban, nyelv, vagy egyéb tanfolyamokon.
  Én sem ismerkedem úton, útfélen, de ha valaki szimpatikus, akkor keresem vele a kontaktust és ha sikerül akkor beszélek vele.

  Korábbi hozzászólásomban írtam, hogy az ismerkedés semmire sem garancia, nem feltétlen van folytatása, de az ember próbálkozik, hátha.

  Reply
  • Gabor 2014. January 26. Sunday 23:29

   Na jó, emlitetted,csak másként.

   Reply
   • Randi Andi 2014. January 27. Monday 09:55

    Olyannyira említettem, hogy blogcikk is szól erről: Ismerkedés bárhol, bármikor címmel 🙂 De köszönöm a hozzászólást!

    Reply
    • Gabor 2014. January 28. Tuesday 22:45

     Igen, igaz, én voltam figyelmetlen.

     Reply
 4. Gabor 2014. February 3. Monday 23:05

  A köv soraimat ide írom, remélem nem gond:

  Ismét megosztom veletek a Jelenlegi statisztikám, mindezt azért teszem, hogy legyen összehasonlítási alapja a többi társkeresőnek.
  Hogy az én statisztikám pocséknak, átlagosnak, vagy jónak számít-e, azt nem tudom. Természetesen nekem nem jó, mert nem találtam társra.
  Az adatlapomon havonta cserélem a fotómat, mert 99.9%ban az hívja fel rám a figyelmet, a fotó és a kitöltött adatok mellet a bemutatkozó szövegem, az elmúlt évek tapasztalatai alapján puritán:
  „legyél megbízható, hűséges, én is az vagyok”.

  Mindez még semmi, mert nem randi, nem is kapcsolat, ez csak az én adatlapom statisztikája.

  Adatok:
  455 hölgy nézet meg, ebből 62 hölgynek tetszettem (erre még visszatérek).
  Én megnéztem 897 adatlapot, ebből 650 hölgyet találtam szimpatikusnak, mivel fizetős az oldal, én írtam 197 hölgynek levelet, ebből válaszolt 18 hölgy.
  És most visszatérek a 62 hölgyre akiknek én tetszettem, a 62 hölgyből nekem mindössze 9 volt szimpatikus, nekik írtam, ebből kettő válaszolt. A két válaszolóból egy másnapra eltűnt.
  A 62 hölgyből 37 hölgy, nálam 10 – 15évvel idősebb, ami nonszensz, nem „anyámmal” akarok párkapcsolatot. Így ténylegesen maradt 25hölgy a 62-ből és nekem ebből a 25ből volt 9 szimpatikus.

  Mindez az elmúlt négy hónap statisztikája.

  Alapfeltételek a keresésem során, amit mindig beállítok: Dohányzás maximálissan kizáró ok, ne legyen pörgős bulizós, max testsúly 70kg (ez utóbbi nem feltétlen meghatározó, mert testmagasság vagyis őszképp és alak függő). Életkor nálam max 8évvel fiatalabb és max 1évvel idősebb.

  És akkor még hol vannak az elvárások az életkörülmények oda és vissza?

  Szerintem beszélgessünk ilyenekről, mint arról, hogy ki a kú..va és kia a fas..kalap..stb, mert az előbbi talán megoldást hoz, de egymás bírálása, szapulása pont, nem.

  Reply
  • Randi Andi 2014. February 4. Tuesday 09:59

   Az utolsó mondatoddal tökéletesen egyetértek!

   Van most egy “tesztalany”, akinek a ténykedését közelebbről is meg tudom figyelni:

   átlagos férfi, tapasztalatai szerint kb. 40 megkeresésből (tehát 40 nőnek ír) lesz egy randi. Októberben kezdte, volt már olyan, hogy ő tetszett valakinek és olyan is, hogy neki tetszett valaki, de kölcsönös érzelem még nem volt.

   Izgalmas randikon vett részt és elmondása szerint nagyon érdekes nőkkel is találkozott, egyelőre még nem csügged. Szívből drukkolok, hogy sikerüljön neki.

   Az online társkeresés macera, de sokaknak működik, mellette mindenképpen érdemes “több fronton támadni”, tehát elmenni esetleg randi rendezvényekre, barátoknál érdeklődni, van-e megfelelő jelölt az ismeretségi körben, aki tetszik, azt megszólítani…

   Nagy türelem kell a társkereséshez, és szerencse is.

   Reply
   • Gabor 2014. February 4. Tuesday 21:36

    Mint korábbi hozzászólásomban írtam én bátran ismerkedem, ha olyan az alkalom és szimpatikus a hölgy.
    Emelet ha úgy nézem remete életet élek, nem járok sehova, mármint csoportba, társaságba. Persze voltak csoportok, mint nyelvtanulás, okj, stb, de hiába volt a 90% nő ezeknek a csoportoknak, ez nem jelentet semmit.
    Nem vagyok társasági ember, soha nem voltam az, én simán elmegyek egyedül kerékpározni, nyaralni, kirándulni, strandolni, múzeumba, színházba, moziba, plázába…stb, Terméseztessen egy társsal szívesebben mennék ezekre a helyekre.
    Mindez az én bajom, de ilyen személyiség vagyok, éppen ezért kevés barátom van, zömmel családosak, és sem ők, vagy a feleségük nem tudót ajánlani az elmúlt évek alatt „valakit”. Persze ők még annyit sem járnak el, mert dolgoznak, bevásárolnak, mennek a gyerekért, otthon vannak.
    A szerencsével, mint faktorral nem tudok mit kezdeni.

    Az, hogy nem vagyok jóképű tény, nem egyszer adták már a tudomásomra, burkoltan, vagy egyenesen és ez rontja az esélyeim. Pénzem sincs temérdek, és a gondolkodásomban, életfelfogásomban sem vagyok az a tipikus „férfi”.
    Ezek hátrányok a társkeresés során, de amíg akadnak nők, akik hűsségesek, szerelmesek, bunkó, alkoholista, csaló és egyéb negatív tulajdonságú férfiakba, addig talán van esélyem, Hm..bár lehet, hogy pont ezek a jellemzők teszik férfivá a férfit?

    Reply
 5. anna 2014. March 2. Sunday 18:58

  Kedves Randi Andi és Hozzászólok a társkereséshez a sok akaráson, meg poráblkozáson kívul kell egy nagy-nagy adag szerencse… és az nem rajtunk múlik, az vagy jon vagy nem, amíg meg nem jon addig lehet akarni, de annak mindig sírás lesz a vége…

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.