03 Mar
Nehezen megy az ismerkedés?

A furcsa randi cikkre jobbnál jobb sztorik érkeztek be, ami jól mutatja, hogy az ismerkedés bizony nehéz műfaj.

Egyesek az ismerkedés és a randi során lefagynak, másokból olyan információk is előtörnek, amelyekre nem biztos, hogy a randi partner feltétlenül kíváncsi…

A pálmát Terézia nevű olvasónk vitte el bizarr ismerkedési szövegekkel, amiket furcsa randik során gyűjtött össze.

“…és próbáld ki, hogy a kádban púzol, és meggyújtod gyufával, figyeld meg hogy lila lánggal ég” (negyvenes népzenész, a kis tudományos. Ja, fúvós zenész. Alul-felül fúvós, úgy látszik :-) Bemutatta a tudományát azon nyomban szárazon is, nem vicc, dallam-pú… életem egyik meghatározó zenei élménye volt, mit mondjak!)
– “egy ágyban alszom az anyukámmal” (harmincas karateedző, kár érte, normálisnak tűnt)
-”én valójában homokos vagyok, de anyámék halálra szekálnak azzal, hogy sose látnak lánnyal. Tennénk úgy, mintha egy pár lennénk? Te nem vagy olyan ijesztően nőies” (Csak ezt ne tette volna hozzá..)
– “tetszett a bemutatkozó lapod. Tudok egy remek üzleti lehetőséget, amerikai piacvezető cég…” (Ezeket péklapáttal csapnám agyon.)
– “idült prosztatagyulladásom van, gennyes a vizeletem, pedig szeretnék szexet… esetleg orálisan?” (No comment. Normálisnak tűnő tolmács. Nyelvrajongás :-) .)
– “anyukám ágyba hozza nekem a kakaót” (harmincas atomfizikus, és tényleg az, nagy kopasz óriásbébi fej csücsöri ajkakkal, már ránézésre gyanút foghattam volna)

És végül, a jósnős, ez mindent visz. Aszongya: “okvetlen menj el arra a szilveszteri bulira… lesz ott valaki, vörös és nagy orra van, na ő nagyon fog irántad érdeklődni szexuálisan”. Elmentem a buliba, tényleg érdeklődött egy nagyorrú vörös szexuálisan, alig tudtam levakarni – egy VIZSLA! :-)

Miért olyan nehéz az ismerkedés?

A netrandik és vakrandik világa rengeteg társkereső számára teljesen ismeretlen terep. Először találkozni egy teljesen ismeretlennel félelmetes érzés főleg egy zárkózott ember számára. Nők részéről gyakori panasz, hogy az ismerkedés a férfiak részéről átcsap dicsekvésbe és egy órás dicshimnuszba saját magukról, míg a férfiak szerint a nők sokszor állásinterjúztatnak.

Tippek az ismerkedés megkönnyítésére:

  • Ismerkedés tipp 1: jó nő /pasi vagy, akivel élvezet együtt lenni. Ezt tudatosítsd magadban! Értékes, egyedi és megismételhetetlen teremtménye vagy az univerzumnak! Ha nem tudsz így hozzáállni az ismerkedéshez, akkor ne is kezdj bele, hanem foglalkozz az Érzelmi Fitnesz fejlesztésével… Ismerkedés során az első benyomás nagyon fontos. Azon túl hogy hogyan öltözöl és hogy nézel ki, iszonyú fontos a kisugárzásod. Ha nincsen önbizalmad, nem vagy jóban magaddal, az ismerkedés nem neked való! Tudatosítsd magadban az értékeidet, az eddigi sikereidet és eredményeidet, legyél tisztában azzal, hogy mit érsz, és csak ezután indulhat az ismerkedés.
  • Ismerkedés tipp 2: a randi sikere nem csupán rajtad múlik! A felelősség nem csak a tiéd, ezért néha nyugodtan átadhatod a szót a másiknak, illetve ha nem mond semmit, akkor sem muszáj felvenned a kérdezőbiztos szerepét. Ami fontos: nézz a szemébe, és mosolyogj! Érezze, hogy elfogadod és odafigyelsz rá.
  • Ismerkedés tipp 3: az ismerkedés egy társasjáték. Ne merülj bele első alkalommal a zord részletekbe (megélhetési körülményeid, exeddel a veszekedések, stb.)! Flörtölj, udvarolj, érezd jól magad! Dícsérd meg a másikat, próbáld minél jobban megismerni, csak könnyedén!
  • Ismerkedés tipp 4: ne beszélj zöldségeket! Ha az a típus vagy, aki annyira nem bírja a csendet, hogy képes megtölteni mindenféle kínos részlettel saját magával kapcsolatban (lásd az idézet) akkor tudatosítsd magadban, hogy egy kis csend nem tragédia. Az viszont, hogy az anyukáddal alszol egy ágyban, az már az… Ja és tessék önállósodni egy picit. El tudod készíteni magadnak azt a nyavalyás kakaót!!!
Nehezen megy az ismerkedés?

Nehezen megy az ismerkedés?


Társkeresés indul!

Ha nehezen megy az ismerkedés és a társkeresés, íme néhány azonnal használható lecke >>>

8 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.