15 Oct

Társkeresés és tudomány?

with Comments Off on Társkeresés és tudomány?

Igazak-e a Titkos Szabályok? Igaz-e, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek? Működik-e az, ha direkt nem veszem fel a telefont és elérhetetlennek tettetem magam?

Többé nem kell a sötétben kutakodnunk és mindenféle önjelölt guru hasraütéssel kitalált szabályrendszereire hagyatkoznunk – a II. Szabad Vagyok Napon, az Akadályok Elhárításának Napján Jaczenkó László, a BoldogságTervezés Program egyik alapítója izgalmas előadásban taglalja a legújabb tudományos kutatásokat és eredményeket szerelem, társkeresés és randi terén.

Elmélet és gyakorlat fog találkozni, hiszen a pszichológusok és szociológusok eredményeit lefordítjuk és ütköztetjük a valós tapasztalatokkal.

  • Vajon hogyan érdemes leghatékonyabban villámrandizni?
  • Mitől függ a társkeresés sikere?
  • Melyek a legsikeresebb kezdeményező szövegek?

Hihetetlen, de már mind le lett tesztelve, csak fel kell kutatni a legújabb szaklapokat. Laci szerencsére megtette ezt nekünk, és a gyöngyszemeket közzéadja október 20-án.

Az alábbi interjúban ízelítőt ad Nektek társkeresés és tudomány témában. Feltétlenül hallgasd meg, nagyon hasznos anyag! 🙂 A többi részletet pedig szombaton áruljuk el!

 

“]

Jaczenkó László

Kattints és hallgasd meg a Lacival készült beszélgetést! 

Gyere el szombaton!!!

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.