03 Sep

Az rendben van, hogy Te szerelmes vagy, de most meg elkezdtél azon izgulni, hogy vajon ő szerelmes-e beléd! Íme, pár biztos jel arra, hogy a “szerelmes belém?” kérdésre IGEN a válasz!

1. Szerelmet vall

Ha azt mondja, hogy szerelmes, hidd el neki (kivéve, ha túl korán mondja, mert akkor egy kicsit gyanús a dolog). Rengeteg férfi nem tudja kifejezni az érzelmeit, és sok nő panaszkodik arra, hogy sosem mondja neki a párja, hogy szereti. Ha neked mondják, akkor örülj neki!

2. Cselekedeteiben látszik, hogy szeret

Amint azt fentebb írtam, sok férfinek nehezére esik kimondani a bűvös szót: “szeretlek“. Ha szerelmesek, ők inkább a cselekedeteikben mutatják ki érzéseiket. Hős lovaggá változnak, bármire képesek érted, ugranak egy szavadra. Figyeld a reakcióit, a segítőkészségét és azt, hogy meddig hajlandó elmenni azért, hogy a kedvedre tegyen.

3. Ha szeret, akkor különlegesnek érzed magad mellette

Ahogy kezel, abból egyértelműen látszik, hogy különlegesnek tart és büszke arra, hogy veled lehet.

4. Ha szerelmes, akkor boldog is veled

Lemond programokat csak azért, hogy veled lehessen. Akármilyen zsúfolt is a hete, mindenképpen beszorít egy-két randit, hiszen te vagy az egyes számú prioritás és látni szeretne.

5. Ha szeret, meghallgat

 

Nem arról van szó, hogy bármikor ugráltathatod. De amikor beszélsz, akkor őszintén érdeklődik a dolgaid iránt, nem kalandozik el a figyelme, rád koncentrál – legalábbis megpróbál még akkor is, ha nagyon fáradt.

6. Bókol neked

 

Megdicsér, és észreveszi ha kitettél magadért a randi előtt. (Azért tegyük hozzá, nem minden férfinak tehetsége a részleteket észrevenni)

7. Ha szerelmes, gondoskodik rólad

Ha beteg vagy, igyekszik mindent megtenni érted, amit lehet, félt ha éjjel egyedül mászkálsz bárhova, egyszóval gondoskodik rólad.

8. Bemutat a családjának, akik jól fogadnak

Abból, hogy hogyan fogad a családja – VIP-ként kezelnek, vagy csak egy újabb “zsákmányként” – sok következtetést levonhatsz. Ha csak jót mesélt rólad, és látják hogy mennyire fontos és különleges vagy számára, akkor úgy is fognak kezelni.

9. Kikéri a véleményedet

Fontosabb döntések előtt kikéri a véleményedet. Ez még akkor is jó jel, ha utána mégis másképp cselekedne, mint amit javasoltál neki.

 

10. Ha szerelmes, figyelembe veszi az érzéseidet.

Ha valami zavar téged, vagy bánt a barátaival vagy a családjával kapcsolatban, megpróbálja a Te nézőpontodból is látni a dolgokat.

11. Ha szerelmes, akkor tervez veled

Ha szeret, akkor veled tervezi a jövőjét és erről beszél is.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.