05 Feb

Imádom a statisztikákat, főleg, amelyek a társkeresésre vonatkoznak, és szerencsére az amerikai Wired magazin cikkírói is így vannak ezzel. Legutóbbi felmérésükben négy nagy amerikai online társkeresőt vizsgáltak meg annak érdekében, hogy kiderítsék, milyen típusú profilokkal lehet a legtöbb lehetséges jelöltet bevonzani. Ehhez kielemezték az adatlapok szövegeit, megvizsgálták a négyszáz legnépszerűbb amerikai online profilt, és különféle algoritmusok segítségével leszűrték az 1000 leghatásosabb szót, amire az ellenkező nem ugrik. Lássuk, mire jutottak!

Selfiek: csak nőknek

A saját telefonukkal készített fotók nők esetében elfogadhatóak voltak, a férfiaknál azonban nem. Férfiak – kérjetek meg valakit, hogy készítsen rólatok egy normális fotót! A leghatásosabb fotók azok, amikor belenézel a kamerába és úgy mosolyogsz, hogy kivillannak a fogaid.

Jógázz és szörfözz!

Az USA-ban ha beleírod az adatlapod szövegébe hogy jógázol vagy szörfölsz, máris jó benyomást teszel a többiekre. A férfiaknak valószínűleg ilyenkor a szupertapadós jóga nadrágok és kerek fenekek jutnak az eszükbe, a nőknek pedig napszítta szőke hajú, csodálatosan kidolgozott felsőtestű, fürdőnadrágos férfiak.

Macskák

Nőként megemlítheted, hogy van macskád, de ha “a macskáim”-ról kezdesz írni, máris bekerülsz a bolond macskás nő skatulyába.

Tetoválások

Az USA-ban legalábbis a tetovált férfiak roppant népszerűek, viszont ha egy nő említi meg a tetkóit, az már nem annyira vonzó.

Karaoke

Úgy tűnik, a karaokézés ciki hobbinak számít, inkább hagyd.

Vallás

Az USA-ban legalábbis a magukat vallásosnak nevezők kevésbé vonzóak, mint akik nem tesznek említést Istenről az adatlapjukon.

A 380 leggyakrabban használt szó az OKCupidon. Minél nagyobb a szó, annál vonzóbb.

A 380 leggyakrabban használt szó az OKCupidon. Minél nagyobb a szó, annál vonzóbb. (wired.com)

és még két bónusz tipp:

Lépj hétvégén akcióba!

Nem meglepő talán, hogy aki egyedül van és hét közben nincs ideje társat keresni online, az nagy valószínűséggel hétvégén fog akcióba lendülni. A maximális hatékonyság érdekében tehát jelentkezz be hétvégén is az online társkeresőbe, hiszen ekkor vannak a legtöbben fent, ami gyors válaszokat és csetelési lehetőséget jelent.

“Mikor tegyem meg az első lépést az ágy felé?”

A nők 10%-a akár az első randevún is lefekszik randi partnerével, de általában ez inkább az 5. – 6. randi környékén történik meg. Ha 6 randiig egyáltalán semmi nem történik, nagy eséllyel bekerültél a barátzónába.

Ha a fenti tanácsok – amire mint említettem, több ezer adatlap kielemzése után jutottak – szegényesnek tűnnek…

Gyerünk, állítsuk össze a magyar társkeresőkön tapasztaltak alapján a saját tipplistánkat!

ezert-vagy-meg-egyedul-rMég több tipp a könyvben!>>>

71 Comments

 1. Rózsa 2014. February 5. Wednesday 11:25

  Kedves Andi!Már nem azért vagyok itt a T.-K.oldalon, hogy keressek párt magamnak, hanem azért mert sok érdekességet olvashatok TŐLED, és a sok társ keresőktől.Már 10 hónapja boldog párkapcsolatban élek!Most azért írok, mert az adatlap kitöltésével kapcsolatos a mondani valóm. Amikor az igazságot írtam le magamról,rá sem néztek, viszont jött 1 fura ötletem és csupa zagyvaságot írtam,na akkor beindult a gépezet!Akkor történt meg a csoda,hiszen akkor találtam rá a páromra!1 hétig cseteltünk,és mikor eljutottunk odáig, hogy randizzunk,akkor már több mindent elárultam, hogy csak a fele a valóság, és így nagyon kíváncsivá tettem őt!Szóval nem adtam ki magam elsőre!Nekem ez bejött!!!! Viszont óva intek mindenkit,hogy ebből sportot űzzön,mert ehhez is 1 jól kiismerhető partnerre van szükség! Aki veszi a lapot, és ugyan úgy gondolkodik mint mi.Andikám!!! Neked nagyon sokat köszönhetek,a sok jó tanácsod sikerre vezetett,és igen lehet 50-en túl is boldog és sikeres az ember,csak akarni kell,ja és sokat dolgozni érte,hogy boldogok lehessünk!Az irányítás mindig a NŐ kezében van! Ki kell használni ezt a tudást! Üdvözlettel:Rózsa&Csaba

  Reply
  • Randi Andi 2014. February 5. Wednesday 21:37

   Hurrá!!! Gratulálok! 🙂 Sok boldogságot kívánok!

   Reply
 2. Restoff 2014. February 5. Wednesday 11:37

  😀

  Reply
 3. Edus 2014. February 5. Wednesday 12:48

  Sziasztok! Jó volt a cikk, jót mosolyogtam rajta! Persze hogy így van, mindannyian a karcsút, kerekpopójú, napbarnított, kigyúrt stb. párt keressük!
  Én hála istennek végre túl vagyok a társkeresésen (sok év egyedüllét után már több mint egy éve boldog kapcsolatban vagyok), de sokszor sztorizgatunk hasonszőrű barátnőkkel az “élményeinkről”. Szóval szívesen emlékszem vissza erre az időszakra, ami akkor elkeserítőnek, lehangolónak, reménytelennek tűnt, utólag visszanézve már poénosabb, és hihetetlen, hányféle embert ismertem meg! Szóval ami alapján én szelektáltam: iskolai végzettség (lehetőleg az enyémnél magasabb), magasság-súly arány és az, mennyire fogalmazott frappánsan a bemutatkozó szövegben. Ha nagyon tetszett a szöveg, intelligens és szórakoztató ember benyomását keltette, akkor még az előnytelen külsejű pasinak is írtam. Ha nagyon sportos, nagyon napbarnított, nagyon kigyúrt, az számomra gyanús, biztosan gazdag és harmatosan fiatal lánykákra bukik. Hiába ötvenes. 🙂 Aztán, ha pl. a szabadidő rovatba azt írja, sosem olvas, az nálam biztosan kizáró ok. Jaj, és mnnyi minden van még, ami hirtelen eszembe se jut! 🙂

  Reply
  • Restoff 2014. February 5. Wednesday 13:19

   Nna…lennék csak 20 évvel idősebb, és eggyel fiatalabb…! 😉

   Reply
  • Atus 2014. February 5. Wednesday 16:36

   Kedves Edus! Az elért magas iskolai végzettség az csak egy eredmény,az hogy ki mennyire intelligens,széles látó-,és érdeklődési körű,stb.,azt az iskolában nem lehet megtanulni.(nézzük az én példámat,”csak” középiskolát végeztem,de bizonyíthatóan viszonylag magas intelligenciával rendelkezem és nem felvágni akartam ezzel)
   De ezek szerint neked egyik sincs meg mert nem fontos a másikban.Te tudod.

   Reply
 4. Restoff 2014. February 5. Wednesday 13:45

  Na, íme egy tökéletes mintapéldánya a nőknek szóló, párkapcsolat-építési képességeiket elkorcsosító ostoba agymenésből

  (a cikk akkora marhaság, hogy nem kívánok neki reklámot adni – a szerk. 🙂

  Eszerint, ha nincsenek a lakásomban kinyomtatott és bekeretezett képek a múltamból, akkor jó eséllyel sorozatgyilkos (!!!!) vagyok, de minimum mentális/pszichés zavarokkal küzdő egyén.
  S tegyük fel megismerkedem végre egy kedves, értelmes, csinos hölggyel, aki hozzám hasonlóan régóta küzd a sikertelen kapcsolatokkal, egyedülléttel, erre feljön a lakásomra, meglátja amit nem lát meg, s elkezd visítani a fejében a riasztó, miszerint a bienen olvasta, hogy mitől kell óvakodni…! Az ilyen cikkek csak arra jók, hogy mind a férfiak mind a nők életét csak még tovább nehezítsék a rakásra való marhaságaikkal.

  Kíváncsi lennék, hölgyeim, és különösképp Andi, az ilyesmiről vajh mi a véleményetek…?!

  Reply
  • Árpád 2014. February 5. Wednesday 17:00

   Kedves Restoff! Fogadjunk, hogy még csak válaszra sem méltattak, arra amit írtál? Mialatt olvastam a soraidat az jutott az eszembe, hogy ehhez még hozzájön: bármit írsz soha senki nem válaszol. Úgy hidd el egyszer válaszoltak a facebook-on : Selena Gomez titkárnője. ( most komoly ). Én a magam részéről teljesen leálltam a társkereséssel, inkább zenélek. No szép napot és kitartás, hátha neked sikerül. ( sikerüljön ) Árpád

   Reply
   • Restoff 2014. February 5. Wednesday 22:07

    Ezt a kérdést most úgy nem is értem, hogy jön mindez ide?
    Meg kik nem válaszolnak és hol…?

    Reply
 5. dóri 2014. February 5. Wednesday 15:38

  Én is elváltam és nem találok hozzám illő pasit ,sajnos a korosztályomhoz illő férfiak leamortizálódtak /60/ elhízottak ,biztosan nem jó helyen keresgélek.Volt egy pár randim ,egyik sem sült el jól .,mert,igen is az első benyomás nagyon is számít.Ha már az első randira ápolatlanul jön el mi lenne később???

  Reply
  • Rózsa 2014. February 5. Wednesday 16:29

   Kedves Dóri! Nagyon is igazad van,az ápolatlanság terén! Bátran próbálkozzál újra és újra, mert neked csak 1 emberre van szükséged, és Ő ott lapul a többi között! Anditól tanultam, hogy kezdeményezni kell, és nem elbátortalanodni! Sok sikert kívánok a pár keresésedhez! Rózsa

   Reply
  • Molnár Mónika 2014. February 5. Wednesday 16:34

   Szia Dóri!
   Bárhol keresgélsz a férfiak többsége a mi korunkban – bár én még “csak” 50 éves vagyok – mindenütt leamortizáltak, azaz pontosabban nem adnak magukra. Nekik már csak az a lényeg,hogy legyen valaki aki minden téren kiszolgálja őket. 🙁

   Reply
   • Restoff 2014. February 5. Wednesday 22:09

    Gratulálok, ismét egy tökéletes általánosítás!
    Persze Andi állítólagos rászólása, amire azt mondta, hogy a nőknek is meg szokta írni, sehol…

    Reply
 6. Tímea 2014. February 5. Wednesday 16:49

  Nem könnyű az online ismerkedés még 20-as, 30-asoknak sem.
  A kiválasztásnál a szempontjaim, hogy korban hozzám illő legyen, magasabb legalább 5 cm-rel, diplomás, mert én is egyetemet végeztem és jól el lehessen vele beszélgetni.Ne legyen túlsúlyos, mert én is vigyázok erre. Rendszeresen sportolok.
  Úgy veszem észre, nekem ez az ismerkedési forma nem jön be, mert több randin is voltam, de nem találtam meg a hozzám illőt.
  Szerintetek minden esetben a férfinek kellene visszajelezni az első randi után?
  Mert csak olyanok jeleznek vissza, de közülük is csak kevesen, akik éppen nem tetszettek.Az online keresőkön sok olyan srácot látok, akik évek óta állandó szereplők.Időnként új regisztrációt készítenek,de az egyén ugyanaz.
  Ennyien nem találjuk a párunkat?
  Volt köztük néhány szimpatikus is, de az első találkozás után nem volt folytatás.
  Igaz hagyományosan gondolkodok , nem megyek fel senkinek a lakására ismeretlenül és magamhoz sem hívom fel.
  Ehhez többet kell tudni a másikról.
  Szerintetek milyennek kell lenni annak a lánynak, aki sikeres az első randi után?
  / Azon kívül, hogy jó alakú, ápolt, jól öltözött/

  Reply
  • Álland Zsolt 2014. February 5. Wednesday 19:38

   Szia nem fontos a diploma a jó beszélgetéshez,de ha gondolod én szívesen beszélgetek,vagy találkozom veled.Én 42-éves vagyok elvált,176 cm magas,75 kg.Írj vagy hívj 06307506720.Zsolt

   Reply
  • András 2014. February 5. Wednesday 22:02

   Tímea!

   Valóban nem könnyű, ebben igazad van! Az én tapasztalatom az, hogy attól mert még valakinek nincs diplomája, még el lehet vele beszélgetni (nekem egyébként van).
   Úgy vélem, hogy jelezhet a nő is, hiszen nem biztos, hogy a férfi megfelelően érzékelte a másik jelzéseit, meg bár nagyon meghatározó az első benyomás, azért szükséges a második esély is. Tehát, nem biztos, hogy a férfinak nem jössz be, csak úgy értelmezte a viselkedésed, hogy inkább nem próbálkozik. Az én tapasztalatom a társkereső oldalakról, hogy ugyanúgy a gyengébbik nem képviselői közül is rengetegen vannak ott nagyon hosszú ideje…
   Az, hogy elsőre nem mész bele semmibe (férfi létemre azt mondom) jó dolog. Bennem felmerülne, ha elsőre odaadja magát a hölgy, akkor bármikor bárkinek is odaadhatja magát (esetleg olyan helyzetben is amikor már kapcsolatban állunk).
   Szerintem légy önmagad, légy őszinte és figyelj arra, hogy ne téveszd össze a vágyat a szerelemmel. Mert ebbe a hibába rengeteg beleesnek.
   Az általad leírtak alapján egyébként számomra nagyon is szimpatikus vagy 😉
   Szívesen megismernélek személyesen is 🙂

   Üdv:
   András

   Reply
   • Tímea 2014. February 6. Thursday 15:34

    András!

    Köszönöm a válaszod. Igazad van, hogy nők és férfiak is hosszabb ideje szereplői a társkereső oldalaknak, ezért aztán a választék is kevesebb lesz.Valahogy bizalmatlanok vagyunk egymással és nem alakul az ismerkedés. Nem tudom milyen tippet lehet erre ajánlani.Szerintem, ha lehetőség van, akkor a mindennapi életben természetesebben jön ez ki .
    Többen kifejtették a fiúk közül is, hogy feszélyezi őket az online társkeresés, csak ezt is kipróbálja.Nincs hol ismerkedni és ez is egy lehetőség.
    Ha gondolod, akkor írj:timeatana@gmail.com
    Azt tudnod kell, hogy nem fővárosi vagyok.

    Reply
  • Tomee 2014. February 5. Wednesday 22:33

   Valóban nem egyszerűbb a 25-30 éveseknek sem. Talán még egyetemen igen, könnyebb ismerkedni. De utána már nem könnyű. Mindenki bizalmatlan vagy tuti van vkije. Beszélgetni még cask-csak lehet, de amint arról lenne szó, h máskor is találkozás akkor megy a mellébeszélés, hárítás.
   Én 30 eves srác vagyok, de baromi nehéz bárkit is megismerni úgy hogy abból legyen is valami. Na meg persze hol is ismerkedjen úgy az ember, hogy abból legyen vmi komoly. Persze ott a net, amiről a cikk is szól, de ha nincs egy fullos képed vagy vmi extra hiper-super bemutatkozód, akkor kb senki nem ír és 20 csajonként ír 1 vissza, amiből megint nem lesz semmi.

   Reply
   • Restoff 2014. February 6. Thursday 10:31

    Tudod, az a legnagyobb baj, hogy a nők eleve úgy gondolkodnak, hogy aki 30 évesen még egyedül van és társat keres, azzal biztos valami komoly defekt van, hogy így áll a magánélete, és eleve egy hatalmas hendikeppel állnak hozzánk.
    Ezt egyszer egy nő nekem be is vallotta, hogy tényleg így gondolják.
    Így aztán minek is erőlködjek, és próbálkozzak társkereséssel, ha a nők úgyis jóelőre leírtak már magukban, amiért 30 évesen egyedülálló vagyok.

    Reply
    • marian 2014. February 9. Sunday 13:34

     Kedves Restoff!
     Az a baj,hogy a legtöbb férfi is így gondolja,fel sem merül bennük más…..
     Mindegy,én már kissé belenyugodtam,a napi hajtás elviszi az ember kedvét és idejét a társkereséstől .

     Reply
  • Gabor 2014. February 6. Thursday 00:31

   Azért ha összeakadsz egy férfivak, akibe belehabarodsz, ne hogy ott hagyd, ha kiderül, hogy nincs diplomája.

   Igen, ennyien nem találunk társat, van aki 5-10éve.

   Reply
   • marian 2014. February 9. Sunday 13:51

    Én nőként nem értem a nőket….
    Ragaszkodni a diplomához,amikor egyáltalán nem biztos h az jelent is valamit.
    Én azt nem értem a férfiak zöme a társkeresőkön vagy vezető,vagy vállalkozó…

    Reply
    • András 2014. February 9. Sunday 18:12

     Kedves Marian!

     A nők adatlapjai alapján mindenki közép, vagy felső vezető, esetleg szellemi szabadfoglalkozású, de alkalmazottat nem nagyon találok köztük….ez is érdekes 🙂
     Én nem kamuzok semmiben, én azt írom be ami valójában vagyok, alkalmazott.

     Reply
     • béla 2014. February 10. Monday 07:58

      Szia!
      Így esélyed sem lesz.Hazudj jó nagyokat,lehetőleg olyan területen ahol nem tudnak megfogni és meglátod mekkora sikered lesz.Tapasztalatból beszélek.

      Reply
     • Kata 2014. February 10. Monday 09:46

      Na de sikert szeretne vagy barátnőt? Nem mindegy:)

      Reply
     • András 2014. February 10. Monday 20:25

      Kata!

      Szerintem a sikerek mindenkinek jól esnek, de barátnőre hajtok 😛

      Reply
     • marian 2014. February 10. Monday 22:10

      Én az vagyok,és azt is írom be….
      Már gondoltam arra is h kitalálok valami szép “mesét”,de fárasztó,és nekem sokkal egyszerübb magamat adni….persze,vszínű,h a magasságom is kissé riasztó lehet(175)….:P De erre sem szoktam írni min 180 cm-t. De olyannal már találkoztam,aki 175 magas volt és beírta h max 170…. Akkor nemcsak a nőknek számít a magasság? De ez csak egy kiragadott pld.;)

      Reply
 7. Kata 2014. February 5. Wednesday 17:21

  Egy ideig naplót írtam a társkeresési tapasztalataimról, annyira lehetetlen volt az az egész helyzet. De szórakoztató is.
  Dióhéjban a férfiak bemutatkozásairól: a társkeresőn mindenki sportol, utazik, színházba jár, filmeket néz, és “szeret egy pohár finom bor mellett az élet nagy dolgairól beszélgetni”. Nyiss meg találomra egy férfi-adatlapot: fogadjunk, hogy ez lesz benne:) Na én azt kerestem, aki nem ilyen sablonokban gondolkodik magáról, és meg is találtam.

  Reply
  • Restoff 2014. February 5. Wednesday 22:12

   Arról is beszélhetnénk, hogy “A nők” adatlapjait megnyitva miket lehet mindenhol találni, és hogy a valós tapasztalat mennyire áll ehhez közel…!!

   Reply
   • Kata 2014. February 5. Wednesday 23:29

    Erről is lehetne, persze. De azon a társkereső oldalon a nők csak a férfiak oldalát nézhetik meg és fordítva, így én érdemben nem tudok ehhez hozzászólni:)
    Esetleg mesélhetsz róla.

    Reply
    • Restoff 2014. February 6. Thursday 10:33

     Oké: az adatlapján minden nő leírja a kívánatos sablont, miszerint ők csak őszinteségre, kedvességre, odafigyelésre vágynak, egy olyan férfira, aki végre szereti és megbecsüli őket, és ehhez hasonlók.
     Érdekes, elméletben minden n erre vágyik, a gyakorlatban pedig… arról jobb nem is beszélni!
     Kezdjük ott, hogy a legtöbbjük egyetlen buznya szavas válaszra nem méltatja azt, aki ír nekik! Kíváncsi lennék, akkor vajon mit is akarnak egy TÁRSkeresőn…?!

     Reply
     • Kata 2014. February 6. Thursday 11:10

      Szerintem ez valahogy úgy működik a legtöbb nőnél, hogy vagy tetszik neki a levélíró, vagy nem. Ha nem, akkor nem akar fölöslegesen reményeket ébreszteni benne. (Itt nem arról van szó, hogy az adott pasi milyen, hanem arról, hogy _nekem_ tetszik-e, az én világom-e, vagy mondjuk taszít valami benne elsőre.) Gondolom ez férfi-oldalon is hasonló, pl. ha valakinek nem tetszenek a szeplősök, vagy a 130 kiló fölöttiek, akkor nem fogsz velük levelezésbe bonyolódni. Én itt máris kiesnék, de ez nem baj, szerintem pont ezért vannak ezek az előzetes szűrők: akinek nem tetszem, azt jobb hagyni:)
      Ezenkívül én eleve csak azoknak írtam érdemlegeset, akikből kinéztem, hogy lesz közös témánk (1-2 levél után már látszik), de bevallom fogalmam sincs, a többi nő mit néz még az első rokonszenven kívül.
      És még egy titok: az agresszív, számonkérő közeledés (“te is ugyanolyan vagy, mint a többi, aki nem képes válaszolni”) eleve esélytelen. Szerintem a közös témát kell megtalálni, ehhez pedig a KÉRDEZÉS segít. Legyenek az első leveledben kérdések: ha szimpatikus vagy, akkor lesz válasz:)

      Reply
     • Restoff 2014. February 6. Thursday 12:34

      A magam oldaláról ezt meg tudom cáfolni: én mindig mindenkinek írok legalább 2 sort, akkor is, ha abszolút nem szimpatikus az illető, akkor is ha éppen van valakim, akkor is méltatom annyi válaszra, hogy “köszönöm az érdeklődésed, és bocsáss meg, de ez nekem most nem aktuális” (volt egy alkalom, amikor éppen stabil kapcsolatom volt valakivel, egy netes társkeresőn pedig fennmaradt az adatlapom, és közben írt nekem valaki, még akkor is külön felmentem, hogy megírjam neki, hogy közben már foglalt vagyok).

      “Legyenek az első leveledben kérdések: ha szimpatikus vagy, akkor lesz válasz:)”
      Akkor ezekszerint én nem vagyok egy szimpatikus alkat. 🙂
      Mindegy, ezt amúgyis régóta tudom, és épp azon vagyok, h megtanuljak ezzel együtt élni és berendezni az életemet az állandó egyedüllétre.

      Reply
 8. Tímea 2014. February 5. Wednesday 20:45

  Kata!

  Azt mondod, hogy egy társkeresőn találtad
  meg azt, akit keresel?
  Ez biztató, mert nekem eddig nem sikerült.

  Reply
  • Kata 2014. February 5. Wednesday 23:33

   Igen! Évekig tartó keresés után, és a kapcsolat sem indult könnyen, de minden nap hálás vagyok érte, hogy van és szeret. Szóval lehetséges:)

   Reply
 9. Gabor 2014. February 6. Thursday 00:28

  Valami Amerika? Nagy ország és szerintem felesleges általánosítani, hogy napbarnított tetkos…stb.

  Gonosz leszek, de és nem akarok általánosítani, vagy vitákat szítani, de szeretek egyenes lenni, így azt tapasztalom, hogy a magyar nők jó része a következőket nézi:
  Jóképű, igényes megjelenés, férfias magabiztosság, egzisztencia, céltudatosság. Szóval ezeknek kellene sugároznia egy jó férfi fotójáról, adatlapjáról.
  (de mint tudjuk az átlag magyar férfi nem ilyen).

  Azt nem tudom, hogy a férfi társaim mit néznek a nőkön, így csak a magam nevében beszélhetek:
  Mosoly, pillantás, harmónia a megjelenésben öltözködésben frizurában, arányos testalkat. (csupa külsőség mi? Nem tagadom:-)).
  Legyen valami, ami megfog benne, és ezt megfogalmazni nem tudom, mert ez millió dolog lehet egy nőnél akár élőben, akár fotón.
  Ne legyen műtermi kép, a való életben, szituációban mutassa be a fotó. Macskás, kutyás képek sem jönnek be nekem, felesleges.

  A tetko, akárcsak a dohányzás nálam nem nyerő. A vagyoni dolgai, iskolai végzettsége nem érdekelnek, egészen más dolgokat tartok értéknek.

  Reply
 10. Mese 2014. February 6. Thursday 01:48

  Ami szerintem minimum elgondolkodtató:

  a képeknél:
  – 25 db
  – totál távoli, vagy homályos közeli… ezekből max az látszik, hogy ő létezik, semmi más

  és a bemutatkozásnál:
  – 98 szavas felsorolás, nulla saját gondolat
  – nincs kreditem, de írjál
  – első levélnél: facebook?

  Nem kell hosszan levelezni, de kettő talán belefér…

  Reply
 11. Tímea 2014. February 6. Thursday 08:54

  Zsolt!

  Kb. 13 év a korkülönbség a te javadra közöttünk.Ráadásul egy délmagyarországi városban lakok és dolgozok.
  Azért nagyon köszönöm a válaszod.Jól esett. 🙂
  Úgy gondolom, amit Gábor leírt, annak megfelelek, csak hatást kiváltani nem sikerült a megfelelőből.Igyekszek kedvesen elbeszélgetni, de a többi szerintem nem az én dolgom.A pasik kezdeményezését várom,de ők nem igyekeznek. 🙂 Nincs gyakorlatom a női praktikákban.:)

  Reply
 12. Ilu 2014. February 6. Thursday 12:25

  Én egy dolgot sajnálok nagyon ezen a fórumon, hogy mindig csak a netes társkeresésről esik szó. Teljesen azt a látszatot kelti, hogy a való világban ez nem lehetséges. Pedig én elsősorban ezt preferálom. Én eljárok sportolni, különböző sport versenyekre, stb. remek jól lehet ismerkedni. Persze nem kell mindenkinek sportolni, az menjen mit tudom én bélyeg- gyüjtő klubba, vagy bárhová. Én egy-két túrára egy nagyon régi ismerőssel mentem el, annyit, hogy abból mostanra párkapcsolat lett:)(10 centivel alacsonyabb, majd 15 évvel idősebb, de az embert nem centiben mérik)
  Szerintem tanuljunk meg ismerkedni, személyesen! BÁrhol, akár a boltban is. Például, ha látok valakit szépen úszni, akkor gond nélkül megdicsérem, hogy milyen szép a stílusa stb, és már beszélgetünk is… Tehát hajrá személyesen is gyakorolni az ismerkedést!:)

  Reply
  • Randi Andi 2014. February 6. Thursday 12:45

   Kedvdes Ilu!

   A nem online társkeresésről is sok cikk született már itt a blogon.

   Reply
   • Ilu 2014. February 6. Thursday 14:53

    Igen, ez igaz!:) Mégis azt érzem, hogy az internetes van inkább előtérbe helyezve.
    De nem Rád akarok most ezzel rosszat írni, hanem inkább az egész mostani társadalmon veszem észre -főleg a fiataloknál- átmentek már kicsit (nagyon) a “virtuális világba”. És ha személyes találkozásra kerül a sor, akkor megkukulnak… De van mikor az anyuka is chetel az egyházban lévő tini lányával a másik szinten, hogy mikor hajlandó lemenni vacsorázni, sajnos már ilyet is hallottam:(
    Szóval társadalmi szinten vagyunk eltolódva, azt hiszem.

    Reply
 13. Tímea 2014. February 6. Thursday 15:50

  Természetesen én is jobban szeretek a mindennapi életben ismerkedni. Járok táncklubba, ott is jó közösség alakult ki.
  Tartom a kapcsolatot régi ismerősökkel, meghívnak más összejövetelre, rendezvényre is, de eddig nem sikerült megtalálni a párom.Pedig ahová csak van kivel elmenni,ott vagyok.A megjelenésem sem lehet
  ennek akadálya.Már bátrabb vagyok és beszélgetést is kezdeményezek …csak valahogy nem jött össze.

  Reply
  • Ilu 2014. February 6. Thursday 18:02

   “ahová csak van kivel elmenni,ott vagyok”
   Hát akkor most már próbáld meg úgy is, ha éppen nincs kivel… ezekből szoktak a legjobb bulik kisülni:) Most én magamból kiindulva, ha mindig arra vártam volna, hogy ki jön velem nagy valószínűség szerint nem mentem volna sehová… (pl így mentem el via-ferrátázni, raftingolni is, hogy megláttam egy hirdetést, felhívtam, hogy van-e még egy hely, aztán mentem:) Hidd el, nagyon jók szoktak kisülni belőle! Persze csak olyanra szabad menni, ami Téged érdekel. Valahova csak azért menni, mert lehet, hogy ott sok jó facér pasi lesz, olyat nem szabad csinálni. És persze azt is el kell felejteni, hogy majd ott ismerkedek meg a nagy Ő-vel. Csak szimplán jól érzed magad, és -mivel egyedül mentél- egész biztos hogy egy csomó jó fej emberrel fogsz megismerkedni, kortól és nemtől függetlenül.:)

   Reply
 14. Tímea 2014. February 6. Thursday 19:36

  Én is így gondolom. Mostanában egyedül is megyek, de jó hogy megerősítettél benne.
  Mindig van kivel beszélgetni…

  Reply
  • Ilu 2014. February 7. Friday 02:01

   🙂 Jó úton haladsz!:) Egész biztos, hogy a párodat is befogod vonzani!:)

   Reply
 15. Édes Andi 2014. February 6. Thursday 20:21

  Sziasztok!
  8 hónapot voltam fenn társkereső oldalon, akkor nem éreztem azt, amit utólag most érzek. Egy húspiac az egész.
  Sokakkal ismerkedtem meg, sokakkal találkoztam is illetve tudom sokan elítélik, de 9 évet letagadtam, úgy regisztráltam. Miért? Mert a korban hozzám illő férfiak, valóban sokkal idősebbnek tűnnek, mint a nők.Nem általánosítok, ez a tapasztalatom.

  Azt, hogy idősebb vagyok senki nem vette észre, akinek elmondtam, az meg volt lepődve.

  8 hónap után találkoztam azzal a férfivel, akinél azt éreztem, talán megfelelne, de ehhez tényleg sokat kell tenni, hogy egy internetes bizalmatlan kezdés után, kialakuljon egy komolyabb érzelmi kötődés és ne az legyen, hogy hazamész, bekapcsolod a gépet és várod az új leveleket, új jelentkezőket, új reményeket.
  Tudni kell kilépni időben, mert teljesen megváltoztatja az embert, hogy azt hiszi korlátlanok a lehetőségei.
  Én erőltettem, hogy töröljük magunkat már 1 hónap után, és mivel ez meg is történt, így most már 6 hónapja vagyunk együtt.

  Azokkal, aki azért nem törölték magukat, mert “barátokkal leveleznek” nos Velük nem alakult ki továbbiakban semmi.

  A bizalom nehezen jött meg, de hinni kell benne, akarni kell, hogy jó legyen illetve én nyíltan beszélek mindenről az érzelmeimről, a gondolataimról, a terveimről, mert nem játszom semmilyen színházban.Ez fura volt a másik félnek, mert Ő régi motoros volt a net-es társkeresésben és egyszerűen nem hitte el, hogy lehet igazat és csak igazat is mondani.

  A baj ott van ezekkel a társkereső oldalakkal, hogy ha tudod/hiszed, hogy van másik lehetőséged, akkor nem sok kompromisszumot kötsz.Ha ez nem jött be, akkor majd holnap jön a következő …..aki talán….meg ha nem, akkor lehet egy szép barátság kezdete…. ugyan már:-(

  A fénykép? Hát csak iránymutató. Volt, hogy nagyon más volt az ember, mint amit a kép sugallt.A személyes találkozó sokkal fontosabb, arra készülni kell, mindkét félnek.

  Adatlap? Mindenkitől kérdeztem, hogy elolvasta-e az enyémet vagy csak a kép alapján írt. Elenyésző volt, aki elolvasta, akkor olvasták el, amikor a keresésre válaszoltam.

  Én mindent alaposan elolvastam, megnéztem a leveleik számát a regisztráció idejét, a statisztikát és ha túl régóta volt fenn, akkor tovább léptem, ha nem volt független vagy más népcsoportba tartozott juj de finoman fogalmaztam:) akkor is.

  Egy szónak is száz a vége, azért csak ráleltem a jelenlegi páromra, így nem volt hiába való a net-es társkeresés.

  Mindenkinek további sok sikert kívánok és hitet, hogy sikerülhet!:)
  Andi

  Reply
 16. Tímea 2014. February 7. Friday 08:26

  A társkereső oldallal kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy az nem jelent semmit,mikor regisztrált az illető, mert ki be jelentkeznek.Az újak között is ugyanazok vannak.Inkább azokból van a kevesebb, akik még nem próbálták ki.Elmondják, hogy nincs hol ismerkedni és ez is egy lehetőség.

  Ha jó a fénykép és érdekes a bemutatkozás, akkor sem jelent semmit, mert az első találkozás után nincs folytatás.Sok sráccal találkoztam már ilyen alapon. Aki nekem tetszett, az nem jelzett vissza, viszont többen később újra próbálkoztak , néha több hónap után vagy akár év elteltével.Ez egy kis visszajelzés volt.Néha előfordult, hogy véleményt is írtak rólam. Ilyet, hogy többet kellene mosolyognom, meg fáradtnak tűntem…kivéve akinek nem vagyok elég belevaló.
  Azért nem fogok kifordulni magamból.

  Azért mindenkinek azt tanácsolom, hogy meg kell ragadni a mindennapi lehetőségeket is, még ha eddig nem voltunk sikeresek benne.Tovább kell fejlődni…

  Reply
 17. Ildikó 2014. February 7. Friday 17:46

  Jó olvasni, hogy másnak is vannak kételyei az online társkereséssel. Néha már tényleg azt gondolom, hogy csak nekem vannak ilyen “defektes” gondolataim. Több. mint négy éve keresgélek a neten kisebb-nagyobb intenzitással, de mindhiába.Közelebb vagyok az 50-hez, mint a 40-hez, de még a saját kollégáim is elcsodálkoznak, ha megmondom a valódi koromat.Hasonló korú (max. 5 évvel idősebb), hasonló testalkatú és végzettségű (én is diplomás vagyok), őszinte kapcsolatot keresek, de egyre inkább tapasztalom, hogy az Internet sem a korlátlan lehetőségek netovábbja, sőt! Én úgy érzem rugalmas és alkalmazkodó vagyok, hajlandó lennék elköltözni is, van pénzem rá, nem a párom nyakán szeretnék élősködni, és mégsem alakul semmi érdemleges már hosszú évek óta. Szeretek utazni, ha tehetem, vagy kirándulni, színházba járni stb. Mégis a korombeli diplomás, sportos, intelligens férfiaknak nem én kellek, hanem természetesen a jóval fiatalabb korosztály.Nekem pedig a jóval idősebb korosztály írogat, 15-20 évvel idősebbek! Hát bocs, apám már van!
  Szeretnék offline is ismerkedni, de vidéken tényleg a fű se nő, vagy csak az.Viszonylag zárt körben mozog az ember. Ha járok színházba vagy moziba és véletlenül látok egy szimpatikus férfit, szólítsam le? Elnézést, van barátnője? Ez elég gáz lenne.Társasutazáson is voltam, egyelőre a lányommal. Egy személyes apartmant nem is lehet bérelni…Nekem a társasutazáson is az volt a tapasztalatom, hogy nagyon zártak voltak a családok, vagy párok.Pedig jártunk a fakultatív kirándulásokra meg ismerkedési estre is.
  Gondoltam couch surfing-re is, így olcsóbb lenne utazni, egy kicsit hátizsákos-tornacipős, de még gyűjtöm a bátorságot hozzá.
  Másik érdekes tapasztalatom, fent vagyok az OkCupid-on is, ami egy nemzetközi társkereső és teljesen ingyenesen sokkal több szolgáltatásban van részem, mint a magyaron, ahol folyamatosan fizetek.Fantasztikus bemutatkozásokat olvasok, millió fényképpel megtűzdelve, brilliáns idézetekkel, könyv és filmcímekkel. Többször leveleztem, skype-oltam, egyszer még Brüsszelben is volt egy randim. Csak mindegyik férfi igen messze van, és közeli kapcsolat így sem tud kialakulni.Szívesen kipróbálnám magam külföldön…Szóval én leginkább a magyar társkeresőkön található kicsinyességtől, őszintétlenségtől és tudatlanságtól szenvedek.Több éves próbálkozás után végre szeretnék találni valakit, de persze nem akárkit.Valószínűleg magasak az elvárásaim, de teljesen nem adhatom fel az elképzeléseimet, mert az már nem én lennék.Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült. Köszönöm a türelmet.

  Reply
 18. Tímea 2014. February 7. Friday 18:37

  Láttam az interneten szingliknek szervezett kirándulásokat, utazásokat, sőt utazási iroda programjában is.Ha szerettek menni, lehet ezt is érdemes volna kipróbálni ,esetleg ilyen rendezvényeket.Vannak táncklubok, ahova nem csak 20-as, 30-as éveiben járók járnak,
  hanem idősebbek is.Érdemes szétnézni, hol lehetne ismerkedni.

  Reply
 19. Jokkura 2014. February 7. Friday 23:12

  Nos kedves párt kereső Hölgyek nagy csoportja!
  Azt a —(hosszú sípszó)—!!

  Amint olvasom nem találtátok meg az álmaitok férfiját ,talán az az oka,amit a férfiak szemére vetettek?
  Miszerint előszor “pofára” vizslatjátok meg (ez logikus,mert hát azt lehet látni először, ez nem baj,csak,ha ebből vontok le végleges konkluziót),aztán a “szent diploma” és egzisztencia kérdés.Ki kell ábrándítsalak titeket, a diplomás,’divatlapman’, fehér lovon (izé, Rolls-on ) közelkedő királyfi vagy maffiózó, vagy már foglalt (esetleg nem is létezik).
  A legtöbbötöknek olyan férfi kell aki nem is létezik (csak a nők adatlap -keresési igényét látva).

  Aki nagyon jól van eresztve:
  vagy látástól mikulásig hajt ,akkor sosics veletek
  vagy pár órára megy el “dolgozni” ,akkor állandóan telefonon, számítógépen ügyintéz , szóval az sem jó ,mert nem veletek foglalkozik, viszont van pénz erre-arra

  A másik aki nem főnyeremény számotokra ,mert nincs diplomája , de értelmes, átlagosan művelt (– láttam én olyan 2 diplomás “műmájert”, hogy Arany Jánosról azt hitte ,hogy valami középkori “kémikus”. Ez hogy a pitlibe került gimnáziumba??–), van normális zsakmája , dolgozik napi 7-9 órát , nincsenek extra igényei , esetleg az ,hogy ne az üres lakásba menjen haza,vagy valakit várjon haza.
  Nem az ekluzív luxus nyaralások/utazások az álmai (lehet ,hogy jól sem érezné magát Thaiföldön), nem vágyik adyligeti, 177 szobás (fenntarthatatlan,CHF-hiteles) libalábon forgó palotára, nem tud 6 nyelvet perfekt és nincs 2 Bentlyje, és egy BMW, csak úgy mert mily snasz ,hogy a kigyúrt edzőtermi holyagbarátai, véletlenül egy Opelban látnák (id.:”…Gyúrúnk vazze?!!..”).Ja ,és az Operabálba sem viszi a kedves kis “szerelmét”( persze ,ha megfelelően partyképes), bemutatva rajta a legfrissebb (mittommilyen ékszerész) milliós diadém kollekcióját.

  Ti,kedves társkereső hölgyek (nagyrésze), nem veszitek észre ,vagy express sebességgel lekoptatjátok a normális , hétköznapi “szürke” kisembereket.
  Akik egyik hónapról a másikra élnek,mert anyuka/apuka nem volt –ellenálló, párttitkár, gyárprivatizáló,politikus–,ezért nincs diploma,de van munkahely(még),és egy rossz dönés a tartalékokat felemésztette, de kétkezi munkával keresik a csökkentett rezsire valót.
  Akik nem adoniszok, mert nem olyanok a családi géneik
  Akik nem cicerók, hogy bármi szépet,jót bókóljanak, mert nem áll rá a szájuk.
  Akik nem kápráztatják el a első/második találkozkor az illető hölgyet kazalnyi piros tulipánnal decemberben és nem viszik egy 5* étterembe, egy xx-es WBMWx6-sal.
  Akik nem arról tartanak másfél órás önfényező előadásokat,hogy ,és milyen módón csapták be az alvállalkozóikat, az üzleti partnereiket, a NAV-ot(mondjuk ez az ami nem túl rossz pont,de hosszú távon veszélyes), a családot, és a barátaikat.
  Akik nem szeretnek megtéveszteni másokat, mert a jó ,édes szüleiktől nem ezt tanulták
  És még hosszan lehetne sorolni..
  mert mindig a nő a szegény, alárendelt , megalázott kihasznált,becsapott képet kell erősíteni a mindehol (ugye, kedves RAndi??)
  Emelett viszont ,meg lehet nézni ,hogy a nők hová is küzdötték fel magukat.
  A szüfrazsettek munkája nem volt hiábavaló.
  Rengeteg nőnek az igénye az egekben és még meg is ideologizálják..
  Hát akkor további jó sírást és keresgélést.
  (Tudom,háttal nem kezdünk mondatot, csak mellel :)! )

  Elnézést azoktól akik nem tartoznak bele ebbe ,a fenn felsorolt női csoportba—most jön reakciók tömege,hogy “én se,én se,túlzásokat írsz…stb.”,— de érdemes a támaszott elvárásokat bogarászni és utána reklamálni.

  Egy ,a hiábavalóságba belefásult,majdnem diplomás,50-hez közeli, édesanyával, autóval,bp-i lakással rendelkező,családdal és egyéb függőséggel és káros szenvedéllyel viszont híján levő,kopaszodó ,keveset sportoló, nem adonisz agg/vég/legény.

  és még egy gombolat: ez a randivonal egy pangó pocsolya, fentebb már jobban leírták miért , sajna igaz. Csak az 1% miatt vagyok még mindig ott. Mert az utolsó reményhal még ott uszkálhat.

  Reply
  • Eliza 2014. February 8. Saturday 15:13

   Szia.Eliza vagyok,39 éves,irtam neked üzenetet az egyik kommentemben.Szép napot.

   Reply
   • Jokkura 2014. February 8. Saturday 15:28

    Szia
    lehet, valószínüleg nem láttam, egyébként válaszoltam volna.
    De,adok egy e-mailt, azt jobban figyelem
    cancer89@freemail.hu
    Neked is szép napot!

    Reply
 20. Eliza 2014. February 8. Saturday 08:49

  Sziasztok.A hozzászólások olvasása közben az jutott eszembe,hogy vajon tényleg ilyen sokan vagyunk “tele hibákkal és minden negativummal” amiért sikertelenek az internetes próbálkozásaink a társkeresés területén? Személy szerint ezt nem hiszem.Az én környezetemben már egyre kevesebb embertől hallom,hogy az interneten keresne társat.Húspiac,irta itt valaki.Tényleg az.Sok ember kűzd keserves tapasztalatokkal és a hit,a remény egyre inkább fogy.Hogy miért van ez így? Aktív társkereső koromban soha nem értettem,hogy 1-1 embernek miért van kb.10-15 helyen!! társkereső profilja.Kisebb nyomozó munkával járt az ügy felderitése,de megérte.Az illető személy az egyik oldalon komoly kapcsolatot keresett,a másik oldalon csak barátságot,a harmadik oldalon csak sex,így irta,a negyediken pedig már nem azt sem tudta hogy ki is ő valójában,egyátalán mit keres itt és mit akar egyátalán? Egy ismerősömmel fejtettük meg erre a nagy kérdésre a választ.ELISMERÉST akar és élvezi a bókokat ebben a mű világban,amit az internet nyújt számára.A társkeresést viszont az interneten nem gondolja komolyan.Ez csak erősítést nyújt számára,hogy majd a való világban bátrabban és határozottabban közelítsen a társkeresés kérdése felé.Hiszen emberek vagyunk,nem gépek,nem itt reméljük megtalálni a boldogságot,ám tény hogy sok-sok kapcsolat született már az interneten.Azt tudom tanácsolni az interneten keresgélőknek,hogy szűrjenek,ez nagyon fontos! A regisztráció nélküli és no name oldalaktól nem szabad csodát várni,mert sok a kamus,sőt a randin még az ő benzin költségét is neked kell kifizetned(volt már ilyen eset) Én hiszem,hogy egyszer mindenki megtalálja az igazi párját.Akár itt,akár máshol.

  Reply
 21. Eliza 2014. February 8. Saturday 15:10

  Jokkura,én szivesen megismerkednék egy ilyen habitusú férfivel,nagyon tetszik amiket leirtál,teljesen őszintének tünsz.Én hamarosan itt hagyom szép hazánkat,épp az általad leirt anyagi jellegű okok miatt,nem jössz ki velem külföldre dolgozni? Kleine deutsch és minden o.k.

  Reply
  • Jokkura 2014. February 8. Saturday 18:01

   Szia Eliza
   Vonzó ötlet,csak valamivel több infó kellene…
   A német nyelvvel van baj 🙂 ,több évig tanítottak de a tanárnő is feladta (megbukott). Persze ,lehet,hogy nekem nem jött be az ő oktatási stilusa.
   De ragyogóan keverem az orosszal és az angollal (egyébként azokat sem beszélem)
   Ich lerne viele jahre, aber ich kann nicht sprechen Deutch .

   Reply
  • kisvirág 2014. February 10. Monday 20:23

   Egyetértek!

   Reply
 22. András 2014. February 8. Saturday 19:30

  A férfiak azért nem hatékonyak a társkeresésben, mert elnézést, de szerencsétlenek, tutyimutyiak, nem tudják, hogy kell viselkedni egy nővel, stb. Sajnos senki nem tanította meg nekik.

  A nők pedig azért sikertelenek, mert hatalmas elvárásaik vannak. Olyanok, amelyeknek ők általában a felét sem tudják teljesíteni. Idősebb korban visszakapják mindezt, mert akkor a férfiak nem túl hosszú elváráslistájából a legfontosabbaknak nem fognak már megfelelni (szexuálisan vonzó és fiatal).

  Reply
 23. Tímea 2014. February 9. Sunday 09:58

  Az elvárások a férfiakra is igazak.
  Egyik nem sem különbözik ebben a másiktól.:)

  Reply
  • András 2014. February 9. Sunday 15:56

   Már, hogy ne különbözne? Hasonlítsd már össze a saját és barátnőid elváráslistáját egy férfiével. Mennyiségben sokszorosa. A férfiak inkább külsőben túlzóak, ott a legtöbben valóban nem tudják hozni azt a szintet, amit ők elvárnak.

   Reply
 24. Elvira 2014. February 9. Sunday 13:43

  Nem hiszem, hogy létezne egyértelműen hatékony online társkeresés. A fénykép feltöltése és az adatlap kitöltése viszont alap.

  Reply
  • marian 2014. February 9. Sunday 14:01

   Csak az a baj, h se a fénykéo sem pedig az adatlap nem mond semmit…..te találkoztál már olyannal aki pont úgy nézett ki mint a fényképen. Én mondjuk nem is nagyon ragaszkodom hozzá,mert így legalább nem is alakul ki bennem semmilyen várakozás. Minden a személyes találkozón derül ki. És lehet h elsőre nem jön be,de egy beszélgetés során már kialakulhat valami. Én legalábbis így állok hozzá….

   Reply
  • András 2014. February 9. Sunday 18:37

   Kedves Elvira!

   Ebben igazad van! Viszont ne beállított műtermi retusált kép legyen, mert az nem a mindennapokban látható személyt mutatja. Szánalmas szerintem, ha valaki nem tud magáról pár mondatot írni, aki meg csak idézetet tud azzal sem lehet sok mindent kezdeni.

   Az én tapasztalatom az, hogy azzal lehet valameddig eljutni, aki megoszt magáról a bemutatkozásában dolgokat és ez alapján próbálom meg felvenni vele a kapcsolatot. Úgy szoktam mondani, aki biztosít támadási felületet 🙂

   Üdv:
   András

   Reply
 25. Marcsi 2014. February 9. Sunday 17:42

  Sziasztok!

  51 éves, egyedülálló nő vagyok. Folyton azt hallom, menj ismerekedni! Jó ötlet!! De hova mehet egy egyedülálló nő? Szórakozóhelyre nem………, még sétálni sem….., mert a szembejövő párok nőtagja csak vetélytársat lát benne, fesztiválra, nagyobb rendezvényre szintén nem mehet egyedül, meg elég ciki is,akkor munkahely…..nem mindenki dolgozik “nyitott”munkahelyen, sportolni……a korombeli, sportos, jó karban lévők már vagy többszörösen foglaltak, vagy egyedülállók ugyan, de “hajótöröttek”, és inkább pszichológus kellene nekik, mint barátnő, akkor marad a netes ismerkedés, ahol a tapasztalatom azt mutatja, vagy rögtön rákérdez a lényegre,, ez még a jobbik eset, vagy húzzák az időt levelezéssel, aztán hetek után, mire már kezd érdekelni a pasi, szó nélkül eltűnnek, vagy eltitkolt párkapcsolatok derülnek ki, .tehát akkor hol lehet ismerkedni?? Lassan már ott tartok, nincsenek is elvárásaim, mert minden alkalommal lefaragok kicsit, és már-már megelégszem akárkivel, csak normálisan szóljon vagy írjon, és nem is akarok kapcsolatot, hanem jobban örülök egy barátságnak!!
  Ez így rendben van?
  Pedig pozitívan gondolkodom, alapjában optimista beállítottságú vagyok, de ilyen téren falakba ütköztem, vajon hol lehet a hiba??
  Nagyon szeretek beszélgetni, ismerkedni nyitott és közvetlen a természetem, ezért inkább barátnak akarnak, mint párnak!
  De nem is baj, mert vallom, mindenkitől tanulunk valamit, de azért táncolni mégiscsak jobb párban, mint egyedül!!! 🙂

  Reply
 26. Gabor 2014. February 10. Monday 20:14

  Andi, jó ez az új felület, és tudom, ez nem fórum, de nem, vagy csak nehezen lehet követni a kommenteket, így nehéz átlátni, hogy ki – kinek írt a pár nappal ezelötti hozzászólására.

  Reply
 27. Zsolt 2014. February 16. Sunday 19:05

  Szép és jó, hogy USA-ban (!) mi a módi de nem ott élünk.

  Nem gondoltatok még arra, hogy hazai statisztikákat készítsetek?

  Reply
 28. Petya74 2014. April 8. Tuesday 02:28

  Sziasztok!
  Bele olvasgattam itt pár hozzászólásba sajnos én is el vagyok keseredve.
  Rengeteg rossz dolog történt már velem de mindig megoldottam.
  El se hinnétek hogy jó párszor az életem csak a szerencsének köszönhetem és a kitartásomnak-
  Elváltam 4 éve kemény volt az is voltak kapcsolataim de sajnos nem sikerültek.
  Legutóbb szenteste dobtak ki az egész szentestét végig sírtam igen sírtam mert nagyon össze voltam törve.
  Haverok felkaroltak járkálunk ide oda de sehol semmi.
  Ha valaki el tud fogadni egy mosolygós macit aki nem néz ki 40-nek igaz annyi de 33-nak talán:-))
  Szeretem a humort és mindent amivel mosolyt csalok a párom arcára.
  Igyekszem kedves lenni amikor párt keresek de ez se elég sajnos.
  Amikor ezt írom egy hölgynek:
  Egyetlen dolgot szeretnék, boldognak lenni a másik felemmel, aki nem teherként éli meg mindezt. Aki nem érzi rabságnak, hogy kapcsolatban van velem.És nem is válaszol vagy épp megtorpan akkor mindig magamba keresem a hibát vajon nem vagyok elég jó?Vagy ki kéne dobnom a gyíkot?Legyek kemény mert azt szeretik?Ha valaki olvassa e soraim és szeretne egy macit az feltétlen keressen meg.Sok puszi mindenkinek. 🙂 Üdv. Petya

  Reply
 29. Petya74 2014. April 8. Tuesday 02:30
 30. Petya74 2014. April 8. Tuesday 11:12

  A NAP TÁRSKERESŐJE. “Figyelem! Társat keresek! Magamról bővebben: szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is. Gyalog, mert busz nem jár, a biciklimet ellopták. Szeretek bulizni. Általános iskolában voltam farsangon. Nyertem egy első helyezett jelmez tortát, mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban. Kedvenc állatom az ebihal, aminek már van lába, csak az a baj, hogy nehéz sétáltatni. Amióta az egyik egyetem felújítás alatt van, azóta járok másik egyetemre is. Takarítani. Nagyon szeretem a zenét. Kedvenc számom a 69. Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki. Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok, a múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam. Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas karatézòs csávò lever, lelő, leszúr, megfojt, lerúg (zömében fordulatból) mindenkit. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Addig valóságshow-t nézek, mert egy befőttes üvegbe beraktam 3 csòtányt. Nagyon érdekes. Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős, privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!”

  Reply
 31. János 2014. September 4. Thursday 01:29

  Az elmúlt pár hétben volt pár online társkeresőn születet randevum.
  Ez nálam nagy csoda, mert az elmúlt hat évben online nem igazán jött össze randevú.

  Megmondom őszintén, nálam most van az a pont, hogy befejeztem a tudatos társkeresést. Semmi varázsa nincs, és a tudatos társkeresés nem is hasonlítható egy spontán jött ismerkedéshez.
  Azt is megtapasztaltam, hogy bizony az én korosztályomban már mindenkinek olyan szinten kialakult életvitele van, hogy azt összeegyeztetni sem egyszerű dolog és mivel sok embernek kényelmesebb a jelenlegi életvitelét fent tartani, így a kompromisszumok hiánya miatt szinte halálra van ítélve a kapcsolat kialakulása.
  Aztán azt sem árt megemlíteni, hogy az online társkeresés esetében, egy kisvárosi ember általában nem a lakhelyén talál szimpatikus nőt (legalábbis nem a neten) és bizony én is 40 és 80km távolságokra mentem randevúzni és ennek az a hátránya, hogy pénzügyileg sokba került.
  Ami nem olyan mint egy falúban, vagy kisvárosban átsétálni pár utcányit lakóhelyemen, hogy találkozni tudjunk.
  Fenébe a tudatos társkereséssel, főleg az online tárkereséssel, marad a véletlen, a spontán, vagyis a szituáció és a helyhez kötött ismerkedések, helyben a lakóhelyemen, vagy az útázásaim során.

  Sok sikert minden társkeresőnek, legyen tudatos, vagy sem.

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.