05 Feb

Imádom a statisztikákat, főleg, amelyek a társkeresésre vonatkoznak, és szerencsére az amerikai Wired magazin cikkírói is így vannak ezzel. Legutóbbi felmérésükben négy nagy amerikai online társkeresőt vizsgáltak meg annak érdekében, hogy kiderítsék, milyen típusú profilokkal lehet a legtöbb lehetséges jelöltet bevonzani. Ehhez kielemezték az adatlapok szövegeit, megvizsgálták a négyszáz legnépszerűbb amerikai online profilt, és különféle algoritmusok segítségével leszűrték az 1000 leghatásosabb szót, amire az ellenkező nem ugrik. Lássuk, mire jutottak!

Selfiek: csak nőknek

A saját telefonukkal készített fotók nők esetében elfogadhatóak voltak, a férfiaknál azonban nem. Férfiak – kérjetek meg valakit, hogy készítsen rólatok egy normális fotót! A leghatásosabb fotók azok, amikor belenézel a kamerába és úgy mosolyogsz, hogy kivillannak a fogaid.

Jógázz és szörfözz!

Az USA-ban ha beleírod az adatlapod szövegébe hogy jógázol vagy szörfölsz, máris jó benyomást teszel a többiekre. A férfiaknak valószínűleg ilyenkor a szupertapadós jóga nadrágok és kerek fenekek jutnak az eszükbe, a nőknek pedig napszítta szőke hajú, csodálatosan kidolgozott felsőtestű, fürdőnadrágos férfiak.

Macskák

Nőként megemlítheted, hogy van macskád, de ha “a macskáim”-ról kezdesz írni, máris bekerülsz a bolond macskás nő skatulyába.

Tetoválások

Az USA-ban legalábbis a tetovált férfiak roppant népszerűek, viszont ha egy nő említi meg a tetkóit, az már nem annyira vonzó.

Karaoke

Úgy tűnik, a karaokézés ciki hobbinak számít, inkább hagyd.

Vallás

Az USA-ban legalábbis a magukat vallásosnak nevezők kevésbé vonzóak, mint akik nem tesznek említést Istenről az adatlapjukon.

A 380 leggyakrabban használt szó az OKCupidon. Minél nagyobb a szó, annál vonzóbb.

A 380 leggyakrabban használt szó az OKCupidon. Minél nagyobb a szó, annál vonzóbb. (wired.com)

és még két bónusz tipp:

Lépj hétvégén akcióba!

Nem meglepő talán, hogy aki egyedül van és hét közben nincs ideje társat keresni online, az nagy valószínűséggel hétvégén fog akcióba lendülni. A maximális hatékonyság érdekében tehát jelentkezz be hétvégén is az online társkeresőbe, hiszen ekkor vannak a legtöbben fent, ami gyors válaszokat és csetelési lehetőséget jelent.

“Mikor tegyem meg az első lépést az ágy felé?”

A nők 10%-a akár az első randevún is lefekszik randi partnerével, de általában ez inkább az 5. – 6. randi környékén történik meg. Ha 6 randiig egyáltalán semmi nem történik, nagy eséllyel bekerültél a barátzónába.

Ha a fenti tanácsok – amire mint említettem, több ezer adatlap kielemzése után jutottak – szegényesnek tűnnek…

Gyerünk, állítsuk össze a magyar társkeresőkön tapasztaltak alapján a saját tipplistánkat!

ezert-vagy-meg-egyedul-rMég több tipp a könyvben!>>>

71 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.