30 Mar

Nyerd meg a könyvet a nyuszitól!

with Comments Off on Nyerd meg a könyvet a nyuszitól!

Végre megjelent az Ezért vagy még egyedül – kézikönyv társkeresőknek a 4 akadály leküzdéséhez és az Igazi megtalálásához című könyvem!

A könyv egyedülálló a maga nemében, hiszen Te és a többi olvasó segített abban, hogy létrejöjjön. Közös munkánk, online és ofline beszélgetéseink, tapasztalataink adják a könyv alapját.

  • Kizárólag magyar esetek és példák vannak benne, így abszolút releváns a tartalma az összes magyar társkereső számára. Olvasóim és tanfolyamosaim 22-82 éves kor közöttiek, így aztán minden korosztály kap hasznos információkat belőle.
  • Nem újságíró írja, nem amerikai fordítás, hanem olyan szerző alkotta, aki nap mint nap ezzel a témával foglalkozik több, mint 3 éve. Ennek bizonyítékát itt a blogon olvashatod. 🙂
  • A könyv elméleti háttere a pozitív pszichológia és a life coaching, akkreditált life coachként külön odafigyeltem hogy ne csupán jól hangozzanak, amiket írok: szakmailag is rendben van az anyag.
  • Nem csak elmélet, hanem gyakorlat is – a könyvben a Négy Akadály teszten,  esettanulmányokon, elméleten kívül több, mint harminc hatásos gyakorlatot is találsz, ami segít megoldani és feldolgozni társtalálási problémáidat.

 

konyv2

Nyerd meg a könyvet és olvasd az elsők között!

 

mielőtt megkezdődik a hivatalos nyitás, már most a tiéd lehet ajándékba! Iratkozz fel itt, és nyerd meg az első három dedikált példány egyikét a nyuszitól!

Ha nem nyernél, akkor se csüggedj! minden feliratkozó ajándék részletet kap a könyvből!

 

Szeretnék könyvet nyerni!

Nyuszi ül a nyereménykönyveden és már olvassa! :-)

Nyuszi ül a nyereménykönyveden és már olvassa! 🙂

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.