28 Apr

Melyek azok a jelek, amikből tudhatod, hogy tetszel neki a randin?

A legtöbb randizó végigparázza az első randit és az jár a fejében, hogy vajon mi az, amit elronthat vagy amit már el is rontott. Emiatt aztán végig a fejükben maradnak, ahelyett, hogy jelen lennének. Ez pedig a legnagyobb hiba, amit el lehet követni.

Tehát: honnan lehet tudni, hogy randi partnered jól érzi magát? Lássuk, melyek ezek a jelek.

1. Alig eszik valamit

Ha valakit annyira lefoglalsz, hogy enni is elfelejt, az mindenképpen jó jel. Ha csak kávéztok, elfelejti meginni a kávéját, capuccinóját, vagy hagyja kihűlni. (A gyakori kávészürcsölgetés sokszor az unalom jele, és azé, hogy az illető nem tud mit kezdeni magával) Akárhogy is, ha valaki rendel valamit, aztán meginni/megenni is elfelejti, biztos jele annak, hogy lekötötted az érdeklődését!

2. Megemlíti, hogy jól érzi magát veled

Ha valóban jól érzi magát valaki, a legnagyobb valószínűséggel szóvá is fogja ezt tenni. Például ilyeneket mondhat: “Végre egy férfi/nő, akivel ezekről is lehet beszélgetni”, “Rég nem találkoztam ilyen ….. (pozitív jelző) nővel/férfival, mint te”. “Nahát, hogy elszaladt az idő”. Kérdezni fog és válaszolni – igazi párbeszéd alakul ki. Nők, figyelem! Sok férfi, amikor imponálni akar, képes végigbeszélni az egész randit saját érdemeit felsorolva. Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdeklitek az illetőt, sőt, lehet hogy éppen ellenkező a helyzet: tetszeni akar!

3. Tartja a szemkontaktust veled

Ha tetszel valakinek az első randin, akkor az belenéz a szemedbe amikor csak teheti, jó hosszan és mélyen. Nem nézeget másfelé, rád figyel. Ha szemez veled, viszonozd – a másik is szeretne megbizonyosodni arról, hogy tetszik neked! Egyes kutatók azt állítják, hogy a tetszés egyik jele a kitágult pupilla. Akár ezt is ellenőrizheted – persze nem feltűnően!

+ 1: Figyelj a testbeszédre!

A testbeszéd ismerete komplex dolog, de van egy-két jele, ami együttesen fennállva könnyedén értelmezhető. Ha feléd fordul és azt látod, mozdulataitok szinkronban vannak, kvázi tükrözik egymást, az mindenképpen jó jel. Ha elnézeget, elfordul, az annak a jele, hogy menekülne – vagy nagyon ki kell már mennie a vécére 🙂

kezdeményezésMinden randi a rettegett kezdeményezéssel kezdődik! Ha ezen a területen szeretnél fejlődni, szeretettel várlak május 14-én az első FiftiFifti társkereső és párkapcsolati műhelyen, ahová egy igazi hírhedt csábművészt hívtam meg! >>>

 

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.