01 Dec

2015-ös Társtaláló Felkészítő Csomag

with Comments Off on 2015-ös Társtaláló Felkészítő Csomag

Kezdődjön jól 2015!

Indulj neki úgy az Új Évnek, hogy van stratégiád és biztos, támogató háttered a pártaláláshoz!

Amit eddig csináltál, az nem működött? Tudod ugyan, hogy mit kell csinálni, de jó lenne, ha valaki noszogatna? Nincs kitől kérdezni?

Figyelj, mit találtam ki neked:

Komplett 2015-ös Társtaláló Felkészítő Csomag

Elméleti felkészülés után randizol, aztán pedig közösen kiértékeljük és átbeszéljük, mit tehetnél még meg a siker érdekében! A csomaghoz egy könyv, egy VillámCset részvétel és 3 alkalmas támogató és jó hangulatú csoport coaching tartozik!

A Felkészítő Csomag Tartalma:

  • ezert-vagy-meg-egyedul-r1 db “Ezért vagy még egyedül” kézikönyv társkeresőknek 3490 Ft értékben. Beazonosíthatod, hogy mi a Te legfőbb akadályod a társtalálásban, postán küldjük, hogy januárig legyen min gondolkodnod 🙂

 

 

 

  • fiftififti1 db részvétel FiftiFifti Randin (amennyiben a korosztályodnak nincsen ilyen randi lehetőségünk, ajándékutalványban kapod meg, amit tovább ajándékozhatsz, például Karácsonyra) 5000 Ft értékben. Gyakorolhatod a randizást, és társra is találhatsz! Korosztályok: 30-40, 35-45, 40-50

 

 

  • group-coaching3 db csoport coaching alkalom összesen 15000 Ft értékben (időpontok: január 6, 27 és február 10) 18:30-20:30). A csoport coaching alkalmak során jó hangulatban, bátorító közegben beszéljük meg a problémáidat, sikereidet, útmutatást kapsz arról, hol követsz el hibákat és arról is, hogy mit csinálsz jól!

 

 

A csomag ára:

22000 Ft!

(IGEN, jól látod: kevesebb, mint amennyibe az online tanfolyamom VIP csomagja kerül,
és csak picit több, mint két órányi coaching!!!)

Már csak 10 hely van!

Velem tartasz? Ne gondolkozz sokáig, hiszen a 20 helyből a fele már el is fogyott!

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

Jelentkezésed után visszaigazoló emailt küldünk az utalási adatokról. Email címedet harmadik félnek természetesen nem adjuk ki.

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.