26 Feb

A randizás hidd el, nem agysebészet, de azért van néhány alapkészség, amelyet el kell sajátítanod ahhoz, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Fontos, hogy képes legyél a jelenben lenni, és odafigyelni a másikra (ahelyett, hogy folyamatosan elemeznéd a fejedben a helyzetet, a másik személyét, illetve azzal foglalkoznál, hogy biztosan valamit el fogsz szúrni.) Míg a “való életben” jó eséllyel össze fogsz még futni a másikkal – például ha az illető mindig ugyanoda jár, ahova Te ebédelni, vagy ugyanott dolgozik, esetleg az ismerősi köröd tagja – addig online ismerkedésnél nagyon sok múlik az első alkalmon, és kevés a lehetőséged a korrigálásra.

A Fem3-ban Erdélyi Mónikával és Váczi Gergővel arról beszélgetünk, hogy hogyan lehet eljutni a második randiig.

 

 

 

 

 

Vajon mi a sikeres randi titka?

Ha Neked is nehezedre esik a randizás, izgulsz és fogalmad sincs, mit is kéne mondani, akkor ezt az online programot Neked készítettem! Végigvesszük a társalgás anatómiájától kezdve azt, hogy mit érdemes és mit nem érdemes mondani egy randin, illetve hogyan hívhatod fel magadra a figyelmet úgy, hogy szimpatikus legyél a másik számára! Kattints a gombra a részletekért!

[button_2 align=”center” href=”https://tarskereso-kalauz.hu/tanfolyamok/kurzus/hodits-a-sikeres-randi-kommunikacio-titkai/”]Hódítani akarok![/button_2]

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.