24 Jan

A TV2 Mokkában az online társkeresés veszélyeiről, és az online társkeresős csalásokról beszélgettem. Nem vagyok az online társkeresés ellen, de jobb, ha tudod: eléggé macerás és veszélyes üzem, tehát kellő óvatossággal és körültekintéssel vágj bele, ha belevágtál akkor pedig legyél kitartó és ne húzd fel magad az idiótákon! 🙂

Az online társkeresőkön csalók mindig is voltak és sajnos lesznek is, ennek ellenére a dolog sokaknál működik. Rengeteg pozitív példát ismerünk, boldog párkapcsolattal, házassággal is végződőeket.

A lényeg tehát: fel kell készülni a veszélyekre, hogy ki tudd védeni azokat! Rengeteg cikket és történetet találsz itt a csalókról>>>

SOSE felejtsd el a szabályokat (főleg nők figyelmébe):

 1. Kizárólag nyilvános helyen találkozz első randin!
 2. A másik kocsijába első randin SOHA ne ülj be!
 3. Ha felmész a lakására, írd meg valakinek, hogy hol vagy!
 4. Pénzt SOHA nem adunk, semmilyen ürügyre sem!!! (Férfiak figyelmébe is!!!)

Ha inkább személyes találkozásokra vágysz, gyere ide randizni!

One Comment

 1. Ádám 2015. November 14. Saturday 00:31

  Érdekes egy videó. Szóval ha a férfi esetleg nem teljesen a valóságnak megfelelő képet ad meg, esetleg kiszínez egy-két dolgot, az olyan traumatikus sérülést okoz a nőnek, hogy azért már rögtön a bíróság elé kell citálni szerencsétlent.
  Komolyan mi a franc ez? Mintha valami bulvár magazin hasábjait olvasnák a “hülye amerikaiakról” mert kb. ott divat az ilyesmiért való feljelentgetés. Azért ne tegyünk már egyenlőségjelet egy súlyos autóbaleset túlélője – aki tényleg traumát élt át – és egy rosszul sikerült randi közé. Tényleg, ha esetleg minden klappol a neten keresztül, de a randi mégsem sikerül, akkor is traumát szenved el a hölgy? És a trauma kártyát be lehet majd vetni később is, ha mondjuk a férfi nem akar elmosogatni, esetleg később jön haza?
  És a férfiakra is vonatkozik? Ha a nő azt állítja, hogy 175 centi magas, nagyon a mellei, hosszú barna haja van, erre kiderül, hogy csak 155 centi, ki van tömve a melltartója és rövid szőke haja van, akkor én férfiként hivatkozhatok arra, hogy trauma ért, vagy ki leszek röhögve?

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.