03 Dec

“Kedves Andi!

Légyszíves könyvelj el siker történetekhez! Már az első megválaszolandó faladatok hatottak. Úgy is mondhatnám, szíven ütöttek. Kerülgettem kicsit, mint macska a forró kását, de végül nagyon őszintén válaszoltam. És ezt elsősorban magamnak tettem. A vágyakkal és a félelmekkel való lelki mélybúvárkodás adta nekem a fordulópontot. 58 éves vagyok, aggasztott hogy hol találom meg azt, a korban hozzám illő, de nem trottyos, szenilis, meg nem ragozom még mi nem. Nos, az élet megoldotta helyette a problémámat, és sikerrel koronázott.
Örömmel teli szívvel adok hírt Neked!
Segített a “sors” és a “véletlen” is őszinteségem láttán. Ajándékként elvezetett ahhoz a férfihoz, akire vágytam! 2 évvel idősebb nálam, a szellemisége zseniális, meg az egész Ember úgy, ahogy van . Álmomban sem tudtam volna őt így “összerakni”, mint amilyen a valóságban. Olyan élményt kaptam, élünk meg ketten, ami maga a csoda, pedig még csak az elején járunk.
Én igazán abban hittem, hogy szembe jön a nagy Ő és egymásra ismerünk. Képzeld, ez történt. Tudod, a mondás is azt tartja, mindenkinek a hite szerint. Már korábban is megköszöntem az anyagodat, most újra megteszem.
Nőtársaim! Ne adjátok fel álmaitokat, kövessétek a szíveteket, és vegyétek nagyon komolyan a Szabad Vagyok Program ingyenes “Társkeresés indul!” moduljának feladatait, mert sok kutya van ott elásva!
Katica”


Társkeresés indul!Legyél Te is sikersztorim! Kérd a “Társkeresés indul!” modul leckéit! >>>

One Comment

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.