12 Feb

“Szia Andi!

Rám talált a nagy szerelem, ami ugyan még csak tegnap volt két hónapos, de fantasztikusan érzem magam a bőrömben. Biztos vagyok benne, hogy a Te biztatásod is hozzájárult, hogy ne adjam fel a keresést. Arra jöttem rá, hogy nem szabad görcsösen keresni. Nem szabad minden nap azzal kelni, azzal feküdni, hogy jajj de sajnálom magam, hogy egyedül vagyok és bármi áron is, de kell találnom valakit. Amikor egy kicsit lazábbra vettem a “figurát”, és nem ragaszkodtam hozzá, hogy csakis a férfi az, akinek kezdeményezni kell, amikor valami megfogott a bemutatkozó sorokban, igenis írtam pár sort, még akkor is, ha a pakliban a visszautasítás is benne volt. De a jelen esetben Ő tette meg az első kis lépést, és (elég mesébe illő módon) én szerencsére azonnal lereagáltam. Azóta minden hétvégét (péntek délutántól hétfő reggelig) együtt töltjük. És olyan meseszerű az egész!!!!
Tudod Andi, 57 éves vagyok, de még nagyon vágyom arra, hogy szeressenek. És most ezt megkapom. Fantasztikus, hogy így egymásra leltünk. Tehát mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ne adja fel. Mindenkit vár valahol valaki, csak kellő türelemmel és nem kevés “munkával” rá kell találni.

Én már jártam Nálad, és nagyon jól éreztem magam ott, de akkor eléggé a mélyponton voltam. És lám, alig telt el fél év, és most röpködök a boldogságtól.
Köszönöm Neked Andi! További jó munkát kívánok. Nagy szükség van mindarra, amit Te teszel értünk.

Szeretettel üdvözöllek: Kata”


Társkeresés indul!További jó tanácsok és segítség: “Társkeresés indul!” két hetes leckesorozat! Kérd itt >>>

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.