02 Oct
“Kedves Andi!

 

 

Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Tőled, ami rengeteget segített, ugyan is alapjában véve pozitív a hozzáállásom mindenhez, 16 éves korom óta önálló, “akaratos” ember vagyok, mindig tudtam, mi a célom és azt tüzön-vizen keresztül vittem. Most valóban mélypontra kerültem egy “reménytelen”, egyoldalú szerelemmel…..valószínű, -ahogy az írásaidból kiderítettem- már az első randin elrontottam, amikor is túlságosan megnyiltam. Sőt, mindent görcsösen és azonnal akartam.

 

De tanácsodra alkalmaztam a tölcsér-elvet, kiléptem a kis komfortzónámból, feliratkoztam még egy társkeresőre és nagyon sok férfival leveleztem, sőt, néhánnyal találkoztam is…..ezek a dolgok segítettek kimászni a “reménytelen” szerelemből, s mostmár tudom, hogy az a férfi, akit mindenáron szerettem volna megszerezni, nem lehet az enyém és le is mondtam róla.  Ezen felül sokféle férfival ismerkedtem meg,, mostmár tudom, hogyan kell viselkedni egy “első” randin….és az eredmény!..tegnap találkoztam egy férfival, akivel néhány napja már telefonon is, skype-on is beszélgettünk. Nagyon szimpatikus, annyira, hogy a Szilvesztert ma már együtt mulatjuk át….és biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni.

 

Hát, egyenlőre itt tartok….és jó úton haladok, biztos vagyok benne.

 

Ja!…és még annyit…a “felálláshoz” szükségem volt még valamire!….rettentően megváltoztam -külsőre-….az eddigi megszokott frizura helyett egészen más van….az öltözködésem merészebb (fiatalosabb) és ezektől mégjobban megnőtt az önbizalmam….egyszerűen jól érzem magam a bőrömben. Szerintem ez is nagyon fontos.

 

Köszönöm, hogy velem voltál a nehéz napokban és kívánok Neked nagyon boldog új évet.”

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.