VIP coaching

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

“180 fokos fordulat – mi kell ahhoz, hogy a magánéleted megváltozzon?”

[/text_block]

“180 fokos fordulat” VIP coaching

Kapj segítséget életed legfontosabb területéhez hozzáértő szakértőtől és érj végre el áttörést!

— SPACER —

A társkeresés terén úgy tűnik, mindenki birtokában van a bölcsek kövének. Elég csak körbenézned, hányan, hányfelől próbálnak közelíteni a témához: asztrológia, tantra, jóga, kristályok, jóslás, energiagyógyítás, hódítóművészet és sorolhatnám. Természetesen vannak ezek között nagyon jó dolgok is, ám ha egyedülálló vagy és társat keresel, akkor ez a sokféle lehetséges tudás nemhogy segítene, de inkább összekuszál belül, a kép pedig nem tisztul, csak bonyolódik.

Tény és való, hogy ha most meg vagy rekedve, akkor bizony valamerre el kell indulni. Van egy ötletem – indulj el befelé! A társkeresés első lépése nem az, hogy újabb tananyagokat és kinyilatkoztatásokat tömjünk a fejedbe, hanem az, hogy megvizsgáljuk a kiinduló helyzetet, átnézzük belső korlátaidat, hiedelmeidet, az önbizalomhiány és a sikertelenség okait. A legjobb megoldás BENNED van, és nem kint, a nagyvilágban, ezért ezt fogjuk megkeresni. A tanácsoknak nincs értelmük, kizárólag a benned megszületett-megszenvedett válaszoknak van! Az általam használt coaching módszer éppen erre alkalmas!

Ehhez persze hozzájön még az a hat évnyi tudás, tapasztalat, és idő, amit magyar társkeresőkkel töltöttem, és amelynek során bírótól a református lelkészig, pincértől a helikoptermérnökig mindenféle rangú és korú emberrel találkoztam. TUDOM, melyek Magyarországon a lehetőségeid, korodnak megfelelően merre indulhatsz és mit csinálhatsz.

A coaching sok alkalmas folyamat, és mivel azt szeretném, hogy legyen is értelme a dolognak, és csak azokkal foglalkozzak, akik igazán akarják a változást, több alkalmat tettem egy VIP csomagba, amelyet kizárólag egyben lehet megvásárolni. A csomag megvásárlása részedről az az elköteleződés, ami számodra és számomra is mutatja, komolyan gondolod a dolgot és nem egy alkalmas csodatevésre vársz.

A munkát Te fogod elvégezni, én csak segíteni tudlak az úton, melynek sikere is rajtad múlik! Nálam nincsenek hangzatos “technikák”, módszerek, amelyek amúgy sem működnek, nem küldelek az utcára ismerkedni (bár, ha kedved van, kipróbálhatod persze), viszont kendőzetlenül elmondom neked, mi milyen esélyekkel indulsz és együtt rájövünk, min kellene változtatnod.

Teljes figyelmet kapsz, már csak azért is, mert egyszerre legfeljebb 10 embert vállalok 3 hónapos munkára, itt nem lesz futószalag, vagy kiégett segítő szakember! Hogy hova lehet eljutni 3 hónap alatt? Átértékeléshez, belső átrendeződéshez és felkészüléshez mindenképpen, a társat meglátjuk – természetesen semmiféle garanciát nem vállalok, mert ez rajtad is múlik és persze azon is, hogy pont besétál-e az életedbe az, akit vársz. Egy biztos: ha igen, Te fel leszel készülve rá, hogy fogadd! Ismered a szerencse definícióját: “a szerencse nem más, mint a lehetőségek találkozása a felkészültséggel” – nos, a felkészültség meglesz, a lehetőségeket pedig igyekszünk megteremteni. Készülj arra, hogy ehhez ki kell majd lépned a komfortzónádból!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

3 hónap, amíg fogom a kezed.
Ezt tartalmazza a VIP coaching program:

[/text_block]

  • 12 alkalom coaching (egy alkalom 60 perc, kettőt is tarthatunk egyben)
  • Telefonos gyorssegély: bármilyen kérdéssel hívhatsz telefonon hétköznaponként
  • Emailes konzultáció: egy napon belül válaszolok bármilyen leveledre
  • Díjmentes részvétel a 12 hét során FiftiFifti Műhelyen és randikon (ha beleférsz a korosztályba)

A coachod bemutatkozik

Akkreditált life és business coach vagyok, a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület tagja, a társkeresőkre “szakosodtam” magánéleti események miatt anno hat éve. Mivel engem is érzékenyül érintett, hogy annak idején egyedül maradtam, és végigmentem az egész társkeresési folyamaton, ezért teljes mértékben át tudom érezni a társkeresők érzéseit és problémáját: úgy gondolom, a szakmai eszközökön túl a saját tapasztalat is nagymértékben segít abban, hogy hatékonyan tudjak együtt dolgozni a hozzám fordulókkal.

Egyébként pont az a nőtípus vagyok, akinek a hiedelmek szerint nehéz társat találnia: határozott, ambíciózus (néha eléggé makacs), több diplomás, több nyelven beszélő, mindent megkérdőjelező, a világot kritikusan szemlélő ember. Ennek ellenére boldog párkapcsolatban élek a világ legjobb pasijával, aki pont olyan, amilyenre szükségem van. (Jó hír: számomra a világ legjobb pasija, tehát számodra is van egy pontosan ugyanilyen legjobb pasi – vagy éppen nő!) Hozzá azonban nem kevés önismereten, tapasztalaton és hibán keresztül vezetett az út – épp ezt az utat járod Te is! Stílusomat felmérheted a Társkereső Kalauz cikkeiből, az Ezért vagy még egyedül című könyvemből és a leveleimből, ha úgy érzed, mint coach és kliens passzolunk, gyere!

Ha ez számít Neked, itt láthattál/hallhattál eddig: Mokka, TV2 Élet Újra adása, Napló, Class FM, Fem3, stb.


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

3 hónap – egyszerre csak 5 résztvevő!

Egyszerre kizárólag 5 emberrel foglalkozom, hogy valóban megismerhessem őket és legyen időnk kitalálni, merre tovább. Ez több, mint egy hagyományos coach-kliens kapcsolat: telefonon és emailben is elérhető leszek, ha randi előtti/utáni “pánikhelyzet” adódna, vagy bármiben elakadsz. Ha a személyre szabott megoldásokban hiszel, akkor ez a program Neked való![/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

A “180 fokos fordulat” VIP coaching csomag díja

A “180 fokos fordulat” VIP coaching csomag díja a három hónapra összesen bruttó 180.000 Ft, havi lebontásban tehát 60.000 Ft/hó.

A coaching csomag díja egy összegben, előre fizetendő, vagy két 90.000 Ft-os részletben úgy, hogy a munka megkezdéséig mindkét részletnek be kell érkeznie.

A csomag tartalmazza a

  • 12 alkalmas coachingot (ez lehet személyes, vagy Skype, a helyszínek is változhatnak ha a kliens is úgy szeretné),
  • a telefonos gyorssegélyt,
  • emailes konzultációt,
  • illetve a résztvevő díjmentesen igénybe veheti az aktuális FiftiFifti randi szolgáltatásokat (amennyibe korosztályban befér), illetve részt vehet a FiftiFifti párkapcsolati Műhelyeken.

Figyelem! A”180 fokos fordulat” VIP coaching csomag NEM pszichológiai tanácsadás, a résztvevő saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon. Ha a coach kompetenciába nem férő problémák vannak (depresszió, stb.), akkor azt jelzem és ajánlok más szakembert.[/text_block]

Vidéken vagy külföldön élsz?

A coaching történhet teljes mértékben online is – Skype vagy Google Hangout segítségével.


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Jelenleg 2 szabad hely van

[/text_block]

arrow

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Jelentkezés

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudsz:

Jelentkezésed után felhívlak és telefonon egyeztetjük az első időpontot![/text_block]

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.