Társtaláló Tréning Jelentkezés

TÁRSTALÁLÓ TRÉNING
Gratulálok! Jó döntés, hogy jelentkezel és rászánod ezt az egy napot arra, hogy végre megtaláld a társad!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és válaszlevélben megkapod az utalás részleteit!

[/text_block]

[custom_html]

[/custom_html]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Figyelem! Ha esetleg nem kapsz levelet, kérlek, nézd meg a Levélszemét/Spam mappában is! Ha továbbra sem találod, írj nekem a randiandi@szabadvagyok.com címre![/text_block]

Szeretettel várlak a tréningen!

Több, mint 6 éve foglalkozom társkeresőkkel, így tisztában vagyok a legnagyobb problémáikkal és azt is tudom, hol és hogyan érdemes keresni. Társkereső coachként és önismereti trénerként ezt a tréninget azoknak ajánlom, akik szeretnének elindulni a társuk felé vezető úton, illetve megerősítést szeretnének kapni, hogy vajon jó úton haladnak-e éppen. A tréning mellett bátorítást és támogatást is kapsz, sőt, akár új barátokat is! Végre egy hely, ahol szabadon beszélhetsz jelenlegi legégetőbb problémádról!

A Társtaláló Tréningen trénered Soós Viktória life coach lesz, aki Randi Andiként több, mint 6 éve írja a Társkereső Kalauzt, ő az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője, de rendszeresen láthatod tévében illetve hallhatod rádióban is.[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

A Társtaláló Tréninget nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom,
korosztályi megkötés nélkül!

[/text_block]

 

Eddigi tanfolyamosaim mondták:

 

“Kedves Andi!
Köszönöm szépen az eddig nyújtott segítséged!
Az igazat megvallva,neked köszönhetem és a tanácsaidnak,hogy megtaláltam a párom,akivel boldog vagyok,és kitöltjük egymás életét jóban rosszban egyaránt!!!
Nem is tudom szavakban s betűkben kifejezni az irántad érzett hálám és tiszteletem!!!
Csupán annyit szeretnék mondani illetve írni,hogy KÖSZÖNÖM NEKED, SOKAT TANULTAM TŐLED!!
Kívánom,légy nagyon szerencsés az életben!
Szia!
Maradok Mély Tisztelettel!”
(V. Károly)


“Kedves Andi!
A Te segítségeddel (tanácsaid alapján) sikerült társat találnom. Már együtt élünk és boldogok vagyunk. Egy igazi jó pasit fogtam ki!!! Aki + még tisztességes, rendes ember és akit nagyon szeretek!:):)

Kívánom hogy legyen sok-sok elégedett kuncsaftod!
Szeretettel ölel Ági”


“Köszönöm a lelkes, kitartó segítségedet. Csodáltalak mindvégig, hogy mennyi energia van benned, amit át is tudsz adni nekünk, „hallgatóknak”. Én már részt vettem ugyanis egy online tanfolyamodon, még a tél folyamán.
Követtem az utasításaidat, sokszor nehéz volt, bevallom. De most azt mondom, hogy megérte, és ezt NEKED köszönhetem!!! Nem szeretném elkiabálni, mert még csak 10 napja találkoztam vele. De úgy érzem, ígéretes.
Jelentkezni fogok majd később, és beszámolok Neked, hogyan alakult az ismeretségünk.Addig is kívánok Neked sok erőt és mindezek után még több sikert! Mert megérdemled!!!” (Kati)


“Kedves Andi!

Amióta feliratkoztam hozzád megtaláltam a párom. Így mondom én is, bár rengeteg szóval lehetne még ezt írni. De mivel megfogadva sok okos tanácsodat neked is köszönhetem a szerelmet, (na meg a hogy volt bátorságom nyitni) és tetszik minden amit itt olvasok, ezért továbbra is figyelemmel kísérem hogy mit tanácsolsz. Augusztusban egy másik oldalon rákattintottam valakire, és a szokásos körök után összejöttünk és azóta is boldogok vagyunk egymással. Ezért neked is köszönet, és remélem mások is meg fogadják a tanácsaidat, nagyon hasznosak, és működik, itt vagyok én is példának.” Szia, Olga


“szia:)
Én is megtaláltam a páromat a programok segítségével. Most jöttünk össze egy hete,de úgy érzem,hogy ő az akit kerestem ? köszönöm neked :)”
Ella

 

“Kedves Andi!
Köszönöm bölcs tanácsaidat,most már le merem írni, hogy megtaláltam az igazi társam. Sokáig nem hittem, hogy igaz de már biztos. Hálás vagyok a biztatásért és jó tanácsokért, melyek meggyőztek arról, hogy bátran kell randizni és több emberrel találkozni. Boldog vagyok és elégedett. Üdvözöllek, további jó és hatékony munkát kívánok: Erika”


“Kedves Andi!
Nagyon jónak tartom a “tanfolyamodat”, sok elemét ösztönösen alkalmazom. Bevallom, amikor olvastam már kialakulóban volt egy kapcsolatom, ami mára már komolynak mondható. Csak megerősíteni tudom az általad leírtakat, hiszen gyakorlatilag én is hasonló “módszertannal” jutottam el a célomig.
Biztosan sok embernek tudsz segíteni ily módon.
További sikereket kívánok, Neked és minden tanfolyamon résztvevőnek.
Üdvözlettel:”
Beáta


“Szia Andi,
Köszönöm az eddigi anyagaidat: mindet elolvastam és olvasom még mindig…
Szerintem jót tesz mindenkinek, aki tenni akar valamit kapcsolataiért.

Örömmel újságolom Neked, hogy “átkerültem” a sikersztorik közé.
Hogy melyik jótanácsod segített legtöbbet?
A “lépj ki a komfortzónádból!”
Épp, mikor ezt kaptam tőled, keresett valaki, aki nem felelt meg minden kívánságomnak. Sőt. Főleg az életkora nem, 13 évvel idősebb nálam…
Még az időbeosztásunk is teljesen ellentétes: amikor én érek rá, neki van dolga és fordítva. De feldobtam a labdát: ok, legyen péntek este 10:30, edzés után esetleg ráérek…
Azt mondta, ok.

És tart már mindez 5 hónapja. Ő fantasztikus. Lassan elhiszem, hogy mindez igaz, működik.

A leveleidet továbbra is olvasom: ne nyafogj, lépj, ha kell, dolgozz érte…mind igaz és rém egyszerű dolgok, feladatok. De néha kell, hogy valaki ránk szóljon, hogy ne felejtsük el ezeket az “egyszerű” dolgokat.

Minden jót, sok sikert Neked a továbbiakhoz!

Üdv,
Csilla”


“Kedves Andi!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi jó tanácsaidat. Ezeket alkalmazva végre sikerült megtalálnom páromat.Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kövesse tanácsaidat.
Mégegyszer nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: Anikó”


“Szia Andi!
Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy javasoltad.. bár eleinte kissé szkeptikus voltam, sok emberrel találkoztam… bevallom, egy hónap után felbukkant a tölcsérben a Valaki… egy hónapig találkozgattunk, leveleztünk, randiztunk, klasszikus módon ? és végre egymásra találtunk.
Nagyon boldog vagyok, és ezen felbuzdulva magányos barátnőmnek is ajánlottam a Szabad Vagyok-ot!
Köszönöm Neked, elsősorban a gondolatokat és a bátorítást!
Tényleg működik!
Üdv
Audrey
U.I. hamarosan küldök képet is, bizonyítékként! ? :):)”


“Köszönöm a jó tanácsaidat sokat tanultam tőled tanulságos volt hála neked meg találtam a párom és megint boldognak érzem magamat.
Köszönettel LÁSZLÓ!!!!! “

“Üdv Kedves Andi!
Végigolvastam az E-maileket, s igyekeztem a leírtakat betartva nézni a világot és élni benne.Nagyon tanulságosak a leckéid és símán magamra ismertem 1-2 ben.Most úgy néz ki találkoztam azzal akit keresgéltem.3 hónapja vagyunk együtt.
Ezúton szeretném megköszönni a segítséget mellyel könnyebb átvészelni a nehezebb (egyedül) időszakot.
Üdvözlettel.


“Szia Andi !!
Már írni akartam Neked, de vagy időm nem volt, vagy csak egyszerűen nem tudtam hol kezdjem.
Hogy miért is nem volt időm, az mindjárt kiderül levelemből.
Tavaly ősszel maradt végleg, abba a kapcsolatom, így egyedül maradtam. Nem bántam, éreztem és tudtam jobblesz ez így. Azóta kiderült, életem egyik legnagyobb JÓ döntése volt. Egy hónapja megtaláltam azt a “pasit” , akire mindig is vágytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Volt két hosszú kapcsolatom ( exférj és gyermekem apjával 13 év, és egy másik 7+2 év ,ezt most nem részletezem ).
Szóval, szerettem volna minden jót, szépet boldogságot… , bíztam is benne meg nem is. Aztán elkezdtem tudatosan ispozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és “felépíteni” magamat. Kerestem a boldogságot, mindig is nyitott és vidámvoltam ( persze elég sok viharos időket éltem át, sokszor nem így alakult), de hittem benne. Leveleid nagy erőt adtak,és ez segített át a holtpontokon, nehéz napokon.
Ami a lényeg az e-mail-ek amiket kaptam, elolvastam, átgondoltam és hozzájuk igazítottam az életemet.
Nagyon sokat köszönhetek Neked, biztos hogy egyedül, segítség és tanács nélkül mindez a jó, nem lenne !!!!!!!!!!
A napjaim, heteim teljesen megváltoztak és ami a legfontosabb megtaláltam a nagy ŐT. Most már lemerem írni, hiszen eltelt majd egy hónap. Ezért írok csak most.
Én most töltöttem a 42-őt, de bárkit kérdezek, 35-nél nem gondolnak többnek. Sokkal többet adok magamra, vettem pár új ruhát,lefogytam kb:5-6 kg-ot (ez csak úgy jött, nem fogyóztam), felpörgött az életem. Munkahelyemen is pozitív visszajelzéseket kapok (vendéglátó, cukrászda).
Egyszóval most minden rendben, jól érzem magam, és így is folytatom.
A “pasim” 9 évvel fiatalabb, komoly beosztásban dolgozik, okos, intelligens és ami a fontos SZERET, 1 hét után ezt ki is mondtaNekem. Nagyon büszke vagyok Rá, ő az aki mellett Nőnek érzem magam, életemben először.
Nagyon köszönök mindent, minden szót, minden mondatot, ez változtatta meg az én Életemet.
Még egy: mindenkinek kívánom azt, ami most nekem van…….. ? ? :)”
Szia
Piroska


“Szia Andi!
Teljesen biztos, hogy a segítséged is szükséges volt bevonzani az életembe a vágyott férfiút. Életemben (53 év) először élem meg a feltétel nélküli szeretetet, be- és elfogadó lét élményt. Én és ő is kellett a dologhoz természetesen, a csillagok állásáról már ne is beszéljek.
Hálás vagyok érte! Köszönöm! Tedd továbbra is a dolgod, mert okosan átgondolt segítségedre nagy szükség van.
Szeretettel: Ildikó (egy tanítvány)”


“Köszönöm Randi Andi ,megtaláltam a párom te adtál önbizalmat, köszönöm boldog vagyok szép napot” Zsuzsa


“Szia Andi!
Rám talált a nagy szerelem, ami ugyan még csak tegnap volt két hónapos, de fantasztikusan érzem magam a bőrömben. Biztos vagyok benne, hogy a Te biztatásod is hozzájárult, hogy ne adjam fel a keresést. Arra jöttem rá, hogy nem szabad görcsösen keresni. Nem szabad minden nap azzal kelni, azzal feküdni, hogy jajj de sajnálom magam, hogy egyedül vagyok és bármi áron is, de kell találnom valakit. Amikor egy kicsit lazábbra vettem a “figurát”, és nem ragaszkodtam hozzá, hogy csakis a férfi az, akinek kezdeményezni kell, amikor valami megfogott a bemutatkozó sorokban, igenis írtam pár sort, még akkor is, ha a pakliban a visszautasítás is benne volt. De a jelen esetben Ő tette meg az első kis lépést, és (elég mesébe illő módon) én szerencsére azonnal lereagáltam. Azóta minden hétvégét (péntek délutántól hétfő reggelig) együtt töltjük. És olyan meseszerű az egész!!!!
Tudod Andi, 57 éves vagyok, de még nagyon vágyom arra, hogy szeressenek. És most ezt megkapom. Fantasztikus, hogy így egymásra leltünk. Tehát mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ne adja fel. Mindenkit vár valahol valaki, csak kellő türelemmel és nem kevés “munkával” rá kell találni.

Én már jártam Nálad, és nagyon jól éreztem magam ott, de akkor eléggé a mélyponton voltam. És lám, alig telt el fél év, és most röpködök a boldogságtól.
Köszönöm Neked Andi! További jó munkát kívánok. Nagy szükség van mindarra, amit Te teszel értünk.

Szeretettel üdvözöllek: Kata”


“Kedves Andi!
Nem írom azt,hogy révbe értem de nekem nem is az volt a célom!Nem férjet kerestem hanem egy olyan társat aki elfogadja azt,hogy nekem van egy 8-10 éve kialakított életem és abba bele tud illeszkedni! És képzeld sikerült!!!!!!!!!! Sokat köszönhetek neked mivel én borzasztóan nehezen engedtem magam közelébe bárkit, inkább hagytam magam sodortatni az élettel és nem figyeltem arra, hogy nő vagyok még mindig. Mostmár figyelek, lefogytam, kicsit sminkelem magam és odafigyelek arra is, hogy csinos legyek.
Nagyon örülök a barátomnak,végtelenül kedves,mosolygós és ragaszkodó!
Köszönöm neked,hogy “lelket vertél belém”, a te leveleid nélkül nem mertem volna megtenni ezt a lépést ami ,nagyon boldoggá tesz!” (Klári)


 

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.