Miért nincs második randi?

Miért nem lesz második randi?

… pedig olyan jól éreztem magam…

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]“Ami a legjobban érdekelne, hogy miért van az, hogy én úgy érzem, hogy ez egy jó randi volt, és még sem jön utána visszajelzés. Természetesen én nem megyek utána, meg nem hívogatok, az olyan méltatlan. De ez érdekelne.” (egy olvasó)

Ha online társkeresésre adtad a fejed, akkor biztos vagyok benne, hogy sokszor frusztrál a rengeteg randi, ahol sem szimpátiát nem éreztél, sem azt, hogy folytatni kellene a találkozókat.

Ennél már csak az a frusztrálóbb, ha végre találkozol valakivel, aki megmozgatja a fantáziádat, úgy érzed, minden szuper volt, alig várod, hogy keressen… aztán semmi.

Nem hív, nem keres. Nincs második randi. Nincs folytatás.

De MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT????

Hallgasd meg a hanganyagot, belőle kiderül!

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Miért nem lesz második randi? Hallgasd meg most a hanganyagot!

(14 perc)

[/text_block]

arrow

Randi Andi

Társkereső coachként és önismereti trénerként évek óta abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a társukat, illetve egyensúlyt tudjanak kialakítani az életükben. Módszereim a pozitív pszichológia elvein és a coaching eszköztáron alapulnak. A coachingon kívül tanfolyamokon, Műhelynapokon, nyári táborban várom a fejlődni vágyókat.

Egymást erősítő, boldog párkapcsolatban élek, de a társkeresős időszakomban bőven elég saját élményt gyűjtöttem össze ahhoz, hogy tudjam, min mennek keresztül a hozzám fordulók.Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.