Meddig vársz még a szerencsés csillagállásra, ami a társkeresést illeti?

A titok, hogy hogyan ismerkedhetsz, társaloghatsz és hódíthatsz bárhol könnyedén, végre érthető és követhető formában elérhető!

shadow-ornament

 • rettegsz a randi szituációtól (pl. online társkeresésnél)?
 • bonyolult műfajnak találod a kezdeményezést?
 • úgy érzed, beszűkültek az ismerkedési lehetőségeid, emiatt magányos vagy?
 • nehéznek találod, ha új emberek felé kell nyitni?
 • úgy érzed, berozsdásodtak társalgási készségeid?
 • sokszor bajban érzed fogalmad sincs, mit is kellene mondanod?
 • nem csak társat, de új társaságot, barátokat, ismeretségeket is szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj neki?
 • szeretnél végre könnyedén elbeszélgetni bárhol, bárkivel, bármiről?
 • szeretnél végre HÓDÍTANI?
shadow-ornament

Elég a frusztrációból, a sikertelenségből és a fejtörésből!

Társkereső klienseim és tanfolyamosaim többsége hasonló félelmekkel küzd, mint Te. Ugyanúgy félnek a kudarctól, ugyanúgy utálják a visszautasítást és ugyanúgy beszűkülve érzik a lehetőségeiket, mint Te.

10 éve segítek nekik meglátni a fényt az alagút végén. A "fény" pedig nem más, mint egy komplett szemléletváltás, ami az ismerkedést, hódítást és a lehetőségeket illeti. Ha ez sikerül, akkor meglátod: ismerkedni bárhol, bármikor lehet, a lehetőségek száma pedig csupán rajtad múlik!

shadow-ornament

Íme a Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai
online tanfolyam!

 

Miről szól az online tanfolyam?

A Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai egy gyakorlatias online tréning, amelyben olyan kommunikációs trükköket és módszereket veszünk át, amelyek hozzásegítenek egy komplett szemléletformáláshoz, ami a társkeresést, randizást és ismerkedést illeti. A folyamat végére képes leszel magabiztosan kezdeményezni és ismerkedni bárhol és bármikor, felismerve azt, hogy a lehetőségeket Te teremted magadnak!

A tananyag egy zárt tanfolyami felületen lesz elérhető számodra, letölthető pdf-ekből és hanganyagokból, online megnézhető videókból áll. Kicsi elmélet és nagyon sok gyakorlat, az alapokat a pozitív pszichológia, a life coaching és 10 éves, társkeresőkkel való munkám tapasztalatai adják.

Ezeken a modulokon megyünk végig:

 

 • 1

  Hatásos fellépés

  Mi a titka azoknak vajon, akik bárhova keverednek, szinte azonnal képesek ismerkedni és vadidegenekkel társalogni? Hogy lehet az, hogy egyesek mintha "bevonzanák" a másik nem tagjait, míg Te esetleg úgy érzed, hogy észre sem vesznek? Van esetleg rajtuk valamilyen láthatatlan jel? Esetleg egy láthatósági mellény? Erről szól ez a modul!

 • 2

  Kezdeményezés könnyedén

  Rendezvényeken egy helyben ácsorogsz és nem mersz odamenni senkihez? Szuper lenne ez a társkeresősdi, csak ne kellene kezdeményezni? Ezzel a hozzáállással rengeteg lehetőséget hagytál ki eddig, és ennek most véget vetünk. Megmutatom Neked a kockázatmentes kezdeményezés titkait és trükkjeit, melyek begyakorlásával azt sem fogod érteni, mi nem ment ezen?!

 • 3

  A sikeres beszélgetés és társalgás anatómiája

  Miért van az, hogy egész jól indul egy beszélgetés, aztán mégis elhal és ott ültök teljes zavarban a randin? Esetleg úgy érzed, szuper voltál, aztán mégsem hív vissza a randi partnered? Vagy el sem jutsz a randiig, mert fogalmad sincsen, mit is kellene mondanod? A társkeresés nem interjúztatás, a randi pedig az élvezetes beszélgetések helyszíne kellene, hogy legyen! Ebben a modulban átvesszük, hogy egy élvezetes társalgás milyen elemekből tevődik össze, ezek elsajátításával Te is mesterien tudod vezetni és irányítani a dolgokat ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat - és ha szeretnéd, legyen folytatás...

 • 4

  A randi lezárása

  Hányszor volt olyan, hogy úgy érezted, minden jól sikerült, aztán valahogy mégsem lett folytatás? A másik egyszerűen eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Lehetséges, hogy rosszul vitted végig és még rosszabbul zártad le a randit. Ebben a modulban átvesszük, hogyan biztosítsd be, hogy legyen folytatás - feltéve, ha szeretnéd!

shadow-ornament

A tanfolyam végére...

 

 • Tudni fogod, hogyan kezdeményezz
 • Magabiztosan tudod vezetni a társalgást - randin is!
 • Sosem fogysz ki a témákból - ami a hosszú párkapcsolat egyik titka!
 • Képes leszel akár nulláról új társaságot építeni magadnak
 • Képes leszel kezelni belső szorongásaidat és félelmeidet
 • Sosem fogod többé azt gondolni magadról, hogy unalmas vagy!
 • Több önbizalommal és jóval nagyobb esélyekkel állsz neki a társkeresésnek!
 • Tudni fogod "leadni" és fogadni azokat a jelzéseket, amik elindítanak egy kapcsolatot

Egy gyakorlatias, kifejezetten magyar társkeresők igényeire és problémáira szabott online tanfolyam!

Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai

Ebben az online tanfolyamban 13 leckében járjuk körbe a sikeres randi kommunikáció titkait, onnan kezdve, hogy hogyan hívhatod fel magadra jobban a másik nem figyelmét és teremthetsz ezzel újabb esélyeket magadnak, odáig, hogy hogyan társalogj magabiztosan és hódíts bármilyen helyzetben.

A tanfolyam végére csodálkozni fogsz, hogy hány lehetőséget hagytál ki eddig az ismerkedésre és újult erővel és önbizalommal folytathatod az Igazi megkeresését!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HALADÁS: A tanfolyam leckéit zárt online tanfolyami felületen tudod elérni, ahol a saját tempódban haladhatsz. Jelentkezéseddel együtt korlátlan ideig kapsz hozzáférést a felülethez.

SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG: Minden egyes lecke alatt kérdezhetsz tőlem, így tanulásod valóban személyre szabott lesz!

+ 2 ajándék bónusz!

 

Tehát összefoglalva...

 

4 modul

13 lecke

Letölthető tananyag

Kérdezési lehetőség

2 bónusz

shadow-ornament

Miért hallgass rám és miért válaszd ezt a tanfolyamot?

Akkreditált life coachként, önismereti trénerként és pszichológus hallgatóként 10 éve foglalkozom társkeresőkkel, én vagyok az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője, illetve én írom a Társkereső Kalauz blogot is. (Rendszeresen láthatsz-hallhatsz tévében, rádióban illetve olvashatsz velem interjúkat újságokban is.)

Az elmúlt 10 évben rengeteg coaching folyamatot vittem végig, online és offline tréninget, műhelyt és nyári tábort tartottam, amelynek során több ezer hozzád hasonló társkereső problémáját ismerhettem meg, szóval tapasztalat van rendesen! 🙂

Pontosan tudom, hogy a legtöbbször min csúsznak el online adatlapok, első randik és kezdődő párkapcsolatok, a hozzám fordulóknak segítek, hogy ők már ne kövessék el a legtipikusabb hibákat és ne vesztegessék az idejüket várakozással vagy olyan "jelöltekkel", akik nem méltók rájuk. Mivel mindenkivel sajnos nem tudok egyesével foglalkozni, ezért hoztam létre ezt az online tanfolyamot is, amely a lehető leggyakorlatiasabban fordít egy nagyot az életeden - persze ehhez Te is kellesz!

 

Mindez szép és jó, de mennyibe kerül?

 

A tanfolyam ára
14900.00
  • 4 modul
  • 13 lecke
  • 2 bónusz
  • letölthető hanganyagok és munkafüzetek
  • online nézhető videók
  • korlátlan hozzáférés

  Várj egy picit... BEVEZETÉSI AKCIÓ!!!

   

  14900 Ft HELYETT MOST 8990 Ft!!!

  Teljesen megőrültem, ezért a bevezetés első hetében szuper akciós áron kínálom neked a Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai online tanfolyamot! A standard 14900 Ft-os ár helyett most csupán 8990 Ft-ért a tiéd lehet!

  Csak hogy perspektívába helyezzem a dolgokat: egy egy órás coaching alkalom nálam 10.000 Ft, nyári önismereti táborom 150.000 Ft-ba került! Itt több órányi anyagot kapsz, gyakorlatokkal és letölthető munkafüzetekkel, és ha valóban dolgozol is, a siker garantált!

  Ennyit megér az, hogy végre átigazolj a sikeres társtalálók táborába!

  shadow-ornament

  Figyelem! Az akció szeptember 24-ig (este 8-ig) érvényes!

  Jelentkezz most!

   

  arrow
  fsf

  Kényelmesen, bankkártyával vagy Paypallal fizethetsz!

  A fizetés bankkártyával történik, a CIB Bank biztonságos banki oldalán. Ez azt jelenti, hogy bankkártyád adatait egyáltalán nem is látom, hiszen azt a CIB Bank kezeli. Ez a fizetési mód kényelmes és biztonságos, ráadásul azonnal beléptet a tanfolyami oldalra és a számládat is rögtön kiállítja!

  Paypallal is fizethetsz!

  A gomb megnyomása után átirányítunk a számlázási és fizetési felületre!