BoldogságTervezés Akadémia

BoldogságTervezés Akadémia

 • Vannak céljaid, amiket nem tudsz elérni?
 • Vannak konfliktusaid, amiket nem tudsz feloldani?
 • Vannak álmaid, amiket nem tudsz valóra váltani?
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Hatékony módszerekkel segítünk Neked legyőzni az akadályokat.

A BoldogságTervező Akadémia egy legfeljebb 15 fős (szabad helyek száma jelenleg: 7), 5 hónapos tréning, ami első sorban a lelki és mentális immunrendszer megerősítéséről szól. Hogy mit jelent ez?[/text_block]

1. Erősítsd meg lelki és mentális immunrendszeredet!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Az élet folyamatosan meglep minket, és minden nap újszerű válaszokat vár el tőlünk. Ahhoz, hogy jól tudjunk reagálni a váratlan helyzetekre, hogy a hozzáállásunk ne rontsa, hanem segítse a megoldást, fontos, hogy optimális lelki és mentális állapotban legyünk. Lelki és mentális immunrendszerünket azonban sokszor gyengítik a körülményeink, ezért időről időre szükséges a megerősítése. Meg kell vizsgálni berögződött viselkedésmintáinkat és rögzült automatizmusainkat, tehát azokat a belső programjainkat, játszmáinkat és korlátainkat, amelyek a természetes módon ötletes és kreatív reakciós készségeinket elnyomják. Különösen fontos ez, ha változás előtt állunk, vagy pedig nem úgy alakul az életünk, ahogy szeretnénk, világunkat és valóságunkat ugyanis ezek a belső programok formálják. Tehát, ha megváltoztatjuk belső programjainkat és automatizmusainkat, megváltozik a világ is körülöttünk. Ehhez azonban fontos a külső visszajelzés, a változáshoz pedig egy csoport támogatása.[/text_block]

2. Változtasd meg a valóságodat, érd el a céljaidat!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A BoldogságTervezés Akadémia segítségével tehát megtanulhatod, hogy miképp jöjj tisztába a bevésett programjaiddal, segít, hogy változtatni tudj ezeken, és ezáltal – számodra pozitív irányba – változtass a hangulatodon, az érzelmi állapotodon, és a valóságodon. Segít, hogy felfedezd, és jobban megismerd magad, a saját játszmáidat, működésedet. Valamint segít, hogy tudatosabbá válj azzal kapcsolatosan, hogy mit miért teszel, és képessé tesz rá, hogy túllépj azokon, amiket most a saját határaidként érzékelsz.[/text_block]

1. Erősítsd meg lelki és mentális immunrendszeredet!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A BoldogságTervezés Akadémia célja, hogy egészségesebben és boldogabban tudj élni a társadalomban és kifejlessz a sikerhez szükséges lelki és mentális immunitást. A cél nem az, hogy egy előre elgondolt és mások által előírt ideállá válj, a cél az, hogy igazán önmagad és önazonos legyél. Hogy a saját, már benned lévő eszközökkel segítsen téged azoknak a korlátoknak a lebontásában, amelyek megakadályoznak téged abban, hogy szabadnak és örömtelinek éld meg az életedet.

Az Akadémia egy éves tréningje megmutatja, hogyan korrigálhatod, amit kell, és miképp bízz abbéli képességedben, hogy nem csak az eddigi beteljesítetlen céljaidat tudod megvalósítani, de akár új célokat, álmokat is ki tudj tűzni magad elé.[/text_block]

Hogy működik a BoldogságTervezés Akadémia?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Mondd el, és elfelejtem!
Mutasd meg, és megjegyzem!
Vonj be, és megértem!

– Keleti közmondás

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tapasztalati tanulás, 100% gyakorlat

Az Akadémia tanéve alatt az önismereten és a személyiségfejlődés különböző területein (társas kapcsolatok, párkapcsolatok, karrier, egyensúly, önbizalom, stb.) dolgozunk. A képzés gerincét gyakorlatok adják. Ezek révén pontosan úgy tanulsz meg számodra fontos készségeket és fejleszted bizonyos képességeidet, ahogyan például beszélni vagy járni is megtanultál. Ezt hívjuk tapasztalati tanulásnak. Ha valamit elmondanak neked (pl. előadás), akkor annak nagy részére hamarosan már emlékezni se fogsz. Ha valamit megmutatnak neked (pl. személtetés, gyakorlatias előadás), akkor azt talán megjegyzed, de ha valamit veled csináltatnak meg, akkor azt egy életre megtanulod. Éppen ezért választottuk a BoldogságTervezés Akadémiában ezt a képzési formát.

 

Egyéni személyiségfejlődés társas közegben

A képzés egy társas közegben megvalósuló egyéni személyiségfejlődés. Hogy mit jelent ez? A képzésen többen vagyunk, és az egymás közötti interakció révén jutsz saját magaddal kapcsolatos hasznos belátásokhoz. Ezen kívül a gyakorlatok speciális volta miatt mindenki a saját életéhez és tapasztalatához kapcsolódó tudásra és készségekre tesz szert. Vagyis mindenki pontosan azt fogja megtanulni, amire neki igazán szüksége van az áttöréshez. Ez garantált, hiszen a gyakorlatok során mindenki azzal fog szembesülni, ami az ő problémáit okozza, és ami az ő akadályait alkotja. Vagyis elképzelhető, hogy a gyakorlatok során mindenki mást tanul, de mindenki azt fogja tanulni, amire éppen a leginkább szüksége van!

Lesznek gyakorlatok, amelyek teljesen egyéniek, és olyanok is, amelyeket párban, vagy kisebb-nagyobb csoportokban kell majd végigcsinálni. Lesznek gyakorlatok, ahol gondolkoznod kell, ahol beszélned kell, ahol kreatívnak kell lenned, de olyanok is, ahol mozognod, figyelned vagy játszanod kell. A gyakorlatokat nem lehet előre tudni, mindegyik gyakorlat meglepetés lesz. Természetesen a tapasztalatok megosztása és az azokra történő reflexió is a képzés része. Ezt néha egyedül, néha pedig csoportban kell majd megtenned.

Egy biztos: a képzés alatt számos alkalommal mutatunk neked tükröt a legkülönfélébb módon és formában, amely segít abban, hogy tudatosabbá válj a saját programjaidat illetően.[/text_block]

Elméleti háttér

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A tréning elméleti hátterét alapvetően a megfigyeléseken és kísérleteken alapuló pozitív pszichológia tudománya adja, ami azzal foglalkozik, hogy mitől lesz egészséges, kreatív és boldog az elme. Ugyanakkor ez az elmélet nem zár ki semmilyen hitet, ráadásul a tréning 100%-ban gyakorlati, és mint olyan, érték- és hitsemleges. Ez két dolgot jelent: egyrészt nem mondjuk meg, hogy miben higgy, másrészt bármilyen hittel a hátad mögött hasznosítható belátásokhoz juttat. Nézzük egy picit bővebben.

Sokan érzik úgy, hogy valami hiányzik az életükből, és az életük nem arra megy, amerre szeretnék. Adja magát, hogy új élményeket szeretnének, ezért különböző személyiségfejlesztő tréningekre járnak, és ezzel párhuzamosan lehetőleg nem hétköznapi élmények után kutatnak. Így jutnak el a legkülönfélébb foglalkozásokra, ahol rengeteg, teljesen különböző, sokszor egymásnak ellentmondó elméleteket tanulnak meg: családállítás, thetán gyógyítás, agykontroll, pránanadi, előző életekbe tett utazás, transzlégzés, integrálpszichológia, kineziológia, asztrológia, boszorkányakadémia, buddhizmus, krisnatudat, enneagramm, metafizika, számmisztika, transzcendentális meditáció, stb. Ez aztán olyan agyturmixot (elméleti egyveleget) tud létrehozni, aminek se füle, se farka. Hadd világítsuk meg a jelenséget egy rövid történettel.

A tanítvány, miután a tigriskarom stílussal csúnyán elnáspángolták, napokig nem jött az edzésekre. Aztán egy derűs estén a mester a mezőn talált rá, ahol elgondolkozva ült egy kis tűz mellett. Éppen nyúlpecsenyét sütögetett. Izgatottan fogadta a mestert.
– Mester! Mester! Gondolkoztam, és rájöttem, hogy hogy lehetek a legnagyobb harcos!
– Igazán? Mondd, hogyan? – kérdezte kíváncsian a mester.
– Megtanulom az összes kung fu stílust! Akkor bármilyen stílus ellen jól fogok tudni harcolni, és nem kell majd ilyen szégyent elviselnem. Nem jó ötlet, Mester? – a mester elmosolyodott, majd megszólalt:
– Ha éhesen állsz egy mezőn, aminek a közepén három nyúl kezd el szaladni a mező széle felé, akkor jól laksz-e, ha egyszerre mindhárom nyulat megpróbálod kergetni?

A BoldogságTervezés Akadémia nem próbál meg téged rávenni, hogy egyszerre három nyulat kergess, és azt sem fogja megmondani, hogy melyiket kergesd. A tréning azt fogja megmutatni neked, hogy ha kiválasztottad, hogy melyik nyulat kergesd, akkor azt hogyan tudod elkapni.[/text_block]

Módszertan

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A tréning elsődleges módszertani pontja, hogy mi nem mondjuk meg a „tutit”. Ennek az oka, hogy minden viselkedési és értelmezési program egyéni, és egyéni módon hátráltat vagy visz előre, a program átírása vagy megkerülése pedig egyéni felismerést igényel. A képzésnek nem célja, hogy téged függővé tegyen egy tekintélytől, azaz (még inkább) arra szoktasson, hogy a Te életeddel kapcsolatosan valaki másnak kell megmondania a „tutit”.

A mindennapok történései elviekben hatalmas lehetőséget rejtenek a fejlődésre és arra, hogy a számunkra megfelelő irányba kormányozzuk az életünket. Ugyanakkor, az emberek többsége nehezen vagy egyáltalán nem tudja a mindennapi eseményeket a maga számára olyan transzformatív tapasztalattá fordítani, ami segíti őt a további életében. A képzés során megtanulod teljesen új szemmel nézni a mindennapokat, így idővel minden történés az életedben potenciálisan egy önismereti és személyiségfejlesztési eszközzé válik – ha úgy kívánod. Ezzel nem csak a hangulataidat és a hozzáállásodat fogod tudni tudatosan változtatni, de a saját képességeidbe és irányításodba vetett hited is erősödni fog.[/text_block]

A képzés környezete

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A képzés folyamán lehetőséged lesz, hogy egy semleges, támogató, előítéletektől mentes, biztonságos környezetben fedezd fel, hogy milyen láthatatlan elvek mentén éled az életed és hozod meg a döntéseidet. Mindezek azonban nem azt jelentik, hogy egy hatalmas fejsimogatás lesz végig. Sőt, a biztonság és a támogató környezet pont azért szükséges, mert ez a felfedezés nem mindig lesz kellemes, néha kifejezetten kényelmetlen vagy fájdalmas lehet, sokszor pedig a legkülönfélébb ellenállást fogja kiváltani benned. A végén azonban megtanulod elengedni azokat az ártalmas hiedelmeket és gondolatokat, amelyek évek óta gondot okoznak az életedben.

A képzés helyszíne Budapest.[/text_block]

A képzés gyakorlati oldala

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A képzés 5 hónapos. Minden hónapban egy hétvégén lesznek a foglalkozások. A képzés részeiről NEM LEHET HIÁNYOZNI! Vagyis, olyan nincs, hogy kihagysz egy hetet! A képzés úgy van felépítve, hogy minden részére egyformán szükség van, és egy rész kihagyása hatással lehet arra, hogy az azt követő alkalmakkor milyen sikerrel fogod tudni befogadni a gyakorlatokat, valamint abból milyen sikerrel tudsz majd következtetéseket levonni, és azokat miképp tudod hasznosítani és alkalmazni. Ez azt is jelenti, hogy olyan sincs, hogy az egyik képzési napra eljössz ugyan, de hamarabb mész el. Döntsd el az elején, hogy részt szeretnél-e venni ezen és akkor 100%-osan vegyél részt, vagy sem!

Az első tréningnapon még egyszer tisztázva lesz a képzés módszertana, tisztázzuk a szerepeket, valamint azt, hogy milyen formában dolgozunk együtt. Megállapodunk továbbá azokban a gyakorlati dolgokban, amelyekre szükség van ahhoz, hogy a képzés számára együtt optimális körülményeket teremtsünk.

Az 5 hónap során a következő témákat járjuk végig:[/text_block]

Október 29-30.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Szombat: Ítélkezés

Az első napon lehetőséged lesz megtalálni és kifejteni, hogy mit szeretnél a tréningtől, és pontosan mit szeretnél leginkább körül járni, illetve miben szeretnél leginkább fejlődést elérni, így a teljes részvételedet ennek a célnak vetheted alá.

Ezen túl az első tréningnap az ítélkezés témáját járja körül. Mindnyájunknak megvan a saját ítélkező mechanizmusa, ami alapján a döntéseket hozzuk, és ami alapján értelmezzük a világot. Amikor újra és újra hibázunk, vagy érthetetlen módon olyan helyzeteket alakítunk ki magunk körül (eufemizmussal „olyan helyzetekbe keveredünk”), amelyek nem segítik a boldogulásunkat, akkor az azt jelenti, hogy az ítélkezési mechanizmusunk hibás. Ha képesek vagyunk felismerni a hibát, és látjuk, hogy a döntés „programunk” mely eleme vezetett a hibához, akkor képesek vagyunk ezt ki is javítani. Az első napon tehát azt nézzük meg, hogy ki hogyan ítélkezik, és miképp mérlegel a különböző helyzetekben.

Vasárnap: Programok (minták, ismétlődések)

Mint írtuk, mindnyájunk viselkedését és reakcióit az eddigi tapasztalataink által meghatározott és behatárolt viselkedési és értelmezési minták határozzák meg. Az életünk folyamán mindnyájan kialakítottunk egy sajátos, de mégis programszerű viselkedést. Ez annyit tesz, hogy egy adott eseményre tudattalanul is automatikusan reagálunk, és hasonlóan automatikus a viselkedésünk is. Ezek a sokszor láthatatlan és elkerülhetetlennek tűnő minták óriási hatással lehetnek az életünkre. A második nap ezek feltérképezéséről fog szólni. A felmerülő kérdések többek között ezek lesznek: Milyen körülményeknek és eseményeknek hagyom, hogy irányítsák az életemet? Milyen automatikus válaszreakcióim vannak? Mennyiben és hogyan hátráltatják ezek a boldogulásomat? Hogyan térek ki egy probléma elől? Miképpen befolyásolja ez a választásaimat, és az életemet? Hogy tudok ezen javítani?[/text_block]

November 19-20.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Szombat: Választás

Mik azok a választások, amelyeket tudatosan meghozol, és amelyek hatása az életedre teljesen rejtve marad. Lehetőséged lesz megtapasztalni, hogy Te miképp definiálod magad a saját mércéd szerint, illetve hogy a környezeted miként definiál téged különböző visszajelzések révén. Kiderül, hogy ezek mennyiben korlátozzák a lehetőségeidet és az életminőségedet. Megtanulhatsz megszabadulni ezektől a korlátoktól, és olyan életet teremetni magad számára, ahol a választásaid a sajátjaid, és azok nem hátráltatnak, hanem segítenek a boldogulásodban és a céljaid elérésében.

Vasárnap: Önazonosság, hűség saját magadhoz

Ezen a tréningnapon a saját magadhoz való hűséged lesz a középpontban. Bár sok dolgot szeretnénk irányítani, mégis legtöbbször olyan eseményekkel találjuk szembe magunkat, amelyeket mi nem akartunk. A váratlan dolgok leggyakrabban dühöt, idegességet és stresszt váltanak ki belőlünk. Aztán egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy az új körülmények vagy a körülöttünk lévő emberek szabják meg az életünk folyását és minőségét, holott eredetileg egyáltalán nem ezt terveztük. Ez a tréningnap azt a kérdést járja körül, hogy hogyan érhetjük el azt az életminőséget, amire vágyunk azzal, hogy kitartunk az eredeti szándékaink és céljaink mellett és hűek maradunk saját magunkhoz.[/text_block]

November 19-20.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Szombat: Konfrontáció

Miképp birkózunk meg a váratlan eseményekkel? Azokkal a dolgokkal, amelyeket nem vártunk, nem is terveztünk, de mégis megtörténnek? Hogyan ne fagyj le egy-egy helyzetben, és hogyan tartsd meg vagy vedd át az irányítást és miképp működj a lehető leghatékonyabban a legelképesztőbb helyzetben is.

Vasárnap: Belső erő

Ez a nap a vitalitásról és a belső erőről szól majd. Hogyan válunk képessé arra, hogy bármilyen körülmények között megőrizzük a vitalitásunkat és az energikusságunkat? Hogy tudok megbízható módon kapcsolatba kerülni a bennem rejlő erővel, hogy ezt az erőt bármikor felhasználhassam.[/text_block]

December 10-11.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Szombat: Szabadság

Mindig van választásunk. Nem mindig adatik meg, hogy válasszunk az extra-szuper és a csúcs-szuper opciók közül, de választásunk mindig van. Ezen a napon azt nézzük meg, hogy mit szeretnél az élettől. Isten igazából mit vársz az életedtől? A környezeted és a kívülállók véleményétől függetlenül kell szembesülnöd ezzel a kérdéssel. Kivé választod magad és milyenné választod az életedet?

Vasárnap: Önkifejezés

Az öröm és az önkifejezés kerül ennek a napnak a középpontjába. Hogyan tudom megtapasztalni az abszolút örömöt? Hogyan tudok teret teremteni a saját önkifejezésemnek? Hogyan tudom mesteri szintre fejleszteni a szórakozásra való képességemet és a kreativitásomat ahol és amikor csak akarom? Milyen mentális stratégiákat tudok bevetni mindezek érdekében?[/text_block]

Január 11-12.

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Szombat: Interakció és Spontaneitás

Néhanapján mindnyájan észrevesszük – egyesek talán a kelleténél kicsit többször is –, hogy az életünk tele van fárasztó és egyhangú rutinokkal. Ezek nem csak elnyomják a spontaneitásra való hajlamunkat, de arra is hatással vannak, hogy milyen képet alakítunk ki magunkról mások és saját magunk előtt. A nap kérdései lesznek: Hogyan lehetek újra spontán? Milyen hatással lehet ez a kapcsolataimra? Mik az előnyei? Mik azok a korlátok, amelyeket én erőltetek saját magamra azzal, ahogy viselkedek? Hogy tudnék valami újat, valami mást csinálni? Ezen a tréningnapon azt nézzük meg, hogy miképp találhatsz örömöt az életben azzal, hogy kicsit merészebb leszel.

Vasárnap: Önmegvalósítás

Az utolsó tréningnapon az eddigi összes tréningnap tanulságait fogjuk egy egységes egésszé gyűrni. Éppen ezért ez a nap az önmegvalósítással foglalkozik majd. Tiszta képet fogsz alkotni arról, hogy hogy szeretnéd élni az életed és hogyan tudod beteljesíteni azt. Átvesszük azokat az eszközöket, amelyek révén lehetőséged lesz, hogy a tréning folyamán tanultakat átültesd a mindennapjaidba.

Ezen a napon lesz a tréning év zárónapja.[/text_block]

Hol tudod ezt hasznosítani?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Ha úgy döntesz, hogy alkalmazod a tréningben tanultakat, akkor a mindennapi életedben látod a legnagyobb változásokat, mert az egész életet teljesen más szemszögből fogod látni. Képes leszel olyan eseményekből és történésekből tanulni, amelyeket azelőtt észre se vettél, és látni fogod, hogy legtöbbször azok a dolgok tanítják a számunkra legfontosabb dolgokat, amelyeket minden erőnkkel el kívánunk kerülni. A tréningen tanultakat tehát a mindennapokban egy boldogabb, teljesebb élet elérése érdekében tudod alkalmazni.

A tréning különösen ajánlott, ha:[/text_block]

 • szeretnéd jobban látni és ismerni önmagadat, ezáltal szeretnél fejlődni, teljesebb és boldogabb életet élni
 • szeretnéd a lelki és mentális immunrendszeredet megerősíteni, hogy céljaidat még könnyebben érhesd el
 • életed egy nehéz szakaszában szeretnél tisztábban látni, és új irányt szabni az életednek
 • a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd javítani
 • társat szeretnél találni, de ennek legnagyobb akadálya Te magad vagy
 • karrierváltás előtt állsz
 • most válsz vagy váltál, és új lappal szeretnél indítani
 • szeretnél jobb szülővé válni, és ezért szeretnél saját magadra reflektálni
 • olyan szakmákban dolgozol, ahol emberekkel kell foglalkozni, különösen kiemelve:
 • pedagógus
 • tanácsadó
 • tréner
 • szupervizor
 • HR menedzser/vezető
 • mentálhigiénés szakember
 • pszichológus
 • cégvezető

Eddigi eredmények:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Az, hogy melyik résztvevő “mit vesz ki” a tréningből, az természetesen nagy mértékben múlik azon, hogy mit ad bele. Ha valaki csupán szerepelni jön, vagy fejsimogatásért, hogy mindent a lehető legnagyszerűbben csinált, és nem hajlandó feltárni a vakfoltjait és szembenézni azokkal az életterületeivel, amelyeken fejlődnie kellene, akkor természetesen ez a képzés számára ugyanolyan lesz, mint bármely más képzés. Eredménytelen. Viszont, ha valaki komolyan változni és fejlődni akar, és képes felgyűrni az ingujját ehhez és esetleg a konstruktív kritikát is elfogadnia, továbbá két tréning alkalom között is “gyakorol” (igen, lesznek házi feladatok is!), akkor ott lesz változás. Eddig résztvevőink eredményei a teljesség igénye nélkül:[/text_block]
 • kibékülés és kapcsolat javítása családtaggal
 • szülőkkel való problémás kapcsolat javítása
 • főnökkel való konfliktus feloldása, élhető munkakapcsolat kialakítása
 • előléptetés munkahelyen
 • az asszertív “nemet” mondás képességének elsajátítása
 • pártalálás
 • kilépés megunt munkahelyről, bátorság új karrier építéséhez
 • fellazulás, önfeledt szórakozás készségének elsajátítása
 • saját nőiség megélése, barátzónából való kikerülés
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A fentiekből is látszik, hogy a tréningen mindenki a saját problémáján dolgozik, és a problémás életterületén tud eredményeket elérni. Fantasztikus látni azokat az “AHA!”-pillanatokat, amikor egy résztvevő ráébred addigi hibás gondolkozására, visszajelzést kap, majd pár alkalom múltán pozitív változásokról számol be. Ezért dolgozunk, ezért csináljuk! Csakúgy azonban, mint egy fogyókúránál, vagy kemény edzéstervnél, munka nélkül itt sincsen eredmény![/text_block]

Korábbi résztvevőink mondták:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Meghaladta az elvárásaimat. Azt hittem nem fogjátok tudni megdönteni a már kialakult elképzeléseimet, maximum asszisztálni tudtok a hangos gondolkodásomban, ezzel szemben olyan szemléletformáló elméletek merültek fel, amiken magam is meglepődtem. Emellett a gondolatébresztők rávilágítottak arra is, hogy az általam képzelt központi probléma – az édesapámmal való kapcsolatom megjavítása – az életemre és a személyiségemre nézve nem is a legnagyobb, és a program által olyan kérdéseket is sikerült feltennem magamnak, amik korábban fel sem merültek és egy sokkal mélyebb életvezetési gubancot tártak fel, amire (remélem) működőképes megoldási lehetőségeket is kaptam.

Sokkal többet kaptam tőle mint ahogyan arra számítottam. Kicsit szkeptikus voltam és nem is nagyon tudtam, hogy mit várhatok ettől, de pozitívan csalódtam.

A legjobb szerintem a sok gyakorlati tapasztalás volt, hogy nem csak elméletben beszéltünk a dolgokról, hanem konkrét helyzeteken keresztül tapasztalhattuk meg az adott téma mondanivalóját.

Érzem, hogy magabiztosabb és önállóbb lettem, bátrabban képviselem az álláspontomat és kevésbé foglalkozom azzal, mit gondolnak mások, csökkent a megfelelési vágyam. És több ember előtt is magabiztosabban tudok megszólalni, egyértelműen csökkent az ezzel kapcsolatos frusztrációm. Döntéseimben igyekszem kevésbé korlátozni magam a körülmények által és egyre tágabb összefüggéseiben szemlélni a dolgokat.

Igaz én lassabban nyíltam meg mint a többség :), de magamhoz képest sokat fejlődtem. Könnyebben megnyílok mások felé, és bátrabban vállalom fel a konfrontációkat akkor is ha nem a komfortzónámban vagyok. Másképpen tekintek magamra és a szerepemre az életemben. Sokkal tudatosabban jelen vagyok és szervezem azt. [/text_block]

Trénerek

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Az Akadémia trénerei Soós Viktória és Jaczenkó László, a BoldogságTervezés Program elindítói.[/text_block]

Soós Viktória

önismereti tréner, life és business coach, a Szabad Vagyok Program elindítója, a BoldogságTervezés könyvek 1. kötetének, az Ezért vagy még egyedül című könyvnek a szerzője. Az elmúlt években több ezer embernek segített párt találni.


Jaczenkó László

life coach, a BoldogságTervezés Program tudományos hátterével foglalkozó ismeretelméleti phds kutató. Célja a nagyközönség számára érthetővé és elérhetővé tenni a pozitív pszichológia eredményeit. Tréneri technikáit többek között Hollandiából hozta el nekünk.


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Helyszín: Budapest, Király utca 18, Coach Akadémia
Időpontokat az adott témáknál találsz. Reggel (a csoporttal való megegyezés szerint) vagy 9-kor, vagy 10-kor kezdünk, befejezési időpontot a tréning jellegéből fakadóan nem tudunk mondani. A tréningnapokra már ne tervezz semmit, ez valóban egy intenzív tréning! Igyekszünk a vidéki résztvevőkhöz is igazodni, de előfordulhat, hogy 8-9 körül végzünk. Ha messzebbről jössz, érdemes lehet itt aludnod ismerősnél, vagy szálláson.[/text_block]

A hat hónapos tréning díja és jelentkezés feltételei

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]A BoldogságTervezés Akadémia egy éves tréningje komoly munkát, odafigyelést, és eltökéltséget igényel nem csak a trénerek, hanem a Te részedről is. Hathatós és hosszú távú eredményeket nem lehet két perc alatt elérni. Éppen ezért a jelentkezésnek feltételei vannak, amelyek a következők:[/text_block]
 • A tréningre maximum 15 fő jelentkezhet! Több jelentkező esetén, a tréning díj beérkezésének sorrendjében fogadjuk a jelentkezéseket.
 • A képzés megfelelő környezetének megteremtése érdekében egy állandó csoportban fogsz dolgozni. A jelentkezéssel elfogadod, hogy a tréning minden napján részt veszel! Vagyis határozd el magad, és tartsd magad az elhatározásodhoz! Meg fogja érni! Bár elsődlegesen ezzel azt biztosítod, hogy a képzés számodra legyen sikeres, a részvételeddel a többi résztvevő haladását is segíted! Ne feledd, ez a tréning egy közösségi térben megvalósuló egyéni személyiségfejlődés és boldogság tervezés! A te részvételed éppoly fontos a többieknek, mint az ő részvételük neked!
 • A tréningnapokon felkészülten, az esetleges otthoni feladatok elkészítésével jelensz meg!
 • A tréning mindegyik gyakorlatát végig kell csinálnod! Ha belevágsz, nem dönthetsz úgy, hogy bizonyos gyakorlatok alól kivonod magad, mert az neked kényelmetlen vagy nem tetszik! Minden feladatnak önálló szerepe és értelme van. Ezek felfedezése ugyan a te feladatod, de ehhez támogatást nyújtunk. Természetesen nem adunk olyan gyakorlatot, ami téged törvénysértésre vagy ésszerűtlen, életveszélyes helyzetekbe kényszerít.
 • Ez a tréning nem egy fejsimogató tréning. ? Azaz nem feltétlenül arról szól, hogy megsimogatjuk egymás fejét és mindenki úgy megy haza, hogy “Jajj de jól csinálok mindent és milyen ügyes vagyok!”. Vannak dolgok, amiket biztosan jól csinálsz, akár jobban is, mint mások, és vannak dolgok, amikkel a sajád boldogságodat, boldogulásodat akadályozod. Elképzelhető, hogy számodra kényelmetlen, konfliktusos helyzetekkel is találkozhatsz. Csak akkor jelentkezz a tréningre, ha akkor is kész vagy szembenézni azokkal az automatizmusokkal, amik a boldogulásodat akadályozzák, ha az neked kényelmetlen!
 • Ami a tréningen történik, az a tréningen marad! A tréningen olyasmik is elhangozhatnak, amelyeket az egyes résztvevők nem szeretnének a tréning keretein kívül megosztani. Tartsuk tiszteletben egymás magánszféráját és titkait!
 • A tréning résztvevők egymás közötti kapcsolattartására, a feladatok egyes megbeszélésére, kiértékelésére és feldolgozására külön fórumot biztosítunk!

A tréning részvételi díja

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Már csak az a kérdés, hogy mennyibe is kerül a tréningen részt venni. Ha sietsz, annyiba, amennyiért itt Pesten 14 órányi pszichológiai/coach/kineziológiai/jósnős/asztrológusos beszélgetést kapsz. Az Akadémián ezért nem egy, hanem két szakember, és nem 14 órát, hanem 10 napot foglalkozik veled, ráadásul társakat is kapsz önismereti munkádhoz. Sőt, jó társaságot is – az előző évfolyammal nemsokára lesz az első osztálytalink ?

Egy összegben:

Október 1-ig korán kelő kedvezménnyel:

149,990 Ft

október 2-től

209 990 Ft

(egy összegben fizetve)

Részletfizetési lehetőség (ha az előleg beérkezik október 1-ig):

Amennyiben az egyösszegű díjfizetés neked nem felel meg, választhatsz részletfizetést is. Az alábbi két részletfizetési opció közül választhatsz:

Részletfizetés 1. (3 x 60,000 Ft)

Ez a részletfizetési opció a következőképpen működik:

 1. 35,000 Ft előleget kell befizetned a jelentkezés után 8 nappal de legkésőbb május 8-ig (amelyik előbb van)
 2. 25,000 Ft-ot kell hoznod az első tréningnapra (azaz június 6-ra)
 3. Majd még 2 x 60,000 Ft-ot a második és a harmadik tréningalkalomra (azaz június 27-re és július 25-re)

Részletfizetés 2. (6 x 35,000 Ft)

Ez a részletfizetés a következőképpen működik:

 1. 35,000 Ft előleget kell befizetned a jelentkezés után 8 nappal, de legkésőbb június 1-ig (amelyik előbb van)
 2. További 35,000 Ft-ot kell hoznod minden egyes tréningalkalomra (azaz már június 6-ra is!)

!!! FONTOS INFORMÁCIÓ !!! A részletfizetés választása neked könnyebbséget jelent a fizetés tekintetében, ám azt fontos leszögezni, hogy ez pusztán ennyi: részletfizetés. Vagyis a tréning díját akkor is teljes egészében ki kell egyenlítened, ha később úgy döntesz, hogy a tréninget nem csinálod végig!

Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azaz a ténylegesen fizetendő összeget mutatják!

Ne gondolkozz sokáig! Már csak 7 hely van!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. A jelentkezéssel elfogadod a fenti jelentkezési feltételeket! (A számlázási adatokat csak akkor kell kitölteni, ha a számlát nem a saját nevedre és címedre szeretnéd!). Az adataidat kizárólag a képzés kapcsán használjuk fel, harmadik fél részére azokat nem adjuk át![/text_block]
[custom_html]

[/custom_html]

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.