Üdvözöllek

“Komolyan adsz egy iránytűt
a leendő páromhoz?”

Igen, de az utat neked kell végigjárnod! Indulhatunk?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Először is, tisztázzunk valamit: a Társtaláló Iránytű elnevezés nem csupán marketingszöveg. Segítségemmel 2009 óta több ezer elégedett olvasóm és tanfolyamosom, konferencia és tréningrésztvevőm írt nekem hálás köszönetet a munkámért. (Ezért csinálom :-)

Teljesen mindegy, hogy 21 vagy 71 éves vagy, a sorozat mindenképpen hasznos lesz és tanulságos, hiszen benne van az a rengeteg tapasztalat, amit társkeresők coachaként, azaz “randiguruként” szereztem.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy a legtöbbször a társtalálás akadálya nem külső okra vezethető vissza, hanem sokkal inkább belső gátakra és korlátokra. Önbizalomhiány, “nem vagyok elég jó”, “túl sok vagyok”, “én már nem kellek senkinek” és társaik – ismerősek Neked is? Egyet hadd szögezzek le rögtön az elején: MINDENKI TALÁLHAT TÁRSAT. De tényleg – olyan, teljesen reménytelennek tűnő de aztán sikerrel párt találó esetekkel találkoztam már, hogy hidd el, amikor ezt mondom: mindenkinek van valahol valaki. Csak meg kell keresni. Persze, az út, amit be kell járni, nem mindenkinek egyforma hosszú. De egy biztos: ha feladod és nem csinálsz semmit, akkor nem lesz társad és ez ilyen egyszerű. (Várhatod a királyfit lovon vagy a hercegnőt aki véletlenül a karodba hullik a Tesco pultjai között, de tapasztalataim szerint ez sajnos nem így működik.)

Láttam már 38 éves szűz, nem éppen Brad Pitt kinézetű programozót, 65 éves túlsúlyos nyugdíjast, elszigetelten élő falusi asszonyt társat találni, a közös minden sikersztoriban az, hogy tettek azért, hogy legyen társuk. Tegyél Te is! Ne kövesd el az összes hibát újra és újra, vagy ha nem hallgatsz rám és belemész ugyanazokba a kátyúkba, utána ne csodálkozz!

Igen, mostmár talán érzed: coachként a dolgom nem csupán az, hogy infókkal szolgáljak és segítsek, de az is, hogy kicsit “rugdossalak” – szép szóval motiváljalak és inspiráljalak, hogy végre valóban összeszedd magad!

A társért meg kell dolgozni

Furcsán hangozhat, de a helyzet ez: a társért meg kell dolgozni, főleg, ha már elmúltál harminc és úgy érzed, elfogytak a lehetőségek. Már vége a gimis időknek, amikor elég volt egy osztálykirándulás vagy épp elég lehetőséget szolgáltatott a diszkó. Harminc felett a dolgok elkezdenek bonyolódni – az emberek többsége megállapodik, családalapításon gondolkodik és már nem elég annyi, hogy valaki szimpatikus, egy sor más kritériumnak is meg kell felelnie. Hiába van jó állásod, ha munka után holtfáradtan esel be az ágyba és nem mész sehova, hiába vagy jó fej, ha nem látják benned a férfit (vagy a nőt), ha kimaradt bizonyos készségek elsajátítása (flörtölés, kezdeményezés), ezek bepótlását mostmár nem halogathatod. Nőként ráadásul a korral fogynak az esélyeid is – ez kegyetlen dolog, de sajnos igaz. Muszáj tehát aktív részesévé válni sorsod alakításának.

Elmélet helyett gyakorlat!

Múltkor végighallgattam egy ezoterikus előadást, amelyben az előadó azt fejtegette, hogy a tökéletes társ bevonzása érdekében minden reggel ötféle mantrát kell felsorolni. Egy másik előadó az asztrológia fontosságát ecsetelte, egy harmadik a feng shuit reklámozta, amely szintén tökéletes eszköz a társtalálásra – csupán egy szerelemsarkot kell kialakítani utána pedig várni, hogy felbukkanjon az Igazi. Mondanom sem kell, mindhárom nő szingli volt, csupán elméletben voltak a társkeresés és párkapcsolat szakértői. Ezért azt javaslom Neked, mindig nézd meg, hogy akitől a tanácsot kéred, az hogyan is áll ezen a téren. Nem mindegy, hogy melyik irányba indulsz el ugyanis! Amennyi idő alatt kitanulod a különféle tanokat, ezernyi praktikus lépést tehetnél meg a párod felé, szóval ne vesztegesd az idődet, és gyürkőzz neki a gyakorlatnak!

Talán nem hiszed most el, de Te is lehetsz valakinek a szemében ellenállhatatlan, ragyogó, vonzó nő. Tudom, hogy nehéz hinni ebben annyi csalódás és sok hónapnyi, akár több éves egyedüllét után, de tény, hogy bárki, aki hajlandó energiát és időt áldozni rá, könnyen követhető lépésekben megtanulhatja a sikeres párkeresést és módszereit, amelyeket alkalmazva drasztikus változások állnak be a szerelmi életében.

Öveket becsatolni, indulunk!

A következő napokban megismered azokat az alapelveket, amelyek mentén a Társtaláló Iránytű működik. Rengeteg praktikus tanácsot és ötletet fogsz kapni, miközben átlátod, hogy pontosan mit és hogyan is kellene csinálnod, és eddig mit rontottál el.

Végigcsinálunk egy egyhetes online coachingot most együtt! Mit szólsz?[/text_block]

arrow

HÁZI FELADAT  önálló, független, magabiztos nőknek (és mindenki másnak is)

[text_block style=”style_1.png” align=”left” width=”460″]Az első házi feladatod roppant egyszerű: ha bárki segíteni akar neked a következő napokban bármiben is, fogadd el! Tapasztalataim szerint az egyedülálló nők nagy többsége teljesen megszokta, hogy mindent saját maga csináljon, és éppen ezért nehezére esik segítséget elfogadnia. Ilyenkor szokták azt mondani a társkereső férfiak, hogy “de annyira önálló, minek kellenék neki én?” vagy “olyan sok mindent csinálsz, minek neked egy párkapcsolat?” Tehát: engedd, hogy segítsenek (Igen, tudom hogy egyedül is boldogulsz, és ez nagyszerű is, de akkor is hagyd, hogy segítsenek!) A bátrabbak kérhetnek is segítséget![/text_block]
  • A társért meg kell dolgozni
  • Harminc felett fogynak a lehetőségek és az elérhető férfiak, ezért nem ülhetsz a babérjaidon
  • Válogasd meg, kinek a párkapcsolati és társkereső tanácsait fogadod el!
  • Első házi feladat: fogadd el, ha segíteni akarnak Neked!

Randi Andi

Társkereső coachként és önismereti trénerként évek óta abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a társukat, illetve egyensúlyt tudjanak kialakítani az életükben. Módszereim a pozitív pszichológia elvein és a coaching eszköztáron alapulnak. A coachingon kívül tanfolyamokon, Műhelynapokon, nyári táborban várom a fejlődni vágyókat.

Egymást erősítő, boldog párkapcsolatban élek, de a társkeresős időszakomban bőven elég saját élményt gyűjtöttem össze ahhoz, hogy tudjam, min mennek keresztül a hozzám fordulók.“Szia Andi!

Így utólag is szeretném megköszönni azokat a tanácsokat amiket adtál, jó tanácsok voltak, nagyon is.
Meg lett az eredménye azoknak a tanácsoknak amiket adtál.… mindig sokat gondolkodtam rajtuk és próbáltam változtatni, megerősíteni magam… sikerült is, és azt hiszem bevonzottam azt a férfit, akire mindig is vágytam… Nagyon jól megértjük egymást, kedveljük egymást, igaz még nagyon friss a dolog, 1 hetes, de kevés férfival találtam meg ennyire az összhangot mint Vele…

Kati”

“Kedves Andi!

Köszönettel tartozom neked és az általad kapott tudásomnak. A te utasításaidat követve büszkén elmondhatom,hogy végre én is megtaláltam a páromat.Egy olyan ember személyében akit a válásom óta nagyon jól ismertem.Ő volt mellettem akkor is mint barát.Átsegített a nagyon nehéz időszakomon.Sok mindent megtett értem akkor is és azóta is.Bármikor számíthattam rá…de csakis
mint barát.Neki akkoriban már volt egy több éve tartó kapcsolata.Ami azóta véget ért.Úgy döntöttem,hogy eddig Ő segített nekem átvészelni ezt a nehéz időt …most rajtam a sor.Próbáltam jobb kedvet csinálni neki és elcsaltam magammal szórakozni.Nagyon jól éreztük magunkat.Annyira jól sikerült,hogy azon az estén össze is jöttünk.Ennek már 1 hónapja.Azóta is  elválaszthatatlanok vagyunk.Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet.Sok sikert kívánok a további munkádhoz…és sok sikert és kitartást azoknak is akik még nem találták meg a párjukat.Csodaszép hetet kívánok neked.

Üdvözlettel Dytke”

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.