Üdvözöllek!

“Komolyan adsz egy iránytűt
a leendő páromhoz?”

Igen, de az utat neked kell végigjárnod! Indulhatunk?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Először is, tisztázzunk valamit: a Társtaláló Iránytű elnevezés nem csupán marketingszöveg. Segítségemmel 2009 óta több ezer elégedett olvasóm és tanfolyamosom, konferencia és tréningrésztvevőm írt nekem hálás köszönetet a munkámért. (Ezért csinálom ?

Teljesen mindegy, hogy 21 vagy 71 éves vagy, a sorozat mindenképpen hasznos lesz és tanulságos, hiszen benne van az a rengeteg tapasztalat, amit társkeresők coachaként, azaz “randiguruként” szereztem.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy a legtöbbször a társtalálás akadálya nem külső okra vezethető vissza, hanem sokkal inkább belső gátakra és korlátokra. Önbizalomhiány, “nem vagyok elég jó”, “túl sok vagyok”, “én már nem kellek senkinek” és társaik – ismerősek Neked is? Egyet hadd szögezzek le rögtön az elején: MINDENKI TALÁLHAT TÁRSAT. De tényleg – olyan, teljesen reménytelennek tűnő de aztán sikerrel párt találó esetekkel találkoztam már, hogy hidd el, amikor ezt mondom: mindenkinek van valahol valaki. Csak meg kell keresni. Persze, az út, amit be kell járni, nem mindenkinek egyforma hosszú. De egy biztos: ha feladod és nem csinálsz semmit, akkor nem lesz társad és ez ilyen egyszerű. (Várhatod a királyfit lovon vagy a hercegnőt aki véletlenül a karodba hullik a Tesco pultjai között, de tapasztalataim szerint ez sajnos nem így működik.)

Láttam már 38 éves szűz, nem éppen Brad Pitt kinézetű programozót, 65 éves túlsúlyos nyugdíjast, elszigetelten élő falusi férfit társat találni, a közös minden sikersztoriban az, hogy tettek azért, hogy legyen társuk. Tegyél Te is! Ne kövesd el az összes hibát újra és újra, vagy ha nem hallgatsz rám és belemész ugyanazokba a kátyúkba, utána ne csodálkozz!

Igen, mostmár talán érzed: coachként a dolgom nem csupán az, hogy infókkal szolgáljak és segítsek, de az is, hogy kicsit “rugdossalak” – szép szóval motiváljalak és inspiráljalak, hogy végre valóban összeszedd magad!

A társért meg kell dolgozni

Furcsán hangozhat, de a helyzet ez: a társért meg kell dolgozni, főleg, ha már elmúltál harminc és úgy érzed, elfogytak a lehetőségek. Már vége a gimis időknek, amikor elég volt egy osztálykirándulás vagy épp elég lehetőséget szolgáltatott a diszkó. Harminc felett a dolgok elkezdenek bonyolódni – az emberek többsége megállapodik, családalapításon gondolkodik és már nem elég annyi, hogy valaki szimpatikus, egy sor más kritériumnak is meg kell felelnie. Hiába van jó állásod, ha munka után holtfáradtan esel be az ágyba és nem mész sehova, hiába vagy jó fej, ha nem látják benned a férfit, ha kimaradt bizonyos készségek elsajátítása (flörtölés, kezdeményezés), ezek bepótlását mostmár nem halogathatod. Egy jó hírem viszont van: férfiként a korral egyre csak nőnek az esélyeid, és egyre nagyobb a verseny – a nők között, akik mind normális társat szeretnének. Tehát csak normális társnak kell lenned, ennyi az egész ?

Elmélet helyett gyakorlat!

 

A leckékben csupa olyan dolgot tettem bele, amelyek valóban működnek. Gyakorlatiasan állok a témához, ezért feladatokat is kapsz. Ha csak finnyogsz és nagyon okosnak hiszed magad, akinek nem lehet újat mondani, akkor pont ugyanazt az eredményt fogod kapni a leckék elolvasása után, mint eddig. Ha viszont végigcsinálod a gyakorlatokat és nyitott vagy a leckék és a mondandóm iránt – nos, akkor egy-két hónap múlva már egészen más lehet az életed, mint eddig!

 Öveket becsatolni, indulunk!

A következő napokban megismered azokat az alapelveket, amelyek mentén a Társtaláló Iránytű működik. Rengeteg praktikus tanácsot és ötletet fogsz kapni, miközben átlátod, hogy pontosan mit és hogyan is kellene csinálnod, és eddig mit rontottál el.

Végigcsinálunk egy egyhetes online coachingot most együtt! Mit szólsz?[/text_block]

arrow

HÁZI FELADAT  nem eléggé magabiztos férfiaknak (és magabiztosaknak is!)

[text_block style=”style_1.png” align=”left” width=”460″]Az első házi feladatod roppant egyszerű: vegyél egy papírlapot, oszd ketté, és írd fel a bal oldalra a pozitív, a jobb oldalra pedig a negatív tulajdonságaidat, ha a társkeresésről, illetve a párkapcsolatról van szó. Tehát bal oldalra mindazt a pluszt, ami hozzásegít téged egy jó párkapcsolathoz, jobb oldalra pedig a mínuszokat, amelyek meggátoltak eddig ebben. Például a “munkamániás” jó lehet, ha a karrieredről van szó, de rossz, ha a párkapcsolatodról.[/text_block]
  • A társért meg kell dolgozni
  • Férfiként korral nőnek az esélyeid
  • Válogasd meg, kinek a párkapcsolati és társkereső tanácsait fogadod el!
  • Első házi feladat: gondold végig, mit adsz és mit veszel el egy párkapcsolattól!

Randi Andi

Társkereső coachként és önismereti trénerként évek óta abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a társukat, illetve egyensúlyt tudjanak kialakítani az életükben. Módszereim a pozitív pszichológia elvein és a coaching eszköztáron alapulnak. A coachingon kívül tanfolyamokon, Műhelynapokon, nyári táborban várom a fejlődni vágyókat.

Egymást erősítő, boldog párkapcsolatban élek, de a társkeresős időszakomban bőven elég saját élményt gyűjtöttem össze ahhoz, hogy tudjam, min mennek keresztül a hozzám fordulók.“Szia Andi!

Így utólag is szeretném megköszönni azokat a tanácsokat amiket adtál, jó tanácsok voltak, nagyon is.
Meg lett az eredménye azoknak a tanácsoknak amiket adtál.… mindig sokat gondolkodtam rajtuk és próbáltam változtatni, megerősíteni magam… sikerült is, és azt hiszem bevonzottam azt a férfit, akire mindig is vágytam… Nagyon jól megértjük egymást, kedveljük egymást, igaz még nagyon friss a dolog, 1 hetes, de kevés férfival találtam meg ennyire az összhangot mint Vele…

Kati”

“Kedves Andi!

Köszönettel tartozom neked és az általad kapott tudásomnak. A te utasításaidat követve büszkén elmondhatom,hogy végre én is megtaláltam a páromat.Egy olyan ember személyében akit a válásom óta nagyon jól ismertem.Ő volt mellettem akkor is mint barát.Átsegített a nagyon nehéz időszakomon.Sok mindent megtett értem akkor is és azóta is.Bármikor számíthattam rá…de csakis
mint barát.Neki akkoriban már volt egy több éve tartó kapcsolata.Ami azóta véget ért.Úgy döntöttem,hogy eddig Ő segített nekem átvészelni ezt a nehéz időt …most rajtam a sor.Próbáltam jobb kedvet csinálni neki és elcsaltam magammal szórakozni.Nagyon jól éreztük magunkat.Annyira jól sikerült,hogy azon az estén össze is jöttünk.Ennek már 1 hónapja.Azóta is  elválaszthatatlanok vagyunk.Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet.Sok sikert kívánok a további munkádhoz…és sok sikert és kitartást azoknak is akik még nem találták meg a párjukat.Csodaszép hetet kívánok neked.

Üdvözlettel Dytke”

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.