40-esek randija!

Unod már az online társkeresést?

Akkor ezt a randit Neked találtuk ki!

30-40-50 felett a társkeresés egyre nehezebb? Kevés a lehetőség, az online társkeresés pedig macera?

Mit csináljon az, akinek semmi kedve az online társkereséshez, esetleg kinőtt a szórakozóhelyeken való ismerkedésből, vagy kikoptak a barátai és nincsen kivel elmennie körbenézni a “piacon”? Akinek már régóta nem randizott és ráférne egy kellemes este?


Itt a Szabad Vagyok Randi!

A hagyományos villámrandi-modellt továbbfejlesztve a Szabad Vagyok Randi akár egész estés szórakozássá is bővülhet – ez csak Rajtad múlik!


Egész estés villámrandi?!

7 férfi és 7  nő ül le 7-7 percet beszélgetni egymással. 7 perc alatt szerzel egy első benyomást, ha tetszik a másik, akkor folytathatod később a beszélgetést, ha nem, akkor is kibírható időmennyiség. Teljes nevedet el sem kell árulnod: mindenki a becenevével szerepel a randin.

Szabad Vagyok Randi

Egész estés villámrandi

Ha bátortalan vagy, nyíltan nem is kell a másik felé jelezned a szimpátiádat – elég, ha leadod az elején kapott Randi kártyádat rajta azok neveivel, akikkel szívesen folytatnád az ismerkedést. Ha egyezést találunk, mindkettőtök megkapja a másik e-mailes elérhetőséget, hogy akár már másnap fel tudjátok venni egymással a kapcsolatot.

A Randi végeztével a hangulatos helyszín, a Kispipacs Bár kinyitja kapuit, “bejöhetnek a “külsősök” is, és megkezdődik az éjszakai szórakozás élőzenével, tánccal. Ha van kedved, maradhatsz akár hajnalig!

A Szabad Vagyok Randi csomagban

  • 7 ellenkező nemű társkeresőt,
  • egy-két welcome drinket (legyen az koktél vagy szimpla üdítő),
  • egy jó beszélgetést és egy jó bulit találsz.
  • Nemcsak kapcsolatok, barátságok is születhetnek, felhőtlenül szórakozhatsz!

Helyszín:

Budapest, II. kerület, Mechwart-ligethez közel a hangulatos Kispipacs bár, ahol a randi után élőzenés buli veszi kezdetét – Te döntöd el, hogy szeretnél-e maradni, vagy sem (erősen javallott, hogy maradj!)

Kispipacs Bár

A Szabad Vagyok Randi helyszíne

Részvételi díj és jelentkezés

A randi ára 5000 Ft, amely magában foglal 2000Ft értékű fogyasztást is a jó hangulat biztosítása érdekében 🙂

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Csak komoly szándékúaknak! Azért, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő létszámot, a randi árából 2000 Ft regisztrációs díjat előre kell elutalni a válasz e-mailben megadott bankszámlaszámra, a maradék 3000 Ft a helyszínen fizetendő. Ha nem tudsz eljönni, legalább a randi előtt 2 nappal szólj – ekkor visszautaljuk neked a regisztrációs díjat. Ha 2 napon belül szeretnéd lemondani, vagy le sem mondod a részvételedet, sajnos nem tudjuk visszautalni a díjat.

Következő időpont:

Februárban! Ha feliratkozol, értesítelek! 🙂

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.