A párkapcsolatban élő 30-as nők titka
a hatásos kezdeményezés!

Íme 33 pofonegyszerű nyitás,
amellyel Te is könnyedén megtalálod a párod!

Ingyenesen letölthető ebook a legegyszerűbb és nagyszerűbb kezdeményező technikákkal!

A sikeres társkeresők titka nem más, mint a hatásos KEZDEMÉNYEZÉS! Elmondom, miért!

Mégis, a társkeresők nagy része nem akar, nem mer, vagy nem tud kezdeményezni. Pedig ez az a dolog, ami elválasztja a sikeres társtalálókat a sikertelen egyedülállóktól.

A kezdeményezéssel kapcsolatos félelmekre és kételyekre összeállítottam egy ingyenesen letölthető ebookot, amelyben azonnal bevethető, kész fegyvertárat kapsz a kezedbe!

Ezeket tartalmazza az ingyenes ebook:

  • Hogyan érdemes kezdeményezni? Mivel nyiss?
  • Hogyan folytasd a társalgást könnyedén?
  • Bármikor bevethető bevállalósabb kérdések!
  • Különleges alkalmakhoz illő kezdő szövegek
  • + Társalgási Napló!

Ezt gondolják a 33 kezdeményezésről azok, akik már letöltötték:

Márti
"Kedves Andi! Köszönöm, már az elsők között le is töltöttem 🙂 Nagyon jó anyagnak tartom! Kár, hogy az én korosztályomból (53 - és + / - 10 nekem beleférne! ) kevés férfi van "jelen", illetve mer keresgélni, hiszen nem jó egyedül!"
 

Hajnalka

"Évek óta látom, hogy amit csinálsz, azt igényesen és jól, felkészülten és alaposan csinálod, nem gagyi módra, mint mások és folyamatosan képzed magad(...) Tökéletesen jó kezdések, jó szövegek!"

A 33 egyszerű és nagyszerű kezdeményezés ebook szerzője

Soós Viktória life coach, Randi Andi néven 10 éve foglalkozom társkeresőkkel, tanfolyamokat, táborokat és workshopokat tartok nekik. Én írom a Társkereső Kalauzt illetve én vagyok a szerzője az Ezért vagy még egyedül című könyvnek is. Jó pár éves tapasztalataim alapján adom most át Neked ezt az ebookot - ráadásul teljesen ingyenesen!  Töltsd le most!

(Én is utálom a spamet, ezért kizárólag társkereséssel kapcsolatos, számodra hasznos anyagokat küldök számodra feliratkozásod után! Leveleimről egyetlen kattintással leiratkozhatsz, ezzel törölve magad az adatbázisból!)