Színezd Újra! Tábor Görögországban!

A Szabad Vagyok, az EdzésMester és a BoldogságTervezés Program bemutatja:

Színezd újra! tábor szinezd ujra

 

Mi ez? Egy hét feltöltődés a görög tengerparton!

Mikor? 2014, szeptember 1-10

Hol? Paralia, Görögország

 

„Hova és kivel menjek nyaralni?”
„Mindenki párban nyaral vagy családdal, nincs kedvem becsatlakozni”
„Nem akarok kényszerből olyannal nyaralni akivel nincs kedvem”
„Unatkozom a nyaralásokon, jó lenne valami új…”

 

Mit szólnál egy olyan nyaraláshoz, amikor amellett, hogy kiszállhatsz a mókuskerékből és picit kifújhatod magad a tengerparton, nyugodt környezetben, végre csak magadra figyelve gondolhatnád végig a dolgaidat anélkül, hogy bárkinek meg kellene felelned? Amikor egy társaságban érdekes és jó hangulatú foglalkozásokon tiszta lappal indulva figyelheted meg önmagad és csodálkozhatsz rá olyan dolgokra, amelyek a hétköznapokban nem tűntek fel, pedig végig ott voltak? Amikor megengedheted magadnak azt a luxust, hogy az élet nagy dolgairól gondolkozz: olyasmikről, mint ki vagyok én? Mik a céljaim? Kit és mit keresek az életben?

Főleg, ha a nyaralás és személyiségfejlesztés mellé még felfrissítő edzéseket, kirándulást és bulit is kapnál, hogy igazán kipihenten és feltöltődve érkezhess haza…

A Szabad Vagyok, az EdzésMester és a BoldogságTervezés Program bemutatja:

Színezd újra! egy hetes görögországi nyaralás sok mókával, személyiségfejlesztő és önismereti foglalkozásokkal, kirándulásokkal és napi edzésekkel!

 

Ha tehát

  • lenne kedved egy tengerparton nyaralni, de nem tudod, hogy kivel,
  • szeretnéd egy kicsit átgondolni a dolgaidat és a céljaidat könnyedén követhető önismereti gyakorlatokkal
  • kiszakadni a mókuskerékből és lelkileg, testileg feltöltődve kezdeni az őszt
  • szeretsz mozogni, és szeretnéd, ha kicsit edzenél is az egy hét alatt
  • szeretnél sütkérezni többedmagaddal egy kellemesen meleg aranyhomokos tengerparton, és
  • szeretnél jó társaságban (és persze velem) tábori hangulatban egy hét felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást,

akkor ezt a tábort NEKED találtuk ki!

 

A táborról

A Színezd újra! tábort idén harmadjára szervezzük meg Paralián. A program célja a nyaraláson túl a személyes fejlődés és feltöltődés elősegítése önismereti programokkal és edzésekkel. A program gyakorlatai nagy hangsúlyt helyeznek a tapasztalati úton való fejődésre, az itt és mostban lévő valódi fejlődésre, ezért mindenkinek ajánljuk szakmai háttérre, életkorra vagy nemre való tekintet nélkül.

A program számos aktivitást, gyakorlatot, csoportfoglalkozást kínál a résztvevők számára, elősegítve az egymással való megismerkedésen és a közösségépítésen túl a személyes fejlődést és az önismereti munkát. A tábor tréning része naponta átlagosan 4-6 órát vesz igénybe, és blokkokban tartjuk meg őket, hagyva időt úszásra, napozásra, shoppingolásra. A blokkok közül az utolsó fakultatív, viszont az első kettő nem, tehát aki a szeretne velünk tartani, az vállalja, hogy a tréningprogram minden elemén részt vesz.

A tábor szakmai háttere a pozitív pszichológia, eszközei különféle tréning- és csoportos coaching eszközök, filozófiája pedig az, hogy a legjobban az itt és mostban lehet dolgozni.

 

A tábor trénerei

Soós Viktória (alias Randi Andi) akkreditált life és business coach, tréner, a Társkereső Kalauz és a BoldogságTervezés Program elindítója, az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője.
Jaczenkó László, life coach, a BoldogságTervezés Program elindítója és a BoldogságTervezés Akadémia trénere.
Edző: Szűcs Ildikó, az EdzésMester program személyi edzője.

Íme a trénereid! 🙂

A tábor hatása

A tábor célja teljes feltöltődést nyújtani, ugyanakkor a feladatok révén elgondolkoztatni és segíteni az önreflexiót. Célja a komfortzónából való kimozdítás, az új nézőpontok és fejlődési pontok felismertetése. Az eredmények egyéntől függőek, kiterjedhetnek mind a magánéletre, mind a karrierre.

 

Résztvevők

A Színezd újra! tábor szeretettel vár bárkit nemi és korosztályi besorolás nélkül (az egyetlen megkötés a korra, hogy 18 éven felül legyél). A tábor létszáma legfeljebb 25 fő, de a táborral egy időben tartja saját programját az EdzésMester Program is (velük edzhetsz majd) így összesen kb. 50-en leszünk.

Jelenlegi jelentkezőink fele 40 alatti, másik fele pedig a 40 feletti korosztályból való, tehát mindenképpen akad társaságod!

6
Tavalyi résztvevő – jól érezte magát!

 

Visszajelzések táborozóinktól

„Szuper volt, nagyon örülök, hogy ilyen sok emberrel találkozhattam, találtam barátokat, akikkel továbbra is tartjuk a kapcsolatot. Én úgy érzem, hogy sokat segített önmagam megismerésében. Már ma úgy érezte, hogy fejlődtem, valahogy más gondolatok foglalkoztatnak, könnyebbnek érzem az előttem álló feladatok megoldását. Könnyebben kommunikálok, ma egész nap csak telefonálással telt, hogy beszámoljak milyen jól éreztem magam. Ezt köszönöm, hogy ilyen fiatalon mellettünk álltál és maximális segítőkészséget nyújtottál. Segítettél mindenkinek, ha nem is nagyon akarta, hogy nézzen szembe önmagával. Köszönöm! Úgy érzem más lesz az életem ezután.”

„Egy nagyon nagy kikapcsolódást, egy feltöltődést. Azt, hogy ismét érzem, milyen, amikor jól vagyok”.

„Jól éreztem magamat, sok jó emberi kapcsolatot kaptam, odafigyelést, őszinte szavakat, bátorságot új kapcsolat nyitásához.”

„Sok nyitott kérdés tisztázódott bennem. Erősödött a hitem az önbizalmam. Rájöttem arra, hogy sokkal nyitotabnak kell lenem, játék ként kell felfogni a dolgokat és a boldogság itt van bennem van csak oda kell figyelnem. Az együtt töltött szép napokra mindig emlékezni fogok.”

„Csodásan éreztem magam, falba verném a fejem, ha nem mentem volna. Azt nyertem, hogy olyan nőkkel találkoztam akik tenni akartak magukért. Így mivel tudták miért mentek oda, tudták mit akarnak, tették a dolgukat: többet megtudni önmagukról. Tavaly volt szabadságom, pénzem és autó is, beülhettem volna hogy tartalmasan eltöltsem az időt. Csak egy képnapos fesztiválra futotta az akaraterőmből.

A tábornak köszönhetem, hogy kiléptem a bezártságból, és nem csak egy nyaralást, de elsősorban önmagam megbecsülését valamint új barátokat is kaptam.”

Szerintem nagyon keratív a kezdeményezés, nekem amiatt is nagy értékű volt a program, mert napközbeni fizikai, esti lelki-szellemi munka jól kiegészítette egymást. A programok jók voltak, a feladatok úgyszintén. A felépítése is jó volt a hétnek!”

 

Részletes program

Bemelegítés: augusztus 29-én, pénteken Budapesten tartunk egy kis ismerkedést, csapatépítést, hogy a buszon már ismerősöket üdvözölhess. Ha nem tudsz jönni, az sem probléma, de ez egy kis extra, ami tavaly is bevált.

Indulás: Szeptember 1-én, hétfőn délután indulunk Budapestről (igény szerint fel tudunk venni utasokat Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Szegeden), és a 17 órás buszút után reggeli órákban érkezünk Paraliába. (A buszutat vedd további csapatépítésnek!)

Megérkezés, ismerkedés: Az első program kedden délután kezdődik, addig elfoglaljuk a szállást (a legtöbb szoba 3 különálló ágyas, egy darab 4 ágyas is van, a buszút végére dől el, ki kivel szeretne lenni). Utána üdvözöljük a tengert, körbenézünk a városban és egymással is megismerkedünk.

Önismereti munka: Szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton három blokkra osztjuk a napot a következőképpen: A délelőtti két órás első blokk után 4 órás szabadidő, majd folytatjuk a napot a második blokkal egészen vacsoráig. Vacsora után fakultatívan részt vehetsz még egy játékos foglalkozáson. (Természetesen a tábor árában benne van ez az alkalom is.)

Edzés: Minden reggel fél órás tengerparti átmozgató tornán/futáson, és délutánonként egy órás tornán vehetsz részt – nemcsak lelkileg, de testileg is szuperfitt leszel a tábor végére! (Persze ha nincs kedved tornázni, sütkérezhetsz a tengerparton is helyette)

Kirándulás: Elkirándulunk az Olimposz hegy lábához és megnézzük Zeusz kádját illetve a festői hangulatú Litochoro városkát.

4
Ide is elkirándulunk!

Meglepetés program: Hétfőn meglepetés program lesz 🙂 Tetszeni fog! (A programokat ha az időjárás úgy kívánja, áthelyezzük másik napra)

Zárás: kedden zárunk, strandolunk és este indulunk vissza Magyarországra.

(A programok szervezésének változtatási jogát fenntartjuk. 🙂

 

Helyszín

Paralia az Olymposi Riviéra gyöngyszeme. Kék tenger, forgalmas és csendesebb homokos partok, nyüzsgő bazárok, bárutcák, tengerparti szórakozóhelyek. Egy hétre az egész a mi játszóterünk lesz!

7 Strandolás minden mennyiségben!

A szállás 2-4 fős apartmanokban lesz, amelyeknek alapfelszerelése a zuhanyzó/WC, konyhasarok, TV, wifi és erkély. A szállástól a strand csupán pár percre van.

5 A szállás

Időpont

Akkor megyünk, amikor a legmelegebb a tenger, amikor remélhetőleg a legjobb az időjárás, és amikor már a turistadömping kicsit lecsitul: szeptember 1-10-ig. (7 éjszaka szállás, 1-jén indulunk délután, 10-én érkezünk délelőtt) (Az időjárásért sajnos felelősséget nem tudok vállalni de azt ígérték a görög istenek Olimposzon hogy minden rendben lesz)

Teltház! Legfeljebb várólistára tudsz jelentkezni az info@szabadvagyok.com címen, ha valaki visszamondja a helyét, értesítünk.

 

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.