Villámrandi!

A VillámCset Randi afféle “alaprandi” rendezvényünk, amely gyors, e mellett egyszerű és nagyszerű! Ráadásul teljesen stresszmentes!

A Villámrandi lényege: minimum 5 nő, minimum 5 férfi előre megadott korosztályból. 7 perc beszélgetés, csengőszó, majd a férfiak átülnek a következő asztalhoz, egészen addig, amíg mindenki mindenkivel nem beszélgetett.

A legtöbb társkeresőnek ilyenkor szokott inába szállni a bátorsága: “mi a frászról tudnék én 7 percig beszélni egy vadidegennel?” Hát bizony, ebből lesznek aztán a dögunalmas gyorsrandik, ahol már tizedjére kell a “Hol laksz?/Hol tanultál?/Mit dolgozol?” szent hármasra válaszolni, vagy pedig rettegve gondolkozni, hogy ugyan, mi mást és eredetit lehetne kérdezni a jó benyomás érdekében? Nos, ilyen nálunk NINCS!

A stresszmentesség és a nagyobb móka érdekében ugyanis minden egyes asztalra kérdéskártyákat helyeztünk el, amiből egyet húztok a 7 perc elején, és aztán arról a kérdésről beszélgethettek (vagy persze, egészen másról is, ha épp ahhoz van kedvetek).

A kérdések teljesen egyszerűek, olyanok, amelyekre mindenki tud válaszolni, semmiféle előzetes tudás nem kell hozzájuk, csupán Te magad. Az eredmény:

VillámCset randi:
izgalmas beszélgetések már első látásra!

 

Méghozzá agyonszervezettség nélkül… A VillámCset randi elején kiosztott Randi Lap-on bejelölheted, ki volt szimpatikus és kivel szeretnél még beszélgetni. A randi végén ezeket a lapokat mindenkitől összegyűjtjük, és 24 órán belül értesítünk, ha volt egyezés. Ha volt, megkapod az illető elérhetőségeit, és a beszélgetést kötetlenebb formában folytathatjátok – első igazi randitokon!

Ja és még valami: a villámrandikra a legnyitottabb emberek jönnek el, akik lazák és jó fejek (és legalább annyira izgulnak, mint te) szóval nem kell aggódnod, jól fogod érezni magad!

A következő VillámCset Randik időpontjai:

[eo_events]

A Villámrandi ára: 5000 Ft, amely tartalmaz egy kávét vagy üdítőt.
A randi árát banki átutalással, előre kell rendezned, így biztosítva a helyedet a rendezvényen.

Ha a fenti programok közül egy sem jó neked vagy az időpont, vagy a korosztály miatt, ne aggódj – programjaink folyamatosan bővülnek!

 

Iratkozz fel, és értesítelek a következő programokról!

(A feliratkozás előnye: elsőként értesülsz a randikról, és ha vannak, az ajándék randi lehetőségekről is)

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.