Randi

Szeretnél még több esélyt és lehetőséget kapni az ismerkedésre? Unod már az online társkeresőket és érdekelnének szervezett lehetőségek? Esetleg voltál már egy-két szervezett randin de nem érezted jól magad? Társkeresőkkel dolgozom 5 éve, így pontosan tudom, mire van szükségük az egyedülállóknak. Nem a hasamra ütve találom ki, hogy mi lenne a legjobb: személyesen, kérdőíveken kérdeztem ki a véleményeteket, hogy mit szeretnétek. A következőket mondtátok, a következőket szállítom 🙂

 • Egy randirendezvény legyen a lehető legstresszmentesebb!
 • Ne kelljen a témákon agyalni, hogy kivel és miről beszélgessünk!
 • ugyanakkor ne legyen halál unalmas, ne kelljen mindig ugyanazokra a kérdésekre válaszolni (hol laksz, mit csinálsz, stb.)!
 • Ne legyen agyonszervezett sem a dolog, mintha az óvodában lennénk!
 • Legyen hatékony is, minél több emberrel tudjunk minél rövidebb idő alatt megismerkedni!
 • Akkor is érdemes legyen elmenni, ha nem jön össze senki (ne legyen időpazarlás)!
 • Jó legyen a hangulat!
VillámCset Randi

VillámCset Randi a Zöld Teknős Teázóban

Milyen randik vannak?

Jelenleg VillámCset, GasztroRandi és Randi Hajó van.

A részletekért kattints ide>>>

 

Így érezték magukat eddigi résztvevőink:

Szerintem igazán az ilyen rendezvényeknek van értelme-haszna. Ez igazán effektív. Egyetlen óra alatt ennyi embert megismerni! Szerintem szuper! De ez lehet, hogy csak az ilyen típusú embereknek jön be, mint én.
Én lubickoltam ebben a helyzetben. Nagyon tetszett: az újabb és újabb ember, akit megismerhetek…” (Orsi)

“nagyon jól éreztem magam, és köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem.
Szerintem remek volt a szervezés, jól mentek a dolgok.” (Tibor)

“Jó és magas színvonalú volt a tegnapi este szerintem, köszönöm a szervezést.:)” (Évi)

“A villámrandi mint program és mint szórakozással egybekötött ismerkedési lehetőség kitűnő ötlet, és személy szerint nagyon örülök, hogy elszántam magam és résztvettem a tegnapi rendezvényen! Még ha nem is adódna kölcsönös egyezőség senkivel, akkor is jól éreztem magam, és nagyon jó volt egy kicsit szervezett háttérrel ugyan, de mégis
“spontán” módon ismerkedni!” (Iván)

Következő programjaink:

(kattints a képre)

fiftififti

 

Iratkozz fel, és megajándékozlak egy Túlélőkészlettel!

4 hasznos ebook, amellyel növelheted társtalálási esélyeidet!
(Ráadásul azonnal értesülsz a randi lehetőségekről is!)kiadvanyokÍme a Túlélőkészleted:

 • Top 5 Társkereső Tévhit Még mindig egyedül vagy és fogalmad sincs, hogy miért? Lehetséges, hogy Neked is akadályozó tévhiteid vannak a társkereséssel kapcsolatban! A kiadványból kiderül, hogy mik a leggyakoribb és legkárosabb tévhitek.
 • 5+1 Ismerkedési Lehetőség (nem csak) Budapesten Szeretnél ismerkedni, de fogalmad sincs, hogy hol kellene? Ódzkodsz a társkereső oldalaktól vagy a szervezett randi rendezvényektől? Ebből a hasznos kiadványból új ötleteket meríthetsz arra nézve, hogy hogyan bővítsd a társasági életedet – és ezzel együtt az esélyeidet is a társtalálásra!
 • Szervezett randi rendezvények? Jááááááj!!! Ha rászántad magad a szervezett randi rendezvényekre, íme egy útmutató, amelyből mindent megtudhatsz róluk. Mi történik egy VillámCseten? Hogyan maximalizálhatod az esélyeidet? Ha elolvasod, teljesen felkészülten jöhetsz hozzánk randizni!
 • 33 Tuti Budapesti Randi Helyszín Mivel randi rendezvényeinken a résztvevők több, mint felének biztosan lesz randija pár napon belül, ezért ugyancsak jól jöhet 33 Tuti Budapesti Randi Helyszín című kiadványunk. Ebből mazsolázgathatsz a szokványos és az izgalmas, szokatlanabb randi helyszínek közül. Jó randizást kívánunk!

(Kérjük, figyelj oda, hogy helyesen add meg a születési dátumodat, hogy biztosan értesülj a Neked szervezett lehetőségekről (jelenleg 20-50 éves korig vannak rendezvényeink)! Személyes adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, pláne nem spamelünk!)

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.