Könyv!

A könyv elfogyott, jelenleg nyomtatás alatt, most ne rendelj!

Ezért vagy még egyedül – Kézikönyv Társkeresőknek a 4 Akadály Leküzdéséhez és az Igazi Megtalálásához

MOST Ajándék fejezet!

 

Olvass bele a könyvbe! Kattints ide a teljes tartalomjegyzékhez és az első fejezethez!
ezert-vagy-meg-egyedul-rTe sem tudod, hogy miért vagy még egyedül?
Ha így van, akkor ez a könyv számodra a válaszok és megoldások könyve.

 

Ez a könyv Neked való, ha

 

  • 18-81 év között vagy és társat keresel
  • hiába próbálkozol, sehogy sem jön össze egy “normális” párkapcsolat
  • azt sem tudod, hol és hogyan kellene próbálkoznod
  • szeretnéd tudni, mi akadályoz Téged
  • kíváncsi vagy, más társkeresőknek hogyan sikerült
  • magyar tapasztalatokra vagy kíváncsi, nem amerikai jó tanácsokra
  • olyantól szeretnél útmutatást kapni, aki már évek óta ezzel foglalkozik, és tudása legjavát tette ebbe a könyvbe

 

Miben segít Neked ez a könyv?

 

Ráébreszt és elgondolkodtat.

Megtudhatod, mi az a Négy Akadály, ami miatt a társkeresők nem találják az Igazit. A könyv elején található tesztet kitöltve beazonosíthatod, melyik vonatkozik rád, és mi az oka annak, hogy még mindig egyedül vagy.

Megdolgoztat és változást idéz elő az életedben.

 Feladatokat és gyakorlatokat ad Neked minden egyes fejezetben, melyek társkeresési készségeiden kívül fejlesztik önismeretedet és önbizalmadat is. Pont, amire a legjobban szükséged van most.

Hatékony segítséget kapsz.

 A könyv hátteréül a Szabad Vagyok Program több éves munkája, társkeresőknek tartott tucatnyi tréning, műhelyek, konzultációk és egy nagyszabású felmérés szolgálnak.

Támogatást ad Neked.

 A könyvben leírt rengeteg eset és idézet révén ráébredhetsz: nem vagy egyedül. A sikersztorik pedig azt üzenik: ha nekik sikerült, Neked is fog!

 

Hárítsd el az akadályokat a Nagy Ő útjából és készülj fel a szerelemre!

 

Miért pont ez a könyv?

 

konyv2A könyv egyedülálló a maga nemében, hiszen Te és a többi olvasó segített abban, hogy létrejöjjön. Közös munkánk, online és offline beszélgetéseink, tapasztalataink adják a könyv alapját.

Kizárólag magyar esetek és példák vannak benne, így abszolút releváns a tartalma az összes magyar társkereső számára. Olvasóim és tanfolyamosaim 22-82 éves kor közöttiek, így aztán minden korosztály kap hasznos információkat belőle.

Nem újságíró írja, nem amerikai fordítás, hanem olyan szerző alkotta, aki nap mint nap ezzel a témával foglalkozik több, mint 3 éve. Ennek bizonyítékát itt a blogon olvashatod. :-)

A könyv elméleti háttere a pozitív pszichológia és a life coaching, akkreditált life coachként külön odafigyeltem hogy ne csupán jól hangozzanak, amiket írok: szakmailag is rendben van az anyag. A könyv az általam kifejlesztett Négy Akadály módszer alapján íródott.

Nem csak elmélet, hanem gyakorlat is – a könyvben a Négy Akadály teszten,  esettanulmányokon, elméleten kívül több, mint harminc hatásos gyakorlatot is találsz, ami segít megoldani és feldolgozni társtalálási problémáidat.

 

Nézd meg videón!

A Társkereső Kalauz szerzője vagyok, civilben akkreditált life coach és önismereti tréner. 2009-ben indítottam el a Szabad Vagyok Programot, amely társkeresőknek segít a boldog párkapcsolat megtalálásában. Online és offline tanfolyamaim, műhelyeim és a Társkereső Kalauzon írt cikkeim révén ez már rengeteg nőnek és férfinak sikerült, most pedig rajtad a sor!

Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el az online író-olvasó találkozón feltett kérdéseket és válaszaimat a könyvvel és velem kapcsolatban!

 

Olvasói vélemények:

“Nagy segítség Andi, hogy megírtad ezt a könyvet!
Azonnal az elején, hogy magamra ismerhettem- mit hol , hogyan rontom el, mi az oka—és a segítségi módszerek ! MIND!!!” MINDEN társkeresőnek és sok-sok fiatalnak szívesen a kezébe adnám. SEGÍTENE nekik is biztosan ÍGY 60 felett is NAGY SEGÍTSÉG voltál— VAGY- még folyamatosan folytatom a tanulást, tesztelem magam, gyakorlom amiben le vagyok maradva, amiben gyenge vagyok. (Györgyi)

 

“2x olvastam,de még el kell olvasnom egy párszor,hogy igazán tudjam alkalmazni ill megérteni mit miért tettem vagy nem tettem.” (Karesz)

 

“Összeségében minden szó szerint.Nagyon meg nőtt az Önbizalmam: Nagyon sok estben magamra ismertem azt aláhúztam és kivonatoltam. Nagyon sok segítséget abban kaptam ,hogy eddig elégé hajlamos voltam magam leértékelni, és most már a könyv segít ezt helyére tenni.Nagyon meg változott a véleményem, ami a férfiak bizonytalanságát illeti.Most jöttem rá a könyv kapcsán ,hogy Ők is épp úgy drukkolnak és szorongnak mint én sokszor. Nekem nagyon sok útbaigazítást adott, amit ezek után a gyakorlatban is alkalmazni tudok.” (Éva Julianna)

 

“Tetszett, hogy közvetlen hangnemben kitér minden olyan problémára, ami a társkeresőket foglalkoztatja és élő példákat hozol rá, ki hogyan járt hasonló helyzetben.
A biztatás nagyon jól eső dolog, amivel előre vetíted, hogy most már minden menni fog. A könyvet minden társkeresőnek, de párkapcsolatban élőnek is ajánlanám.”

 

“a könyv remek volt! Még akkor is, mikor már párkapcsolata van az embernek, nem árt, ha az ember időnként felülvizsgálja, mit csinál jól, és tényleg jó-e az a kapcsolat!

Anyunak is továbbadtam, aki kártyavető, és sokan fordulnak hozzá párkapcsolatra vonatkozó kérdésekkel. Így tudja majd ajánlani is.” (Anikó)

 

“Én is minden “stáción” végigmentem, sok esetben magamra is ismertem, átéltem ezeket a gyötrelmeket. Jó a könyv, többet nem lehet beletenni, minden probléma más, mert minden ember másképp éli meg ugyanazt a problémát!”

“Szerintem ez így teljes, nekem így tetszik. Főleg ha az első betűtől , az utolsóig elolvasom a könyvet. Köszönöm az élményt és az eddig segítségedet is.” (Kata)

Itt olvashattál/hallhattál már a könyvről:

Megrendelés

 

A könyv ára: 3490 Ft (bruttó). A szállítási költség belföldre ingyenes! Külföldi rendelés esetén + 1500 Ft a postaköltség (A könyv B5-ös méretű, 232 oldal)

Diszkréció! A könyv jelzés nélküli postai borítékban érkezik, feladónak a Mayavi 3.0 Kft lesz feltüntetve (a cégnek más témában is vannak termékei), tehát senki sem fogja tudni, mit rendeltél.

A könyvet az alábbi űrlap kitöltésével rendelheted meg, megrendelésed után visszaigazoló emailben kapod az átutaláshoz szükséges adatokat.

A számlázási adatokat csak akkor kell kitöltened, ha azok nem egyeznek meg a neveddel és a szállítási adatokkal!

Szállítási idő belföldre: max. 7-10 nap

Randi Andi és Rachel Greenwald New York Times bestseller író, az USA egyik legismertebb randiguruja

Már Amerikában is! 🙂 Randi Andi és Rachel Greenwald New York Times bestseller író, az USA egyik legismertebb randiguruja

Fogadd szeretettel a könyvet, Neked írtam! 🙂

Sikeres társtalálást kívánok,

Randi Andi

 560503_275482829228561_1296270156_n
Többek között itt találkozhattál már velem:
Phir24class fmbors_logologommirandivonal mokka_logosupertv2

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.