Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik az oldal?

Az oldal tartalmának (tanfolyamok, ingyenes anyagok) megtekintéséhez regisztrálnod kell. A regisztrációval egyidejűleg elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.

Milyen tanfolyamokat és anyagokat találok itt?

Az oldalon található tanfolyamok és egyéb anyagok egyedülállókhoz, társkeresőkhöz szólnak. Lehet, hogy csak most léptél ki a kapcsolatodból, vagy már aktívan keresel társat, minden életszakaszhoz találsz segítséget!

Mit lehet tudni a szakmai háttérről?

A tanfolyamok gyakorlatiasak, a pozitív pszichológián és a life coachingban bevált elméleteket és feladatokat tartalmaznak. A célom az anyagokkal az, hogy a jelenlegi élethelyzetedből az általad kívánt irányba való elmozduláshoz kapj segítséget. 8 éve dolgozom life coachként és trénerként társkeresőkkel, ezeket a tapasztalatokat és a működő példákat is belegyúrtam a leckékbe. Semmiféle ködös ideológia nincs, csupán színtiszta, azonnal használható gyakorlat!

Hogyan tudok jelentkezni?

Az egyes tanfolyamokra/termékekre kattintva a leírás végén lévő Jelentkezem gombbal tudsz jelentkezni. töltsd ki az adataidat, fizesd ki a részvételi díjat, mi pedig 72 órán belül aktiváljuk a befizetett tananyaghoz való hozzáférést. Ha a könyvet rendeled, akkor számíts kb. egy hetet a szállításra.

Kiknek való?

Mindenkinek, aki eldöntötte, hogy szeretne fejlődni, változtatni és úgy érzi, jól jönne egy kis segítség az újrakezdéshez és a társkereséshez. Az elmúlt évek során református lelkésztől kezdve bírón át helikopterszerelőig rengeteg klienssel találkoztam, 18-tól 78 éves korig! Ha úgy érzed, berozsdásodtak a randi készségeid, jól jönne egy kis szellemi muníció, vagy „rágyúrnál” az önismeretre, önbizalomra és a kommunikációra, hasznosak lesznek számodra az anyagaim!

Hogyan néz ki egy online tanfolyam?

A leckék és a tananyagok többféle formátumban elérhetők, tanfolyamtól függően: vannak videós, pdf-es, illetve hanganyagok is online nézhető/hallgatható, illetve letölthető verzióban is.

Ha befizettem, meddig lesznek elérhetők számomra az anyagok?

Nincs időbeli korlátozás, így ha épp nem érsz rá, a leckék megvárnak!

Tudok majd kérdezni?

Az ingyenes anyagokat kivéve minden leckénél van lehetőséged kérdezni itt az oldalon. Ha úgy érzed, személyes segítséget szeretnél, van lehetőség egyéni coachingra is Skypeon keresztül.

Milyen technikai feltételek kellenek az oldal használatához?

A videókat és hanganyagokat beépített lejátszóval tudod megnézni és meghallgatni, a pdf-eket pedig le tudod tölteni. Semmiféle extra technikai feltételre nincs szükség, ha tudsz Youtubeon videót nézni, akkor a géped alkalmas a tanfolyamok kezelésére is!

Személyes coachingra is van lehetőség?

Igen, erre is van lehetőség, lásd a főoldalon a coaching terméket!

Más kérdésem van, hol tehetem fel?

Tedd fel itt!

Submit