19 dec
szerelem-2

“Szerelmes vagyok!!!” – rögtön utána a legnagyobb kérdés: “és ő szerelmes belém“?

Honnan lehet tudni, hogy a másik szerelmes beléd? Íme 15 egyszerű jel, amelyből könnyen kiderítheted!

Szerelmes belém?

15 jel hogy itt a szerelem!

1. Ha szerelmes beléd, érdeklődést mutat a dolgaid iránt. Ha szerelmes beléd, akkor érdekli a sorsod. Megkérdezi, milyen volt a napod, hogy van a családod illetve a barátaid, emlékszik arra, amit előzőleg meséltél neki.

2. Ha szerelmes beléd, könnyedén mosolyt varázsol az arcodra, és eléri, hogy érezd, különleges bánásmódban van részed.

3. Ha szerelmes beléd, akkor szenvedélyes, figyelmes, tekintetbe veszi hogy mit szeretnél, fontosak számára az igényeid és a vágyaid.

4. Ha szerelmes beléd, akkor rendszeresen felhív telefonon, és érezteti veled, hogy gondolt rád, hiányoztál neki. Vagy csak úgy, minden ok nélkül is érdeklődik a hogyléted felől.

5. Ha szerelmes beléd, akkor a lehető legtöbb időt veled szeretné tölteni – még ha nagyon elfoglalt, akkor is igyekszik úgy alakítani a programját, hogy együtt lehessetek.

6. Ha szerelmes beléd, akkor olyan dolgokat is megoszt veled, amit másokkal nem.

7. Ha szerelmes beléd, ha kell, áldozatokat is hoz azért, hogy együtt lehessetek. Például képes lemondani számára fontos dolgokról csak azért, hogy veled lehessen.

8. Ha szerelmes beléd, akkor megmondja neked, hogy mennyire jól érzi magát veled – és persze ez látszik is!

9. Ha szerelmes beléd, akkor apró, váratlan figyelmességekkel lep meg téged – kedves sms-eket küld, vagy apróságokkal ajándékoz meg.

10. Ha szerelmes beléd, akkor természetes, hogy szeret összebújni veled és közel lenni hozzád.

11. Ha szerelmes beléd, időt szán arra, hogy megajándékozzon, árcédulától függetlenül.

12. Ha szerelmes beléd, akkor kérés nélkül is ad és hálás mindenért, amit tőled kap.

13. Ha szerelmes beléd, akkor veled tervezi a jövőjét. Erről beszél is.

14. Ha szerelmes beléd, akkor azt meg is mondja.

15. Ha szerelmes beléd, azt egyszerűen tudod. Nincs kétely, nincs kérdés, nincs győzködés. Belenézel a szemébe és tudod.


Társkeresés indul!További kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, hogy hogy találod meg a szerelmet? Kattints ide, és Társkeresés Indul! >>>

14 Comments

 1. Dreen   2011. december 20. kedd 17:19 / Reply

  Na ja. Csak ne viszonzatlan legyen. :D

  Jó-jó, nem szóltaaam..!

  • Stark Péterné Ilona   2012. január 5. csütörtök 08:33 / Reply

   Kedves Andi! Eddig minden leveledet elolvastam.Ami igaz, az igaz, minden úgy van ahogy leirod. Sok csalódás ért engrm is az életben,de remélem már nem sokáig.Volt egy barátom, én beleestem mire ő azt mondta, hogy ha nem szeretsz belém én szeretni és kedvelni foglak. Azóta sem értem mire gondolt, vagy jelentettem e számára valamit is.Azóta sem tudom elfelejteni.3gyönyörű éjszaka és vége.most már kezdem érteni, csak egy kaland voltam neki.Kezdem azt hinni, hogy minden férfi ilyen.Vagy van még valaki aki azt tudná adni amit kap.Tudom nem szép dolog férj melett egy másik férfi, de sajnos a férjemtől 18 év alatt nem kaptam annyi szeretetet, és gyengédséget mint azon a3 éjszakán. Talán megértesz engem.Nem irok regényt bár lehetne,és mot be is fejezem.Üdv. Ilona.

   • Anettka   2012. május 5. szombat 11:29 / Reply

    5 éves párkapcsolatban pár chates beszélgetés is tud annyit adni, mint amit az 5 év nem. sajnos :( és ettől csak a bűntudat nő, meg az érzés, hogy nem biztos, hogy a megfelelő emberrel vagy együtt.
    Esetemben a másiknak családja van :( mégis tudom, érzem, hogy szeret és én is őt. De nem lehet.
    És ki tudja mit hoz a jövő? lehet hogy pár boldog hónapért adnánk fel mindketten hosszú éveket…és lehet hogy mégis megérné?! :(

    • kolbász   2013. június 29. szombat 04:03 / Reply

     hát már meg ne haragudjatok és “pasi” vagyok de alapjáraton mindegy milyen nemű vagy ha szereted a partnered akkor tiszteled is és az semennyi tiszteletet nem jelent ha együtt vagy valakivel és megcsalod. én tényleg márcsak elvből is elfogadom másnak a véleményét ha nem akar rajta változtatni akkor is ha nem támasztja alá érvekkel. Ha tőle is megkapom azt a minimális szükségles tiszteletet.
     De azzal hogy csaljátok “szerelmeteket” kib*szottul undorító visekeldést tanusítotok ugyhogy k*rva mélyen szégyeljétek el magatokat. (megjegyzem nem a konzervatív fajtából vagyok szinte mindent elfogadok de ti ocsmányul szennyek vagytok pusztán ezért nem tudtam megállni hogy írjak nektek. na csá

 2. dobrocsi szilvia   2012. január 6. péntek 05:12 / Reply

  akivel jóban roszban 11 évet együt vagy miért hagyod el

 3. Gyöngyi   2012. január 6. péntek 11:59 / Reply

  Na igen, és aztán a fehér lovat bekötötték az istállóba, ahol a lovász gondjaira bíztak. A királylány és a királyfi bement a kastélyba, és boldogan éltek, míg meg nem haltak.
  Hm.. Bocsi, de én már felnőttem, nem hiszek a mesékben. Egyébként szerintem nem a szerelem a legfontosabb a párválasztásnál. Bizonytalan érzelmi alapokra, mely a hormonok múló játéka csupán, nem lehet tartós kapcsolatot építeni.

  • pffff   2013. július 7. vasárnap 12:16 / Reply

   Mi értelme van egyáltalán a tartós kapcsolatoknak akkor? Hogy lehet így gondolkozni? ha rádmászik esténként hogy érzed magad? Már rád sem mászik, igaz? na ugye.

  • Dreen   2013. július 11. csütörtök 04:07 / Reply

   Hm… Részvétem Gyöngyinek… :/

 4. Fülöp Dóra   2013. január 1. kedd 19:37 / Reply

  Nagyon köszönöm, hogy megírtad ezeket a pontokat így most már biztos tudom,hogy szeret.
  :)

 5. Rudel   2013. július 1. hétfő 14:04 / Reply

  Szerintem ritka az a bizonyos első látásra szerelem dolog. Többnyire a randizások, találkozások során alakul ki a szerelem, mikor már jobban megismertük a másik embert. Nem beszélve arról, hogy sok nő keresi azt a bizonyos pluszt a férfiban. Azt pedig szerintem nem nagyon találja meg első látásra.

 6. Lulu   2013. október 22. kedd 17:25 / Reply

  Ne is haragudj kolbász, de van mikor a szükség törvényt bont. Nálatok férfiaknál is van, hogy a nő nem ad meg eleget, ezért félrelépsz. Ha az ember nem kapja meg azt, amire vágyik elkövet azért a vágyért, olyat, amit ha a párja megadna neki, nem tenné meg. Vannak akik csak azért csalják meg párjukat, mert “miért ne?” Ez valóban undorító mind nőként, mind férfiként. Viszont előbb kérdezd meg hogy mért csalhatták meg párjukat, és utána dobálóz a trágár szavaiddal.

 7. Hugóboss   2013. november 18. hétfő 10:01 / Reply

  Sziasztok! Szeretnék én is hozzászólni! A szivnek nem lehet parancsolni.Én a párom egyik haverjával összeszürtem a levet.találkozgattunk párszor Elvoltunk.minden szép és jó volt megbeszéltük hogy kitálalunk othol én is ő is.mire lebuktunk.És megkért hogy tagadjam le.Majd ő othol letiztázza a dolgokat…Egyszóval ott volt az alkalom de ő meghátrált!Magát kihuzta a szarból engem meg benne hagyott Egy világ dölt bennem össze hogy átvert.azóta négy hónap eltelt..egy faluban lakunk és úgy teszek mintha nem is ismerném vagy mintha nem is láttam volna életembe.de belül bánt és fáj

 8. nevetovillam   2014. augusztus 30. szombat 13:03 / Reply

  hahó,
  ezek közül mindnek meg kell lennie, vagy a többségének? részleges a siker nálam.
  köszi

 9. Evvencs   2014. október 7. kedd 18:49 / Reply

  Huuh ezek de igazak velem is ugyanezt csinálja egy fiú *-* *_* :* <3 :) ;)

Post a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*